K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

yaww 4. kimmmmm
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
k.a.y.r.a., divinity+, eleyna+

okiş ozaman buakşamdan itibaren bi deneyelim bu elma sirkeli suuyu....
baldamı konuyor acep???balında yağ yakıcı özelliğimi var yoksa tadı içinmi???yani ben balsız içmiştim içebilmiştim yani.....

buarada gerçekten etiketleri şöyle bi okudumda çok kommik olmuşkaydirigubbakcemile3

pasaklııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

boşveeeeeeer dışarıdan söylersiniz, herkese bi halley oluyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cnm neyseki tedarikli kadınım
dolapta vardı yemek
onlarda diyete başladıktan sonra kalmıştı
allahtan diyete başlamışım yoksa onlarıda yerdim kaydirigubbakcemile3
yaww 4. kimmmmm
pasaklı cnm 4. kişi
casper takılıyo topiğe :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 çok komik demii :roflol:
balın amacı ney bilmiyom ben adet yerini bulsun diye katıyom delikafadulden

yaww 4. kimmmmm

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

balın yağ yakıcı etkisi var mı yok mu bilmiyorum eğer yoksa sadece tadı içinse bi kaşık konsa yetmez mi acaba benneyaptımki

bende casper olcem yaww bende kart alıcam en kısa zamanda
hayalet yaratıklar sizi

pasaklııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmm Şeniz
nasılsın iyi misin meleğin nasıl :asigim:

tedarikli kadının halide bi başka canım kaydirigubbakcemile3
sen yemeği yaktım diyince aklıma halley reklamı geldi kaydirigubbakcemile3

evet benim o casper olarak geziyorum ne zamandır :1ninca:

vildoş yaa sana neden meltem diyolar benden bişi mi saklıyorsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ... topiğinz hayrlı olsun saolasn çitosum link vermişsn ..
öptm çokk bndan sonra frsat bldkça brdaym

çok yemeye başladım kendimi durdurmam lazım 1 haftada 2 kilo alınırmı ya gerçi iyi oldum ama bari bu şekilde kalayım canım sürekli yemek yemek istiyo bugün çiftli ekmeğin yarısını yedimm akannehirakannehireve geldim abur cubur yedim ama hala cokacimcoookcokacimcoook

kızlar bbbbbbbende zayıflamak istiyorum yaa ne olur banada yardım edin de gerçi doktorum bana diyet listesi yapacak ya olsun cuma günü belle olacak

ohhh yemeğimi yedim aklım başıma geldi yaaa tarhana çorbası brokoli salatası bideee yemicem demiştim ama bir dilim köy ekmeği yedim tarhanayla pek bi güzel oluyor afiyet olsun bana artık bişey yemem bu saatten sonra taaa sabaha kadar bide akşam üstü bir ceviz bir bardak meyve suyu içmiştim

bol bol yürüyüş yapın bol bol yürüyüş en güzeli günde enaz yarım saat merdiven çıkın plates yapın 1 haftada farkı görün

kızlar iyi akşamlar aranıza bende katıldım ben zayıflamak istemiyorum ama bu kiloda kalmak istiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim.

kiloda sabit kalabilmek için napılırki gerçi 3yıldır aynıyım hemen hemen hiç bişe yapmadığım halde

sen zayıflama öle kal tompiş tompiş

kıss sen nie öyle dion ben zayılarım dedimmi zaten herşey beyind e bitior zayıflarım ben varya bundan üç sene önce kaç kiloydum biliyormusun sölelmemsositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…