K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

citos yarın büyük gün
yarın tartılacam bakalım bu hafta kilo verebilmişmiyim
bi 72 yi görsem baskülde opuyorumnanaktan gerisi kolay
demekki haftada 1 kilo veriyorum demektir buda süper bi haber olur
65 e düşüyüm dükkanı sana devredecem ben gidecem :eek: :roflol: :roflol:

citos yarın büyük gün
yarın tartılacam bakalım bu hafta kilo verebilmişmiyim
bi 72 yi görsem baskülde opuyorumnanaktan gerisi kolay
demekki haftada 1 kilo veriyorum demektir buda süper bi haber olur
65 e düşüyüm dükkanı sana devredecem ben gidecem :eek: :roflol: :roflol:
yok yaa bir yere gitmek yok canım ben fidan gibi olasıya kadar başımı bekliycenzemuszemus

şaka şaka tebi gitmem başını bekleyecem senin kötükedihüso

bunlar etiketler
düz yazı gibi okuyunca çok komik şeyler çıkıyo sırnaşık şey
bekle tabe kaydirigubbakcemile
kız belenaya sölede yapsın çizelgeni böyle çıbıldak çıbıldak dolaşma ortadakaydirigubbakcemile3

kızlar günaydınn :)
kahvaltı menüm: 1 pişmiş yumurta--1 kbrt kutsu kadar peynr -- 3 yşl zeytn --1 fncan yeşil çay
bende bgn başladm hayrlı olsn ... bide koşabilsem ii olacak ama bebiten frsat blamıorm :)

kızlar günaydınn :)
kahvaltı menüm: 1 pişmiş yumurta--1 kbrt kutsu kadar peynr -- 3 yşl zeytn --1 fncan yeşil çay
bende bgn başladm hayrlı olsn ... bide koşabilsem ii olacak ama bebiten frsat blamıorm :)
günaydın kardelenim hg cnma.s.canım boy kilo ve hdef kilonu yazda listeye ekliyim senideyerimseniben

ben ne zaman tartıda 50 kg görcem acaba hihoyyyt
hihoyyytben ne zaman 65 olucam peki

:çok üzgünüm: acılarııııın kadınıyım
ben acılar kadınıyım :çok üzgünüm: :a015:

kızlarr yoğunum bayağıı ondan sürekli kalamıyorummmmm....bir geliyorum 5-10 sayfa atlamış okuyorum okuyorum ben gelene kadar 2-3 sayfa daha geçimşş....bu böyle giderrrr....hehehe

bu arada dün yediklerimide yazım

14.10.2009
sabah ; 1 simit + dil peyniri + az bal + 1 bardak çay

ara; ödem çayım

öğlen; piyaz + ızgara köfte + ayran + az pilav + 1 çtl irmik helvası

ara; 6-7 tane fındık

akşam; mercimek çorbası + 1 dilim ve köy peyniri...

günde 2,5 lite su içmişimdir....spor değilde akşam evde temizlik yaptımm....

kıslarr topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inşş bende zayıflamak istiyom ama bilmiyom kararsızım fazla bi kilom yok ama basenlerim ve göbişim çıktı bu ay gerçi ben adt olmadım daha o ayrı konuda
boyum 1.72
kilom 59
diğer ölcülerimi bilmiyom amaa biraz düşüneyim bakım kilo konusunda kararsızım çünkü

ideal kilo 50 olmayı istiyom ben 55 kiloydum kendimi bildim bileli 55 üstüne çıkmadım ama altına düştüydüm ne oldu bilmem bu ay kilo almısam 59 olmusam mafoldumben

citos yokoldu yaww :gitme: beni bırakıp gitmezdi haber vermeden :sm_confused: nere gittiki acaba fisfisfis
ideal kilo 50 olmayı istiyom ben 55 kiloydum kendimi bildim bileli 55 üstüne çıkmadım ama altına düştüydüm ne oldu bilmem bu ay kilo almısam 59 olmusam mafoldumben

hoşgeldin mavişim Şeniz
senin boyuna göre kilon normal değilmi bacım fisfisfis

citos yokoldu yaww :gitme: beni bırakıp gitmezdi haber vermeden :sm_confused: nere gittiki acaba fisfisfis

hoşgeldin mavişim Şeniz
senin boyuna göre kilon normal değilmi bacım fisfisfis

evde işi çıkmıştır belki kuzum ağlama gelir benide telaşlandırma gözünü sevdiiim :gitme: :gitme:

X