kiloda sabit kalabilmek için napılırki gerçi 3yıldır aynıyım hemen hemen hiç bişe yapmadığım halde
yokk kızz hamiş kal vereme diye dedim
düzenli beslenmekmiii yok yaa nerdee kahvaltı anneme gittiğim zaman zorla yapıyorumm kocam gelene kadar abur cubur abur cubur son 1 hafta ama deli gibi yiyorum 2 kilo almışım fakat hala pelvis kemiklerim önde gidiyo :umursamaz::umursamaz:
ben evlendim evleneli akşam yemekleri hariç bütün gün abur cuburla besleniyodum 3 yılda sadece 2 kilo aldım bana yaramıyo abur cubur
çünküüüü miraycım benim adım meltemcanıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmm Şeniz
nasılsın iyi misin meleğin nasıl :asigim:
tedarikli kadının halide bi başka canım kaydirigubbakcemile3
sen yemeği yaktım diyince aklıma halley reklamı geldi kaydirigubbakcemile3
evet benim o casper olarak geziyorum ne zamandır :1ninca:
vildoş yaa sana neden meltem diyolar benden bişi mi saklıyorsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anaaamm kimler gelmiş kimleri görüyorum alkisalkisalkisselam canlar bana rep verin bulamıyom sizi sonra
eeee belscim anlat nasılsın senin kaç kilo vermen lazım
kızlar ya ben kilomdan memnunum ama ne yersem yiyim göbeğim çıkıyor hamile gibi benim sorunumdan olan varmı?
çünküüüü miraycım benim adım meltem
vildan kızımın adı
nikimi kocik "wild_angel" alacaktı aslında beni başından savmak için "vildangel" yazdı
o günden sonra adım vildan kaldı
herkes beni öyle tanıyo
sende nasıl kolayına geliyosa öyle dersin canımcım alkisalkisalkis
anaaamm kimler gelmiş kimleri görüyorum alkisalkisalkis
hoşgeldin beryalim Şeniz
senide sıkı bi diyete sokalım sütünü kesmeyen cinsten diyet yaptıralım sana süprizzzzz
xaysex ...bels41 ve azra2 kardelen35 sizde hoşgeldiniz a.s. a.s. a.s. a.s.