sağol tatlım çok güzeller tıpkı senin gibiŞenizŞeniz:asigim:
ellerine sağlık minişim zayıflayınca yerim artıkŞenizŞeniz
bugün pek yoğunummmm sohnbetinizi beğendimmmm
neler yapıyorsunuzzzz diyet için özel bişi içiyormusunuzz...
benim çok ödemim varr onlar için ne yapabilirim diye araştırıyorummmmmmm
slm canım mısır püskülünü kaynatıp içmeni tavsiye ederim vede hatta mevsimi pazarlarda mısır var sanırım taze taze alıp püsküllerini kaynat sabahları bir çay bardağı kadar içbugün pek yoğunummmm sohnbetinizi beğendimmmm
neler yapıyorsunuzzzz diyet için özel bişi içiyormusunuzz...
benim çok ödemim varr onlar için ne yapabilirim diye araştırıyorummmmmmm
Kek börek tarifleri havada uçuyo topikte.
ohh yemek resimleri desen cabası.
lan sizle diyet neyin yapılmaz hee.:mymeka:
burda altınbaşak kemiriyorum ay miniş kek yapıyoo mafoldumben
heee kızlar ben sirkeli su içmeye başlamayı düşünüyorum..elma sirkesiyle oluyormuş..
dayımın bi arkadaşı 2 ayda 7 kg vermiş .yatmadan önce içiyormyş uykuda yağmı ne yakıyormuş....banada dayım dedi..anam bütün sülale seferber oldu zayıflamam için:kedi::kedi:
bikere içmiştim ama sonra unuttum devamı gelmedi..benimle içmeye başlayacak varmı???1 ay içelim sadece ..uzuzn süre içmek zararlıymış çünkülmaz:
heee kızlar ben sirkeli su içmeye başlamayı düşünüyorum..elma sirkesiyle oluyormuş..
dayımın bi arkadaşı 2 ayda 7 kg vermiş .yatmadan önce içiyormyş uykuda yağmı ne yakıyormuş....banada dayım dedi..anam bütün sülale seferber oldu zayıflamam için:kedi::kedi:
bikere içmiştim ama sonra unuttum devamı gelmedi..benimle içmeye başlayacak varmı???1 ay içelim sadece ..uzuzn süre içmek zararlıymış çünkülmaz:
mopsym hoşgeldin canım Şeniz
ben içerim elma sirkesini seninle beraber
ne zaman istersen başlayalım canım
gerçi kapsülünü içiyom emme olsun fazla sirke göz çıkarmaz kaydirigubbakcemile3
ben içtim canım sabah akşam birer bardak içtim hemde
ama maalesef faydasını göremedim
tekrar denerim seninle, belki bu sefer farklı olur
1 lt suya 4 -5 kaşık elma sirkesi 3 - 4 kaşıkda bal ekleyip içiyorsun
inşallah kilo verebilirsin
Etiketler
çıt kırıldım olalım :), çıtır olacak, çikolatalı pasta, çocuk, ***çıt çıt nilü***, ***çıtırr çıtırr****, açımmm, büyük beden mankenler :), belenay, bende zayıflamakistiyorum, bitirim kankiler, center, citos ve divin, dil_nur, divinitynin salonu, diyet, diyetdiyetdiyetçikolaya, dobiş çerez, epilasyon, epilixir, fitness, güzel ve fit kızlar, güzellik salonu, güzellik, haydi zayıflamaya, haydiliiiiiiliiiiiiliii, hem gülecez, hem zayıflıycaz, herkes buraya, hopaaa kilo verin:), ince kızlar, iskenderkebapbizeyasak, kıllı godikler, kariyer, kayra şişko, koşu bandıda var, lazerli iğneli, miniş, ortalıgı yakıp kavuracaz, osmaniye, pala bıyıklı, pasaklıminiktanrıça, rejim, salonu, yasak, yemek yemek yok, yiyin gari, zayıflama salonu, zayıflamak, zayıflamayana dayak var
eklediğimiz etiketlerede bittim :roflol: :roflol:
hadi yaa :bbo: tühh ben umutlarımı buna bağlamıştım ama fisfisfis akannehir
kaydirigubbakcemile3 öyle ama napıyım ilk zamanlar işi sıkı tutuyum bu merette destek olsun diye şeyttiydim kem küm kaydirigubbakcemile3keskin sirke küpüne zarar olmasın o kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay sapıttım yine kaydirigubbakcemile3
canım citos
59 kg
1.57 cm
ideal kılom 49
yarından baslıcam ne yedıgımı canım olurmu
iyiyim cnm çok mersinhb canım napıyorsuna.s.
vildancım belki bünyeden bünyeye değişiyordur belki sen kilo verebileceksin yerimseniben
kızlar ben kaçtım kocik gelir az sonra :asigim:
yemeğide yaktım ne halt edicim şimdi -tatlicadiarzu-