K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

Günaydın kızlaaar :hulya:

ay benim gibisin sende demek :sinifsinif:
benimde kilom fena değil aslında ama göbeğim kocaman
pantolonlarım kapanmıyo o yüzden
elbise falan giyince görenler hamile misin diye soruyor bana :sinifsinif:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis aydınlandım ışıl ışıl oldum merakımı giderdim zemuszemus zemuszemus
teşekkür ederim meltemcim Şeniz
günaydın kuşum o göbüşü burda eritecez meraklanmakaydirigubbakcemile2

günayyydınnn kızlarrrrr!!!opuyorumnanaktan
nasıll gidiyooo kilooo vermee durumlarııı???hihoyyyt
benimm akşam koşularıı aksadıı buu hafta!
dünde adett oldummm karın ağrısından gidemedimmm!!akannehir
kendimii kötüü hissediyorumm!
bugün de kocemm götüremezz herhaldee akşam dersi varr!!:1no2:
günaydın derincim nazar değdi sanırım sana giderken gidemez oldunkaydirigubbakcemile3sağlık olsun cnm iyi olduğunda koşarsın sendesüprizzzzz

günaydın kızlar hihoyyyt
akşam düğüne gittim göbecik attım kurtlarımı döktüm geldim :teytey:

düğünden geldim sporumuda yaptım
her zamanki yaptığımın yarısını yapabildim çünkü yorulmuştum akannehir alkisalkisalkis
günaydın kankim maşallah kıpır kıpırsın yine :jeyyar:düğün sana yaramış bakıyomda kurtların gitmişkaydirigubbakcemile3

günaydın kankim maşallah kıpır kıpırsın yine :jeyyar:düğün sana yaramış bakıyomda kurtların gitmişkaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnn citosum opuyorumnanaktan
ayyyyyy kııııııızz düğün değilde iltifatlar yarıyii bana
dün salona girer girmez bütün gözler üstümdeydi zemuszemus
yani sıradan giyinmiştim öyle ahım şahım değildim
bende kimseye görünmeden konuşmadan ablamın annemin yanına gidiyim dedim ama malesef bütün masalarla konuştktan sonra geçebildim ablamın yanınakaydirigubbakcemile3 dün gece iltifata doydum artıkın havamdan geçilmez sırnaşık şey

günayyydınnn kızlarrrrr!!!opuyorumnanaktan
nasıll gidiyooo kilooo vermee durumlarııı???hihoyyyt
benimm akşam koşularıı aksadıı buu hafta!
dünde adett oldummm karın ağrısından gidemedimmm!!akannehir
kendimii kötüü hissediyorumm!
bugün de kocemm götüremezz herhaldee akşam dersi varr!!:1no2:

sositosositoinşallah vereceğiz derincim daha yolun başındayız zemuszemus sositososito

günaydın kızlar hihoyyyt
akşam düğüne gittim göbecik attım kurtlarımı döktüm geldim :teytey:

düğünden geldim sporumuda yaptım
her zamanki yaptığımın yarısını yapabildim çünkü yorulmuştum akannehir alkisalkisalkis

bende spor yapmak istiyorum yaaa :gitme:

herkese günaydınlarrrrropuyorumnanaktan
aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
beryalim tombul kuşum sende hoşgeldinopuyorumnanaktanyazayımmı senide listeye kuşumzemuszemus
kardelencim sende hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan

günaydın çitosumhihoyyyt

kız meltem ne hazırladın anam menünde ne var cokacimcoook

menüdeeee zemuszemus yumurta var zemuszemus yinemi yumurta dime ben çok severim her dakka yesem bıkmam
yımırtanın yanında vazgeçemediğim peynirim ve zeytinim var
kahvaltıda ağzıma başka bişey sokmam ben
tek lüksüm kahvaltım alkisalkisalkis

günaydın canlar nasılsınız bugün şaka maka derken ben rejime başladım ve hala devam etmekteyim büyük bişey buuu akşam açtım müziği oynadım ter attım yürüyüş yapamıyorum sabah erken işe geliyorum akşamda geç çıkıyorum yürüyüş işi zora girdi bende oynuyorum :))
sabah bir simit yedim o kadar bide su içtim ara öğün elme yiyeceğim

günaydın canlar nasılsınız bugün şaka maka derken ben rejime başladım ve hala devam etmekteyim büyük bişey buuu akşam açtım müziği oynadım ter attım yürüyüş yapamıyorum sabah erken işe geliyorum akşamda geç çıkıyorum yürüyüş işi zora girdi bende oynuyorum :))
süprizzzzz işte bu beee ablam benim
enişteyle nikahınızı tazeliycez sen hele bi zayıflamaya devam et kaydirigubbakcemile3
bende tost yaptım kaşarlı onu yedim sabah
bi bardak da mate yaprağı çayı içtim zemuszemus
güzel :lepi:
selam topiki,mizin gülleriturkbayragia.s.

selam canım hoşgeldin Şeniz

günaydınnnnnn citosum opuyorumnanaktan
ayyyyyy kııııııızz düğün değilde iltifatlar yarıyii bana
dün salona girer girmez bütün gözler üstümdeydi zemuszemus
yani sıradan giyinmiştim öyle ahım şahım değildim
bende kimseye görünmeden konuşmadan ablamın annemin yanına gidiyim dedim ama malesef bütün masalarla konuştktan sonra geçebildim ablamın yanınakaydirigubbakcemile3 dün gece iltifata doydum artıkın havamdan geçilmez sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3desene sanada benim gibi gaz lazım sırnaşık şeyhava gazıkaydirigubbakcemile3bende bayılırım iltifat almaya gerçi hangi kadın hoşlanmaz dimi amazemuszemus

sositosositoinşallah vereceğiz derincim daha yolun başındayız zemuszemus sositososito

bende spor yapmak istiyorum yaaa :gitme:

günaydın çitosumhihoyyyt
canım benim ağşamları evde fırsatın yokmu yapmaya 30 dakika yapsan bile çok faydalı sana özellikle karın bölgesi için yaparsan cnm göbüşünden çabuk kurtulursunyerimseniben

menüdeeee zemuszemus yumurta var zemuszemus yinemi yumurta dime ben çok severim her dakka yesem bıkmam
yımırtanın yanında vazgeçemediğim peynirim ve zeytinim var
kahvaltıda ağzıma başka bişey sokmam ben
tek lüksüm kahvaltım alkisalkisalkis
alkisalkisalkishiçte demem öle çünküm bende yumurtayı çok severim hertürlüsünü yerim farketmez banacokacimcoook

bi tane üçgen peynir
7 tane yeşil zeytin
az bal
bide cay yiyom bir dilim ekmeklecokacimcoook

canlarım yımırtanı kalorisi fazla oldugu için diyetisyenler haftada bir kez haslanmıs yumurtaya izin veriyomus enistem diyetisyene gitmişti o söyledi bende rejimdeyken yımırtaYI cok sevdiğimden sabahları yiyodumcokacimcoook

hoşgeldin beloşumŞenizne güzel cnm oynamakta enerji yakıyor devam devam çok iyi oldu bu topik bize birbirimize destek oluyoz insan tek başınayken bişey canı istemiyor toplu terapi gibi alkisalkisalkisne güzel:lepi:

bende tost yaptım kaşarlı onu yedim sabah
bi bardak da mate yaprağı çayı içtim zemuszemus
afiyet olsun canımcım Şenizbendaha ne yiyeceme karar veremedim :sinifsinif:bu saatlerde canım istemiyor hamileyeken mecburen bebişim için yiyordum:çok üzgünüm:

selam topiki,mizin gülleriturkbayragia.s.
hoşgeldin bebekŞeniz

kaydirigubbakcemile3desene sanada benim gibi gaz lazım sırnaşık şeyhava gazıkaydirigubbakcemile3bende bayılırım iltifat almaya gerçi hangi kadın hoşlanmaz dimi amazemuszemus

canım benim ağşamları evde fırsatın yokmu yapmaya 30 dakika yapsan bile çok faydalı sana özellikle karın bölgesi için yaparsan cnm göbüşünden çabuk kurtulursunyerimseniben

alkisalkisalkishiçte demem öle çünküm bende yumurtayı çok severim hertürlüsünü yerim farketmez banacokacimcoook

hee valla verdiler gazı verdiler gazı dün akşam :roflol: :roflol:

kız 30 dakika ne kadar çok olur biliyonmu
ben dün 20 dakka bisiklet sürdüm 50 twister çalıştım 30 şinav 30 dambıllarla göğüs dikleştirmek için çalıştım resmen şıpır şıpır ter damladı benden

heralde osmaniyenin çayının etkisi yoksa o kadar çok terlemezdim kaydirigubbakcemile5

canlarım yımırtanı kalorisi fazla oldugu için diyetisyenler haftada bir kez haslanmıs yumurtaya izin veriyomus enistem diyetisyene gitmişti o söyledi bende rejimdeyken yımırtaYI cok sevdiğimden sabahları yiyodumcokacimcoook

yaaaaaaaaa deme noluuuuunnnnn mafoldumben bu zaten azaltmış halim yoksa günde en az 2 yerdim ben :çok üzgünüm: bay bay yımırta :a015:

hoşgeldin beloşumŞenizne güzel cnm oynamakta enerji yakıyor devam devam çok iyi oldu bu topik bize birbirimize destek oluyoz insan tek başınayken bişey canı istemiyor toplu terapi gibi alkisalkisalkisne güzel:lepi:

afiyet olsun canımcım Şenizbendaha ne yiyeceme karar veremedim :sinifsinif:bu saatlerde canım istemiyor hamileyeken mecburen bebişim için yiyordum:çok üzgünüm:

hoşgeldin bebekŞeniz

hosbulduk gülllerin en güzelini nasılmış bakalım Şeniz

yumurta 1 adet 80 kalori
yumurta akı 1 adet 15 kalori
yumurta sarısı 1 adet 65 kalori çok değilmiş gııı yüreeme inme inecekti az daha

şşşşşşşşş allahınızı seviyosanız şu etiketleri bi okuyun
ben en çok osmaniye, pala bıyıklı buna güldüm :roflol: :roflol:

X