K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

yakdan yeşercem haberım yok zatı:roflol::roflol:

hec sorma yıldırım aşkı gebı gelıy :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyyyyyyyyyyy allahım gülmekten altıma edicim simdi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol:
Adres kayseri sivas il sınırında ki ilk ısıklarda bekliyorum cokacimcoook
hemşom sana yufka ekmek arası yağğğğlıııı koyun peyniri ve yeşil soğan kaydirigubbakcemile3
Hemşo annem bana mucur yaptı akşam bilirmisin mucuru cokacimcoook

nedir bu adamın senden çektiği ya :umursamaz: delikafadulden

:jeyyar:senin niyetin zayıflamak deel o zaman bacım :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:dünde çatladıydım buna :roflol::roflol::roflol:tüüüü irezil gelin
:roflol::roflol:sen ne sandın kı :roflol::roflol:

:jeyyar:senin niyetin zayıflamak deel o zaman bacım :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:dünde çatladıydım buna :roflol::roflol::roflol:tüüüü irezil gelin
sen gülme laa dikişlerine mukayyet ol kaydirigubbakcemile3
cok fenasuunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:leennn yaslanmıslar artıkın iş üstünde yakalıyaman:kedi:
hee sen öyle san 40 ından sonra azanlardanlar cınım naniknanik
birgün orda kalıyodum yine gece 5 te bi uyandım şarıl şarıl su sesi geliyo
sabah kahvaltıda gece gece kim banyo yapıyodu o saatte dedim
kaynanam bi afalladı eli ayağı dolaştı kaydirigubbakcemile3
fatma saçlarını yıkıyodu dedi
fatmada (küçük görümcem) neeeeeeeyyyyy ben napacam be o saatte kalkıp saçmı yıkıycam başka derdim yoktuda dedi :1shok: ve benim köşeli jeton o anda düştü sırnaşık şey

ikimiz arasında ufak bi kutlama yapıcıydık:jeyyarannadın sen oniii):kedi:
:jeyyar:ağnadım cnm yazık olmuş tühh

Yeşil çay yanında da diyet bisküvi :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3onada şükür cnm

:roflol::roflol:dikkat et onlar seni yakalamasında :roflol::roflol::roflol:

Yaa bi kase yayla çorbası yanınada iki küçük kepek ekmeee yedim geldim.
ama doymadım.
lokantada şinitzeller,tavuk şişler, tremisular bana baktı ben onlara.mafoldumben
nası olcek bu iş yaa.
:uhm:

akannehir :1shok: adamlarıın özel hayatını delik deşik etmişsin :roflol: :roflol:

ay ben ne kadar gaza gelirsem geleyim kıyamam saçlarıma çok uğraştım uzatmak için zemuszemus
ama kilo versem hiç fena olmaz şöle 5 - 6 kilo falan 7 - 8 de olabilir CADIARZU

kaydirigubbakcemile3korktun dimiii:jeyyar:
pasaklı kuşum şimcik nasılsın kocikle aran iyimi canımCADIARZU

eh işte baharım pek iyi değil kötü de değil kavga ettik durulduk sessiziz bu aralar hayırdır inşallah :Saruboceq:

:kedi: yok ya sevdiceğim yanımda olsun yeter bana başka bişey istemiyorum
Nerde benim pembe mendilim ağliyciiimm senağlama

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

pempe mendilsis aaalayamıo musun sen bakem kaydirigubbakcemile3

anlatacam anlatmazsam çatlarım dedim

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: akannehir akannehir akannehir kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

oyyyyyyy senin gibi gelin düşman basına anam adamlarım özeli diye bieş kalmamus:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ama doymadım.
lokantada şinitzeller,tavuk şişler, tremisular bana baktı ben onlara.mafoldumben
nası olcek bu iş yaa.
canım ilk gün zor oluyor ama 2 güne kalmaz miden küçülür merak etme yanında meyvanı eksik etme cnm bişiler canın isterse meyve ye su iç yerimseniben

canımı istetdiniz üleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeencokacimcoook
uyy gurban adresi ver yollayam
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyyyyyyyyyyy allahım gülmekten altıma edicim simdi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3

yok canım bilmiyom mucuru :sm_confused:

kaynatam benden daha çok çekecek :jeyyar: takipteyim kaydirigubbakcemile3

birdefasındada görümcemle ben çarşıya çıkacaz alışveriş yapacaz ordan dayısı gile gidecez...kaynanamla kaynatamda sonradan gelecekler..çıktık evden otobüs durağına gittik bi baktım benim çanta yok
görümcemde anahtarı verdiki kapıyı çalma aç al hemen gel diye
bende koşa koşa eve geldim çantayı almak için bi baktım bunlar banyodalar yatak darmadağın
gülerek görümceme ne hızlılar yaww hemen banyoya girmişler biz çıkar çıkmaz dedim
neyse alışverişi yaptık dayısı gile gittik
sofrada oturuyoz benim kız başladı
" babanne bakıyorumda hemen biz çıkar çıkmaz dedemle banyoya girmişsiniz ne hızlısınız" dedi
:1shok: ve anında kaynanam mosmor ben kıpkırmızı oldum sırnaşık şey

ama doymadım.
nası olcek bu iş yaa.
:roflol::roflol:avucumuzu yalıycaz haftada bı gun ızın verıcez kendımızıe
tavuk ızgara yıyeılırsınkı kendıı okadar kesme yemekden az ve sıksık metodunu uygula derım ..:hulya:

ama doymadım.
nası olcek bu iş yaa.

yazık sana ye canım bosver can bogazdan gelir ne demiş atalarımız bir gram et bin ayıp örter:lepi:

delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ayyy zaten g]nde 1.5 lt su topigine uyeyim ictiklerimde sayende geri cikacak :roflol:
mucur tereyagi yumurta yapiyorsun icine de yuvkayi parca prca koyuyorsun biraz ateste cevir mideye indir cokacimcoook

ya hepte böyle seyler senü buluyo sapukkkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:kokdum senden yah nasıl gelınsın sen oyle ozel hayatları mahfetmıssın:roflol:

:jeyyar:ağnadım cnm yazık olmuş tühh

kaydirigubbakcemile3onada şükür cnm
:roflol::roflol:dikkat et onlar seni yakalamasında :roflol::roflol::roflol:
allah zebaninin kulağına kurşun kötükedihüso yakalamasınlar laa :1ninca: kaydirigubbakcemile3
ama doymadım.
nası olcek bu iş yaa.
canım bol bol su iç valla mide şişince canın başka bişey istemez yerimseniben

akannehir :1shok: adamlarıın özel hayatını delik deşik etmişsin :roflol: :roflol:
evet didik didik ettim benden köşe bucak kaçıyolar
artık üstlerini değişirkende kapı kitliyolar yada kapının arkasına takoz koyuyolar sırnaşık şey
oyyyyyyy senin gibi gelin düşman basına anam adamlarım özeli diye bieş kalmamus:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 her eve lazım demi benim gibi dengesiz gelin delikafadulden

şu kocikini bir görsem oklavayla patletcem gafasına gül gibin kızı bulmuş bunuyorklava:klava:ne zaman bilcek kıymetini acaba:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…