hoşgeldin canımcım sende bizim gruptansın kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin derincim maşallahın var ozaman kızından nasıl vakit bulupta yapıyon canım:bbo:
bozamazsınkiiiiiii lülülülülülü topiği ben açtım ama tikkatini çekerim başına citosu koydumben sizin reciminizi bozarım ama :ecrin_bebek:
topicin hayırlı olsun canım
ben de varım kızlar bende kilo verip göbeğimden kurtulmak istiyorum
pantolonlarım kapanmıyo son zamanlarda :gitme:
spor ne yapıyon canımvarım kızlar bende yazayım ben sadece sabahları bi yumurta yiyom haslanmkıs ekmeksiz ondan sonra arada bi tane elma öglende sebze yemegi ve iki kasık pilav yiyom
hayırlı olsun şekerler topiğiniz.Şeniz
kız öle bi zaman denk geldiki bu topik.
sabah aynada yeter artık bi dur deme vakti geldi dedim kendime.
yazın da bende aşka gelim sizinle yaa.şakkıdı
bozamazsınkiiiiiii lülülülülülü topiği ben açtım ama tikkatini çekerim başına citosu koydum
citos benim ve topiğin başında zebani gibim dikilecek kötükedihüso kimseye bişey yedirmeyecek sırnaşık şey yemeği fazla kaçıranın ağzına biber sürecek sırnaşık şey
neyse ben kacıyom kııxlar öglene eşim yemege gelicek tamam byeeee
spor ne yapıyon canım
hem zeytin peynirde ye sabah kahvaltın sağlam olsun canım özellikle akşamları azalt
hoşgeldin ecmelcim Şeniz
valla ben bile motive oluyosam zayıflamaya sende olursun gibime geliyo
bendeki yeme aşkını bi bilseniz kaydirigubbakcemile3
tmm güle güle canım
beklerik artıkın gelmezsen küserik :icecream:
:ecrin_bebek:bozma nen yardımcı ol bize sen nasıl fitsin sırlarını paylaşzemuszemusben sizin reciminizi bozarım ama :ecrin_bebek:
Şenizhoşgeldin minikim sen de katıl bize canımcım hergün burda ne yiyip içtimizi nasıl ne kadar hareket yaptımızı yazalım kızlar birbirimizekaydirigubbakcemile5topicin hayırlı olsun canım
ben de varım kızlar bende kilo verip göbeğimden kurtulmak istiyorum
pantolonlarım kapanmıyo son zamanlarda :gitme:
topiğin hayırlı olsun cnm opuyorumnanaktan
bende geldim buraya bende 2-3 gündür kafama takmıştım kilo vermeyi
ben de sabahları ebru şallıyla pilatese başladım ve arada yürüyüşe çıkıyorum
hepimiz burdan birbirimize destek olursak
sanırım bu işinde üstesinden geliriz kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım:1hug:hayırlı olsun şekerler topiğiniz.Şeniz
kız öle bi zaman denk geldiki bu topik.
sabah aynada yeter artık bi dur deme vakti geldi dedim kendime.
yazın da bende aşka gelim sizinle yaa.şakkıdı
ne güzel :dance:
bende bizim burdaki kadınlara katılıp stada gitmek istedim
eşimde bana ne işin var otur oturduğun yerde dedi bisiklet aldı bunda koştur diye :dance:
benn kocemmlee koşupduruummm!hihoyyythoşgeldin canımcım sende bizim gruptansın kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin derincim maşallahın var ozaman kızından nasıl vakit bulupta yapıyon canım:bbo:
citosum çıtırdak çerezim şimdi giren çıkan olurhoşgeldin canım:1hug:
yazarız tabii canım sende bizimle birlikte yaz yediklerini canım liste yapalım kızlar süprizzzzz
benn kocemmlee koşupduruummm!hihoyyyt
bu ara kocemm sadece benii götürüyoo ve bekliyoo çok yoruluyomuşş bütün günn o yüzdenn arabada müzikk dinliii!!o kel ve göbekli dolanırkenn ben dipçikk gibii gezecem ortalıktaa!!:roflol:
çitosumm akşamları kızı da alıyoruz o da babasıyla oturuyoo ya da bisiklet sürüyooo!!gamyoncuiremsu
ecmel sarımsak ne işe yarıyo canım
hoşgeldin canım:1hug:
yazarız tabii canım sende bizimle birlikte yaz yediklerini canım liste yapalım kızlar süprizzzzz