günaydın kızlarrrr mutlu hafta sonları herkesehafta sonu deyip rejimleri bozmak yok pazartesi herkesi tek tek tartıcam ona görekaydirigubbakcemile3
zemuszemusewet cnm her pazartesi kontrol yapicim vermeyene 2 tur koşu cezası var :mymeka:günaydın kankim hoşgeldin Şeniz
aboowwwww bizim tartılma günümüz pazartesilerimi loooo akannehir
kaynanamlarda az yiyim çok hareket ediyim bari :1closedeyes:
ama citos ben onlarda wc ye gidemiyom eve geldiğimde şiş oluyom :bbo:
kaydirigubbakcemile3sen divine bakma cnm onun listeden yersek hiç kilo veremeyiz maşallah dolmalar sarmalar havada uçmuş yine:dilcikar:birde kilo verdim diye hava atıyor bize:umursamaz:divinty cim valla maşallah listende yok yok diyet listenden bende yararlanabilirmiyiiiiim ben dün öğlen sadece çorba yedim akşamda bir haşlanmı yumurtanın üstüne yoğurt nane ve kekik döktüm onu yedim tamam tamam sizi kandımıcam bir tek kıymalı pidenin yarısını afiyetle götürdüm akşam :kedi:ama hareket ettim bol bol birde 2 ceviz bir nar yedimcokacimcoook
bu sabahta 2 salatalık
1 domates
1kk kadar peynir
3zeytin
1 bardsak süt
birde sabah sabah oynadım eşim bi kalkıp görseydi hanım delirdi derdikaydirigubbakcemile3kulaklık kulağımda tabi arada bet sesimle şarkılara eşlik ettim ortalık sessiz ee düşünün artık adam uyanmadı Allahtan-tatlicadiarzu-
zemuszemusewet cnm her pazartesi kontrol yapicim vermeyene 2 tur koşu cezası var :mymeka:
sende ona göre az yersinklava:ben anlamam şişlikti yok efenim gaz birikti dünkü lahanaları hala unuttum sanma:mymeka:disiplin okadar:1closedeyes:
bak ben yiyommu hiç:umursamaz:aç bilaç dolaşıyom evde tavşan gibi havuç kemiriyom bol bolkaydirigubbakcemile3
valla çitosum kıskandım ben bu kızı hem yiyor hem kilo veriyor nasıl oluyor bu ya ben bu sabah tartıldım bir gram bile verememişimmafoldumbensalı günü rejime başladım artık hergün tartılmıcam salıdan salıya tartılayım moralim bozuluyor çitosum yaaakötükedihüsokaydirigubbakcemile3sen divine bakma cnm onun listeden yersek hiç kilo veremeyiz maşallah dolmalar sarmalar havada uçmuş yine:dilcikar:birde kilo verdim diye hava atıyor bize:umursamaz:
havan batsın emi hemencecikte takvimi yenilemiş:dilcikar:bende vercem kilo nolmuş yani:1closedeyes:tamam ülee
bende otobüze binmem kaynanamlara kadar yürürüm akannehir dermişim kaydirigubbakcemile3
çarşıya kadar yürürüm en azından 40 dakka eder
pazartesi görüşürük o zaman süprizzzzz
ablişim kocik aybaşında tavuk falan alıyoya bende tavukla bifteği poşetleyince aynı rafa koymuşum...hepimize birer tane kızartacaktım ...bi baktım poşet kırmızı duruyo ama açlıktan onun tavuk değilde et olduğunu idrak edemedim sırnaşık şeydivinty cim valla maşallah listende yok yok diyet listenden bende yararlanabilirmiyiiiiim ben dün öğlen sadece çorba yedim akşamda bir haşlanmı yumurtanın üstüne yoğurt nane ve kekik döktüm onu yedim tamam tamam sizi kandımıcam bir tek kıymalı pidenin yarısını afiyetle götürdüm akşam :kedi:ama hareket ettim bol bol birde 2 ceviz bir nar yedimcokacimcoook
bu sabahta 2 salatalık
1 domates
1kk kadar peynir
3zeytin
1 bardsak süt
birde sabah sabah oynadım eşim bi kalkıp görseydi hanım delirdi derdikaydirigubbakcemile3kulaklık kulağımda tabi arada bet sesimle şarkılara eşlik ettim ortalık sessiz ee düşünün artık adam uyanmadı Allahtan-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3sen divine bakma cnm onun listeden yersek hiç kilo veremeyiz maşallah dolmalar sarmalar havada uçmuş yine:dilcikar:birde kilo verdim diye hava atıyor bize:umursamaz:
ablişim şekeri bıraktım...abur cuburu bıraktım...elma sirkesi kapsülü içiyorum...extra elma sirkeside içiyorum...metabolizma hızlandıma çayı içiyorum...hayatıma sporu ve 2,5 litre suyu soktum...ekmek yemiyorum süprizzzzz yaaaaa işte böyle veriyorumvalla çitosum kıskandım ben bu kızı hem yiyor hem kilo veriyor nasıl oluyor bu ya ben bu sabah tartıldım bir gram bile verememişimmafoldumbensalı günü rejime başladım artık hergün tartılmıcam salıdan salıya tartılayım moralim bozuluyor çitosum yaaakötükedihüso
havan batsın emi hemencecikte takvimi yenilemiş:dilcikar:bende vercem kilo nolmuş yani:1closedeyes:
günaydın hoşgeldin ne yedin bakimkaydirigubbakcemile3valla milletin yediğinde gözüm açlıktan heeakannehirgünaydın zemuszemus
yürü tabii binme otobüse felan:1closedeyestamam ülee
bende otobüze binmem kaynanamlara kadar yürürüm akannehir dermişim kaydirigubbakcemile3
çarşıya kadar yürürüm en azından 40 dakka eder
pazartesi görüşürük o zaman süprizzzzz
yerimsenibenpazartesiden pazartesiye canım kontrol herkeş o gün tartılıp rapor etsin burda vereliniortaküzülme canım ya kayıran bana kayırsın patates çuvalı gibi dolanıyom ortalarda:çok üzgünüm:valla çitosum kıskandım ben bu kızı hem yiyor hem kilo veriyor nasıl oluyor bu ya ben bu sabah tartıldım bir gram bile verememişimmafoldumbensalı günü rejime başladım artık hergün tartılmıcam salıdan salıya tartılayım moralim bozuluyor çitosum yaaakötükedihüso
kaydirigubbakcemile5havan batsın emi hemencecikte takvimi yenilemiş:dilcikar:bende vercem kilo nolmuş yani:1closedeyes:
:roflol:bende diyom tavuk kesmemiş anlaşılan birde üstüne biftek yemiş dediydim:roflol:ablişim kocik aybaşında tavuk falan alıyoya bende tavukla bifteği poşetleyince aynı rafa koymuşum...hepimize birer tane kızartacaktım ...bi baktım poşet kırmızı duruyo ama açlıktan onun tavuk değilde et olduğunu idrak edemedim sırnaşık şey
buzu çözülünce annadım -tatlicadiarzu- bende mecbur kızartmak zorunda kaldım
o menü öyle oldu yoksa ikisini birarada yapmam :roflol:
sen önümüzdeki hafta görürsün beni
kocik gececi haftaya görürsün bah açlıktan sürünecem yediklerime acıycaksınız
ben diyet yapıyom ama herife yaptıramıyom o formunu koruyo ...bide öyle her yemeğide yemiyo kafamçokkarıştı mecbur yemek yapıyom ama eskisi gibi oturup homini gırtlak yemiyom naniknanik
günaydın canım hoşgeldin Şenizgünaydın zemuszemus
yürü tabii binme otobüse felan:1closedeyesnaniknanik)
yerimsenibenpazartesiden pazartesiye canım kontrol herkeş o gün tartılıp rapor etsin burda vereliniortaküzülme canım ya kayıran bana kayırsın patates çuvalı gibi dolanıyom ortalarda:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile5
:roflol:bende diyom tavuk kesmemiş anlaşılan birde üstüne biftek yemiş dediydim:roflol:
manken gibi olacağım
manken gibi olacağım
manken gibi olacağım
manken gibi olacağım..............
40.manken gibi olacağım bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş:))
yok saolsun hiç kırmaz beni 1 dediğim 2 olmaz
eeee benle yatıp kalkıyosa kk'ylada yatıp kalkıyo demektir
gece rüyamda bile kk sayıklıyomuşum sırnaşık şey sırnaşık şey
günaydın kızlarrrr mutlu hafta sonları herkesehafta sonu deyip rejimleri bozmak yok pazartesi herkesi tek tek tartıcam ona görekaydirigubbakcemile3
günaydın hoşgeldin ne yedin bakimkaydirigubbakcemile3valla milletin yediğinde gözüm açlıktan heeakannehir
günaydın canım hoşgeldin Şeniz
yok anam yok yanlışlıkla yidik
buzu çözülmese yine yapmazdım ama bikere çözülmüş bulundu sırnaşık şey
devmıda benden olsun manken gibi olcek beloş manken gibi olcek beloş manken gibi olcek beloş:))manken gibi olacağım
manken gibi olacağım
manken gibi olacağım
manken gibi olacağım..............
40.manken gibi olacağım bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş:))
ŞenizŞenizgünaydın mirayım hoşgeldin cnmopuyorumnanaktangünaydın zemuszemus
seni yaramaz seniiiiben dün gece kkdan birini dövyodum ama acayip dayak yedi benden sırnaşık şey
hırsımı almışım gece de sayıklamışım hep "yüzsüz karaktersiz şerefsiiiiz konuşma lan konuşma" diye laelaelaelaelae
günaydınnn opuyorumnanaktan
benim canım dün kumpir çekti akşam kumpir yidim :kedi:
bu sabahda iki tane yımırta yidim:1shok:
şeyyy bi de küçük bi parça ekmekle nutella yidim :kedi:
şimdi beşi bir yerde çayımı içiyorum
yiyip yiyip çay içiyorum ne işe yarayacaksa kaydirigubbakcemile3