K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

kiloda sabit kalabilmek için napılırki gerçi 3yıldır aynıyım hemen hemen hiç bişe yapmadığım halde

canım sabit kilonda kalmak düzenli beslenmeden kaynaklanıor benim bildiğim başka neyden oluor bilmiorumCADIARZUCADIARZU

kızlar ya ben kilomdan memnunum ama ne yersem yiyim göbeğim çıkıyor hamile gibi benim sorunumdan olan varmı?

Selam kızlarrrropuyorumnanaktan

beryal bebiişşin çok datlu maşAllah

yokk kızz hamiş kal vereme diye dedim

tama canım inşallah valllahi ağzından bal damlır inşallah allah söylette galiba seni ayyy sağol canım benim seninde benimde olurinşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

düzenli beslenmekmiii yok yaa nerdee kahvaltı anneme gittiğim zaman zorla yapıyorumm kocam gelene kadar abur cubur abur cubur son 1 hafta ama deli gibi yiyorum 2 kilo almışım fakat hala pelvis kemiklerim önde gidiyo :umursamaz::umursamaz:

canım işte oabur cubur değilmi insana kiloyu aldıran ben de severim am eşim kızar öyle şeyler san çok kilo yapıor die kendisi hiç sevmez ki banada kızar tabi:mymeka::mymeka:

ya bu kızlar nere kayboldu yine ya haşret biş tut tutabilirsen üfüfüfüfüfüüffffffffffffffff

ben evlendim evleneli akşam yemekleri hariç bütün gün abur cuburla besleniyodum 3 yılda sadece 2 kilo aldım bana yaramıyo abur cubur

ben evlendim evleneli akşam yemekleri hariç bütün gün abur cuburla besleniyodum 3 yılda sadece 2 kilo aldım bana yaramıyo abur cubur

canım tabi haklısın herkese yaramaz ama bana yarar o zıkkım abur cubr lar e:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

çünküüüü miraycım benim adım meltem
vildan kızımın adı
nikimi kocik "wild_angel" alacaktı aslında beni başından savmak için "vildangel" yazdı
o günden sonra adım vildan kaldı
herkes beni öyle tanıyo
sende nasıl kolayına geliyosa öyle dersin canımcım alkisalkisalkis
selam canlar bana rep verin bulamıyom sizi sonra
anaaamm kimler gelmiş kimleri görüyorum alkisalkisalkis
hoşgeldin beryalim Şeniz
senide sıkı bi diyete sokalım sütünü kesmeyen cinsten diyet yaptıralım sana süprizzzzz

xaysex ...bels41 ve azra2 kardelen35 sizde hoşgeldiniz a.s. a.s. a.s. a.s.

eeee belscim anlat nasılsın senin kaç kilo vermen lazım

kilo almak yada vermek değil kilomda sabit kalayım yeter 1haftada 2 kilo aldım 47dim 48.70 oldum ama böle yemeye devam edersem kötü amacım şuan sabit kalmak vermek istemiyorum

Günaydın kızlaaar :hulya:

kızlar ya ben kilomdan memnunum ama ne yersem yiyim göbeğim çıkıyor hamile gibi benim sorunumdan olan varmı?

ay benim gibisin sende demek :sinifsinif:
benimde kilom fena değil aslında ama göbeğim kocaman
pantolonlarım kapanmıyo o yüzden
elbise falan giyince görenler hamile misin diye soruyor bana :sinifsinif:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis aydınlandım ışıl ışıl oldum merakımı giderdim zemuszemus zemuszemus
teşekkür ederim meltemcim Şeniz

günayyydınnn kızlarrrrr!!!opuyorumnanaktan
nasıll gidiyooo kilooo vermee durumlarııı???hihoyyyt
benimm akşam koşularıı aksadıı buu hafta!
dünde adett oldummm karın ağrısından gidemedimmm!!akannehir
kendimii kötüü hissediyorumm!
bugün de kocemm götüremezz herhaldee akşam dersi varr!!:1no2:

günaydın kızlar hihoyyyt
akşam düğüne gittim göbecik attım kurtlarımı döktüm geldim :teytey:

düğünden geldim sporumuda yaptım
her zamanki yaptığımın yarısını yapabildim çünkü yorulmuştum akannehir alkisalkisalkis

herkese günaydınlarrrrropuyorumnanaktan
aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
beryalim tombul kuşum sende hoşgeldinopuyorumnanaktanyazayımmı senide listeye kuşumzemuszemus
kardelencim sende hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan

beloş ablam hoşgeldin günaydın gözümün bebeeee opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…