- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende ver ölçülerinide yazalım canım:jeyyar:listeyekıslar sporun aynında bi küçük tiyo..yemekten yarım saat önce yene hurma metobalizmayı hızlandırıp kilo vermeye yardımcı oluyormuş.
yok yaa bir yere gitmek yok canım ben fidan gibi olasıya kadar başımı bekliycenzemuszemuscitos yarın büyük gün
yarın tartılacam bakalım bu hafta kilo verebilmişmiyim
bi 72 yi görsem baskülde opuyorumnanaktan gerisi kolay
demekki haftada 1 kilo veriyorum demektir buda süper bi haber olur
65 e düşüyüm dükkanı sana devredecem ben gidecem :roflol: :roflol:
pasaklıminiktanrıça rejim salonu, ..............yasak, yemek yemek yok,........ yiyin gari zayıflama salonu,
:roflol: :roflol:
şaka şaka tebi gitmem başını bekleyecem senin kötükedihüsoyok yaa bir yere gitmek yok canım ben fidan gibi olasıya kadar başımı bekliycenzemuszemus
bunnar neee akannehir akannehir akannehir
bekle tabe kaydirigubbakcemileşaka şaka tebi gitmem başını bekleyecem senin kötükedihüso
bunlar etiketler
düz yazı gibi okuyunca çok komik şeyler çıkıyo sırnaşık şey
şaka şaka tebi gitmem başını bekleyecem senin kötükedihüso
bunlar etiketler
düz yazı gibi okuyunca çok komik şeyler çıkıyo sırnaşık şey
günaydın kardelenim hg cnma.s.canım boy kilo ve hdef kilonu yazda listeye ekliyim senideyerimsenibenkızlar günaydınn :)
kahvaltı menüm: 1 pişmiş yumurta--1 kbrt kutsu kadar peynr -- 3 yşl zeytn --1 fncan yeşil çay
bende bgn başladm hayrlı olsn ... bide koşabilsem ii olacak ama bebiten frsat blamıorm :)
hihoyyytben ne zaman 65 olucam pekiben ne zaman tartıda 50 kg görcem acaba hihoyyyt
günaydın kardelenim hg cnma.s.canım boy kilo ve hdef kilonu yazda listeye ekliyim senideyerimseniben
hihoyyytben ne zaman 65 olucam peki
:çok üzgünüm: acılarııııın kadınıyım
ben acılar kadınıyım :çok üzgünüm: :a015:
citos yokoldu yaww :gitme: beni bırakıp gitmezdi haber vermeden :sm_confused: nere gittiki acaba fisfisfisnoldu :gitme:
ideal kilo 50 olmayı istiyom ben 55 kiloydum kendimi bildim bileli 55 üstüne çıkmadım ama altına düştüydüm ne oldu bilmem bu ay kilo almısam 59 olmusam mafoldumben
citos yokoldu yaww :gitme: beni bırakıp gitmezdi haber vermeden :sm_confused: nere gittiki acaba fisfisfis
hoşgeldin mavişim Şeniz
senin boyuna göre kilon normal değilmi bacım fisfisfis