K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

bana geçen sene gittiğim diyetisyen haftada 3 gün yiyebilirsin demişti tabiki yağsız olmak kaydıyla

ben koşu bandında tam 45 dakka yürüyom gülümm canım isterse 1 saatte oluyor bazen zemuszemustabi henüz başlamadım o ayrı:kedi:

kıllı godikler ......kim yazdı la bunu üstüme alındım valla ben godikmiyim sırnaşık şey sırnaşık şey

günaydın fıstıklarrr.....

sabah 1 simit + 1 bardak çay + dil peyniri + az bal yedimm
...

canım benim insallah yarıyodur dün gene düğünde göstermişin kendini hııııhhh bi kere cok cirkin olmusundurda bizi yiyon(kıskanan smiley):dilcikar:
yaaaaaaaaa deme noluuuuunnnnn mafoldumben bu zaten azaltmış halim yoksa günde en az 2 yerdim ben :çok üzgünüm: bay bay yımırta :a015:

valla öyle dedi bide cok ciğnicekmişsin fazla ciğnemek cabuk doymayı saglarmıs beyin yemekteyken 7 dakika doydu sinyali verirmiş ama hızlı yersen doydugunu hissetmeyip daha cok yemeye devam edermişssin bende basınıza profesör dr oldum heeekaydirigubbakcemile3

hosbulduk gülllerin en güzelini nasılmış bakalım Şeniz
ŞenizŞenizŞenizsağol kuzum iyiyim sizlerle daha iyi oluyom benkaydirigubbakcemile5

şşşşşşşşş allahınızı seviyosanız şu etiketleri bi okuyun
ben en çok osmaniye, pala bıyıklı buna güldüm :roflol: :roflol:
:roflol::roflolsmaniyeyi ben yazdımda pala bıyığı kim yazdı bilmiyom arada nokta var nen baksana:roflol:birde kıllı godikleri yazdım dün:roflol:

ZAYIFLAMAK İSTEYENLER LİSTESİ

DİVİNİTY=boy=1,65=kg=73 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm

CİTOS2903=boy=1,65=kg=90 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm

PASAKLIMİNİKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=59 ideal kg=50

BELENAY=boy=1,56=kg=75 ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm

ECMEL=?

KAR=

DİLOOM=( KG ALMAK İSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,60=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANİYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MİNİŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMİLE DİYETİ YAPIYOR)=boy=1,60=kg=62=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLİHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=65,80=ideal kg=60kg

günaydın çıtırım divim osmaniye pasaklı casperim ben bugün yokum anacım kendimi iyi hissetmiyorum yarın görüşürük özleyin he beni

ya ben zayıflamak değilde fitnes yaparak vucüt sıkılaştırmak ve şekle sokmak istiyorumm:jeyyar: :icecream:

naniknanik ben yatağa bile makyajlı girerim olim sırnaşık şey
şaka biyanada dayılarımın hanımları beni oğullarına almak için çok çabaladılar annem vermedi...yengem beni istedi diye kadını dövecekti nerdeyse
dün iki yengemde yanyana oturuyo o sarılıyo bırakıyo öbürü sarılıyo gurban oluyum meltemim güzelim gülüm nasılsın falan sırnaşık şey
bide benim kociki kıskanıyolar beğenmiyolar
çirkin diyolar kısa boylu onun nesini beğendin diyolar :roflol: ama benim gözümle bakmıyolarki güzelliğini görsünler :asigim: aşkım o menimmm Şeniz

istesem böyle denk getiremzdim heee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

pala bıyığı ben yazdım sırnaşık şey :roflol: :roflol: tam yerine oturtmuşum sırnaşık şey

Son düzenleme:
günaydın çıtırım divim osmaniye pasaklı casperim ben bugün yokum anacım kendimi iyi hissetmiyorum yarın görüşürük özleyin he beni
günaydın kayra geçmiş olsun cnm yat dinlen sen üzme tatlı canını bebişine iyi bak :teselli:

ya ben zayıflamak değilde fitnes yaparak vucüt sıkılaştırmak ve şekle sokmak istiyorumm:jeyyar: :icecream:
kız yeşil ne ara kızardın senakannehirhoşgeldin cnm sende ne yapıyorsan yaz bura bilgi paylaşımı olsun cnm

oğlum varya sende seyten tüyü yoksa bende osmaniye degelim neysem bende bi düğüne fala gitttiğimde kapıdan girer girmez herkes döner bakar benim kocacımda cok kıskanıyo cok dikkat cekiyon bi daha seni bi yere götürmicem diyozemuszemus

hoşgeldin bels
ben yıkadım ellerimi
her dakka sabunlarım tikim var :lepi:

olabilüürr vardır o zebani tüyünden ama ben kimseye pas vermiyom kötükedihüso

çok kendini beğenmiş bilirler beni etraftan sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…