K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

çitos valla dün herkes kaçırmış ipin ucunu el koy bu olaya sen artık dövermisin bizi severmisin bilem:))

ben dün gece kkdan birini dövyodum ama acayip dayak yedi benden sırnaşık şey
hırsımı almışım gece de sayıklamışım hep "yüzsüz karaktersiz şerefsiiiiz konuşma lan konuşma" diye laelaelaelaelae

günaydınnn opuyorumnanaktan
benim canım dün kumpir çekti akşam kumpir yidim :kedi:
bu sabahda iki tane yımırta yidim:1shok:
şeyyy bi de küçük bi parça ekmekle nutella yidim :kedi:
şimdi beşi bir yerde çayımı içiyorum :kahve:
yiyip yiyip çay içiyorum ne işe yarayacaksa kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ye anam ye yarasın
yalnız başına suç işlemek heç iyi olmuyo yanıma arkidiş oldun ye sen sırnaşık şey sırnaşık şey
tabi citosun gazabından bizi kim koruycak :roflol: :roflol:
opuyorumnanaktan günaydınnnnn opuyorumnanaktan
günaydın cnm hoşgeldin a.s.
seni yaramaz seniiii:eek:lmaz:
melteme kızdım sıra şimcik sana geldi dimek kumpir yedin niye yedin ben size hiç bişey yemeyin dimedimmi:eek:klava:
bende yiyemedikçe size sarıyom en iyisi gayfaltımı ediyim sakinleşeyim barikaydirigubbakcemile3yedikten sonra yazarım buraya ben yeşil çayımı yapmaya gidiyom bir yere kaybolman bakem :eek:

citos baksana pasaklı minik neler yemiş :umursamaz: ispiyoncu smiii :kedi:

seni yaramaz seniiii:eek:lmaz:
melteme kızdım sıra şimcik sana geldi dimek kumpir yedin niye yedin ben size hiç bişey yemeyin dimedimmi:eek:klava:
bende yiyemedikçe size sarıyom en iyisi gayfaltımı ediyim sakinleşeyim barikaydirigubbakcemile3yedikten sonra yazarım buraya ben yeşil çayımı yapmaya gidiyom bir yere kaybolman bakem :eek:

ama ama bi tanecik kumpir yidim :kedi: :kedi: :kedi:
bugün kocem yok akşama kadar evde yalnızım bol bol ev işi yapıcam
halim kalırsa da çıkar biraz koşarım hihoyyyt

tamam dünü saymayalım
ben onun yerine extra spor yapacam pazar akşamı okiş kaydirigubbakcemile2
bugün çarşıya kadarda yürüycem
kaynanamlardaki halimi görseniz zaten acırsınız :çok üzgünüm: hiç oturma yok oturmak harammmmm mafoldumben
aşağı in yukarı çık iflahım sökülecek bugün benneyaptımki
gidince orda yememe dikkat edecem söz veriyom :1closedeyes: yemiycem dünün acısını çıkaracam :1rolleyes:

yalnız başına suç işlemek heç iyi olmuyo yanıma arkidiş oldun ye sen sırnaşık şey sırnaşık şey

gürmedin mi ben de paparayı yidim bunca şeyin üstüne kaydirigubbakcemile3
ufff çitos gaz yaptı la bu son azar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gidip bi bardak daha beşi bir yerde çay demliyim kendime akannehir kaydirigubbakcemile3

çitos valla dün herkes kaçırmış ipin ucunu el koy bu olaya sen artık dövermisin bizi severmisin bilem:))
kötükedihüsodövücem beloş kurallara uymayanlara ceza gelicek:mymeka:

:eek:lmaz:gül sen gül tartıda görüşücem sizlerle :umursamaz:ben sizden önce zayıflayıp dal gibi kalayımda görün siz :dilcikar:kendime pizza partisi düzenliycem karşınıza geçip afiyetle yiycem tabi siz hala 3 5 kiloyu vercem diye uğraşırken:dilcikar::mymeka:

ama ama bi tanecik kumpir yidim :kedi: :kedi: :kedi:
bugün kocem yok akşama kadar evde yalnızım bol bol ev işi yapıcam
halim kalırsa da çıkar biraz koşarım hihoyyyt

kimi dövüyodun gııı benneyaptımki
benide çağır kavga olan yere delikafadulden bayılırım kavgaya :icecream: süprizzzzz

günaydın kızlar dün eşimin dogum günüydü yemekleri cok yemedim ama kocaaaaa biiiiii dilim hattta 2 büyük diliiiiiiiiiiiiiiiiiiim pasta yedim ben bu gidisle biraz zor zayıflarım:eek:klava:

ZAYIFLAMAK İSTEYENLER LİSTESİ

DİVİNİTY=boy=1,65=kg=73 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm

CİTOS2903=boy=1,65=kg=90 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm

PASAKLIMİNİKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=59 ideal kg=50

BELENAY=boy=1,56=kg=74ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay 1 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=57=ideal kg=52kg

DİLOOM=( KG ALMAK İSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANİYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MİNİŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMİLE DİYETİ YAPIYOR)=boy=1,60=kg=62=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLİHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=65,80=ideal kg=60kg

KARDELEN=boy=1,65=kg=66,5=ideal kg=61kg

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

MAVİGÖZLÜ=boy=1,72=kg=59=ideal kg=50 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=65=ideal kg=50 kg

KISMETSİZKEDİ=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

Son düzenleme:
gürmedin mi ben de paparayı yidim bunca şeyin üstüne kaydirigubbakcemile3
ufff çitos gaz yaptı la bu son azar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gidip bi bardak daha beşi bir yerde çay demliyim kendime akannehir kaydirigubbakcemile3
:1ninca: ben tırstım çitostan ...bidaha kaçamak yaparsam noluyum :kedi:
kötükedihüsodövücem beloş kurallara uymayanlara ceza gelicek:mymeka:

:eek:lmaz:gül sen gül tartıda görüşücem sizlerle :umursamaz:ben sizden önce zayıflayıp dal gibi kalayımda görün siz :dilcikar:kendime pizza partisi düzenliycem karşınıza geçip afiyetle yiycem tabi siz hala 3 5 kiloyu vercem diye uğraşırken:dilcikar::mymeka:

tamam citos katı katı kurallar koyalım
mesela kaçamak yapan 30 şinav çeksin
yada ben şişkoyum yazsın kişisel rütbesine
oda yetmez asalım keselim ne dersin Çok üzgünüm çoook
valla olim şaka bi yana cezalar koyalım
bide kural koyalım
aklımıza geldikçe kuralları biyere not alıp en ilk mesaja ekleyim ben olmazmı çitosssss :icecream: ....:mymeka: yeme lan dondurmayı alçak smiii

günaydın kızlar dün eşimin dogum günüydü yemekleri cok yemedim ama kocaaaaa biiiiii dilim hattta 2 büyük diliiiiiiiiiiiiiiiiiiim pasta yedim ben bu gidisle biraz zor zayıflarım:eek:klava:
günaydın akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
buyur bir sopalık daha geldi sende geç sıraya canım:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

:1closedeyes: böğünden hatta şu dakkadan itibaren geçerli 30 şinav cezan var çek bakıyım :mymeka:

:roflol:

osmaniyem günaydın cnm a.s.
günaydın canım benim anca kalktım kocacım evde bi yere kadar gitti hemen daldım buraya:lepi:
günaydın akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
buyur bir sopalık daha geldi sende geç sıraya canım:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

ama citoooooooooooooooos ben geri enerji harcayıp yaktım yediklerimi lütfennnnnnnn ceza verme lütfen lütfen lütfen hem sen topimizin gülü cicege bebege herseyisin bizi dövmezsin kaydirigubbakcemile3

kızlar ben profilime 74 kg olduğum halimi boydan ve yandan koydum
sizde çekip koyun
kiloları vermeye başladıkça ayda 1 mesela resimler çekinip ekleyelim
farkı farkedebilecezmi bakalım

birde ben o resimde sadece pantolon gömlek çekindim
şimdi aynı pantolonu atletle yada herhangi bi badiyi içine vererek giyiyorum :lepi:

:1closedeyes: böğünden hatta şu dakkadan itibaren geçerli 30 şinav cezan var çek bakıyım :mymeka:

:roflol:

kız dün misafir vardı gündüz ayrı gece ayrı bide yemekli zaten heryerim sızlıyo bide gece kocam misafir oldu bana börekler actım onazemuszemus bide sınav cekersem hastanede gözümü acarım herhaldekaydirigubbakcemile3

günaydın canım benim anca kalktım kocacım evde bi yere kadar gitti hemen daldım buraya:lepi:

ama citoooooooooooooooos ben geri enerji harcayıp yaktım yediklerimi lütfennnnnnnn ceza verme lütfen lütfen lütfen hem sen topimizin gülü cicege bebege herseyisin bizi dövmezsin kaydirigubbakcemile3

:içelim: :içelim:

:1ninca: ben tırstım çitostan ...bidaha kaçamak yaparsam noluyum :kedi:

tamam citos katı katı kurallar koyalım
mesela kaçamak yapan 30 şinav çeksin
yada ben şişkoyum yazsın kişisel rütbesine
oda yetmez asalım keselim ne dersin Çok üzgünüm çoook
valla olim şaka bi yana cezalar koyalım
bide kural koyalım
aklımıza geldikçe kuralları biyere not alıp en ilk mesaja ekleyim ben olmazmı çitosssss :icecream: ....:mymeka: yeme lan dondurmayı alçak smiii
bak bu iyi fikir CADIARZUceza uygulayalım kaçamak yapanları kişisel rütbeme ben yazıcim herkeşe irezil edicim şişko divin diye başlıyalım mesela senin suçun 3 oldu kaydirigubbakcemilelisteyede yazıcim bu kuralı kaydirigubbakcemile3sende giriş kapısına karala bişiler:nazar:gevşemek yok:mymeka:

kız dün misafir vardı gündüz ayrı gece ayrı bide yemekli zaten heryerim sızlıyo bide gece kocam misafir oldu bana börekler actım onazemuszemus bide sınav cekersem hastanede gözümü acarım herhaldekaydirigubbakcemile3

valla sen yorgunmuşsun bişey diyemem ama ben kendime acımıycam çekecem şinavımı kaydirigubbakcemile gendime söz verdim
hemde ceza verdim :mymeka:

X