- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
hayırlı cumalar hatınlarrrrrrrr
nassınız bakm.keyifler yirinde mi..
bende bu gün çarşıya çıkacam.saçımın boyanması lazım..işlerimi hallediyim gene uğrarım.hepiciğinizi öpüyorumm
he valla azcuk kokoş olalım.zemuszemus.havamız değişsinnkaydirigubbakcemile3kedicim kokoş mu olcan bugün zemuszemus
boyat tabe kilo verirken morale ihtiyacımız var değil mi ama hihoyyyt
vereliniortak ilk iş boy kilo bel basen göğüs ölçülerini yaz bakıyım :jeyyar: endamını görelim sengözlerimebaksanab
valla enidamım pek bi komikk 1,63kg ya 92 kg:kedi:şu bildiğimiz medine hurması demi canım CADIARZU
hurma ile diyet - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
bi bakın bakemm.yerimseniben
yapın yapım rijim yapın delikafadulden
ama benim çok pis bi huyum var, rijim yapan görünce yiyesim artıyo delikafadulden
ben de sabah kahvaltısında 2 kocaman pattisli börek, 1 kocaman dilim ıslak kek yedim :kedi:
neyse ben iyice uyuz etmeden kaçayım :tomato:
:mymeka: nan biz burada diyet yapıyoruz senin anlattıklarına bak
ama hevesimizi kıramiiiceksin çene
zemuszemus zemuszemus zemuszemuskilo verip dal gibi olcesss hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hadi bakalım hihoyyyt
ben size iyilik yapıyorum kızım, hırslandırıp daha istikrarlı olmanızı sağlıyorum hihoyyyt
kaydirigubbakcemile5 oldu canım dükkanı boş bırakma kızlara mukayyet olmeltemcim ve çitosum topic bende siz gezin keyfinize bakın opuyorumnanaktan
valla enidamım pek bi komikk 1,63kg ya 92 kg:kedi:
bu kıvamda dolaşıyorum ortalıkta.kaydirigubbakcemile3.(ama hormon problemim var ondan)
bu arada hurma bildiğimizmedine yani hacı hurmasıalkisalkisalkis
divin ne yaptın bacım
annemlere gittim oturduk
lahana sarması vardı çok severim biraz fazla yedim
akşamada sadece minicik bir biftekle minicik tavuk budu yedim
1 tabakta salata
:1closedeyes:maşallah daha ne yiyecen dünyayı götürmüşünsen ne yaptın canım hayırdır bu saatte girmezdin
:1closedeyes:maşallah daha ne yiyecen dünyayı götürmüşün
bende 4 adet ızgara köfte
4 çatal spagetti makarna
salata ve yoğurt yedimşakkıdı
didim ya sayfanı okumadınmı üleeeekaydirigubbakcemile3
bende kocik yoğuken kkda sörf yapen dedim o varken bana pc düşmüyorkaydirigubbakcemileokudum cnm adet yerini bulsun diye sordum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kötükedihüsoülen iki saat sayfa açılmıyor öğlende böyle oldu bakımmı ne varmış kk yavaş:mymeka:kız nerdesin neden sustun konuşmuyon bön bön kk yamı bakakaldın