K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

hoşgeldin minişim ŞenizŞenizhep beraber fit olucaz inşallah:Saruboceq:ben bebeğime sende kocikine kavuşursun inşallahkaydirigubbakcemile3nasılsın guzum görüşmeyeliyerimseniben

hoşbuldumm citosum cerezimmm...hhehe hadi inşAllah ..kociş için acele etmiyom artk bıraktım akışına pehhh ama zayıflamam şart bide regl dönemimdeyim koca bi göbek ıyk

kardeşim topikin hayırlı uğurlu olsun yanlız ben yaşlıyım hızınıza yetişemem mazallah kalbim var benim:)))yavaş yavaş gelim arkanızdan
Şenizhoşgeldin beloşum ne varmış yaşında allasen sende kaydirigubbakcemiledur daha zayıflayıp anne olucaz biz ne yaşlanmasından bahsediyon :1hug:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwssssssssss kocam aradı simdi aksama iş için istanbula gidecekmiş 2.5 aydan beri yüzünü göremiyom sabah gidiyo aksam 11 de geliyosenağlama bıktım bu işten yaaaa bende kızlar sizin yanınıza gelecem hıııh işte:umursamaz: beni misafir kabil eden varmı aranzda:a015:

mennnnnnnnn deldim elimde yogurtlu makarnamlacokacimcoook
hoşgeldin Şeniz
ama oldumu şimdi bende çok severim makarnayı bir tabakta benim için getirseydincokacimcoook

hoşbuldumm citosum cerezimmm...hhehe hadi inşAllah ..kociş için acele etmiyom artk bıraktım akışına pehhh ama zayıflamam şart bide regl dönemimdeyim koca bi göbek ıyk
bize takıl zayıflarsın minişim hiç meraklanma baktık tek başımıza olmuyor bizde hem sohbet ederik hemde yarışıklığa zayıflarız dedik cnm herzaman burdayız beklerim cnmyerimseniben

opuyorumnanaktan
Uzun mu kalacak peki.
Yani ona göre misafir edecem.
Misafirin kısası makbuldür :1closedeyes:
:roflol: :roflol: :roflol:
Tabi ki isterim başım üstüne :)

:umursamaz:hangi ara görüşüyonuz siz cnm:kedi:senin için çok zor allah kolaylık versin sanaakannehir

opuyorumnanaktan
Uzun mu kalacak peki.
:roflol:bilelimde bizde ona göre gelirik sana:roflol:

dun spor salonuna yazıldım bugun burayı gordum kesın kararlı azımlı bıcımde bende geleılırmıyım ..a.s
a.s

canım gel birlikte yiyek oyyyy oyyyyyyyy sen istersinde ben yapmammı

opuyorumnanaktan
Uzun mu kalacak peki.
tamam canım ben sorayum kısa kalacaksa geleyüm

:umursamaz:hangi ara görüşüyonuz siz cnm:kedi:senin için çok zor allah kolaylık versin sanaakannehir

evet cok zor gece bi ara görüyok birbirimizi:jeyyar:

ş citos biz şişen cinsindenik demi kaydirigubbakcemile3

:kedi: olsun balayına gitmek içinde koca lazım kaydirigubbakcemile3
Bana bi koca lazııııımm :teytey:
Oda bu gece lazıııımm :dance:

demekki tezim doğruymuş evlilik vede kocik kilo aldırıyii :kedi: kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin minişim Şeniz
tuğba özayı nerden bulacaz nette varmıdır videoları acep sengözlerimebaksanab
kardeşim topikin hayırlı uğurlu olsun yanlız ben yaşlıyım hızınıza yetişemem mazallah kalbim var benim:)))yavaş yavaş gelim arkanızdan
tişikkür ederim ablişim hoşgeldin sefalar getirdin Şeniz
sen gelde yavaş gel önemli deel :hulya:
koca beslemedi beni
balayında gittiğimiz otel besledi :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
mennnnnnnnn deldim elimde yogurtlu makarnamlacokacimcoook
cokacimcoook mende deldim elimde çatalla...evde hazır pişmiş makarna yokta senden otlanacam sırnaşık şey
abowww kutlama mutlama yoğ bu ağşamaa sırnaşık şey sırnaşık şey

dun spor salonuna yazıldım bugun burayı gordum kesın kararlı azımlı bıcımde bende geleılırmıyım ..a.s
a.s
canım hoşgeldin ŞenizŞenizgel tabii:1hug:sende paylaş bizimle nasıl besleniyorsun neler yapıyorsun a.s

bize takıl zayıflarsın minişim hiç meraklanma baktık tek başımıza olmuyor bizde hem sohbet ederik hemde yarışıklığa zayıflarız dedik cnm herzaman burdayız beklerim cnmyerimseniben

herdaim burdayımm citosum kovsanda gitmem

a.s

CADIARZU bu bi işaret kaydirigubbakcemile3 tabiki gelebilirsin canım hoşgeldin sefalar getirdin a.s.

a.s
Tebrikler kar başarılar vereliniortak Şeniz
:roflol:bilelimde bizde ona göre gelirik sana:roflol:
:kedi: Ben misafiri severim anacım gelin ama elinizde pastayla gelin ki kilo alayım delikafadulden :görgüsüz ev sahibi similisi:
canım gel birlikte yiyek oyyyy oyyyyyyyy sen istersinde ben yapmammı

tamam canım ben sorayum kısa kalacaksa geleyüm

:
Fark etmez istediğin kadar kal.kaydirigubbakcemile2

gel bacım gellllllllllll dertten kedern kendimi yemege verdimcokacimcoook sizde ortak olun acıma ağşama kutlamiyik yaaaa

a.s

kar selam ben senin yorumlarını hep görüyorum ve nedense bende hep cok iyi bi kız izlenimi bırakıyosun tanımadıgım halde sırrını ögrenebilürmüyüm acabaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…