K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

beryalin kulakları çınlasın bende o gibi her zayfaya listeyi koycem zınkk diye gözünüze sokcemsırnaşık şey

canım bence normal fırında yap cok yüksek derecede olmasın bide dakka tut pişene kadar acma fırını ozaman hem güzel kabarır hemde güzel pişerkaydirigubbakcemile5

sağol canım ama normal fırınımız yok sanırım o yüsden kabarmasıı felan yerinde herşey bide plastik boton kek kalıbında yaptım hep bu sefer oval tepside deniycemm
zayıflama topicinde neler konuşuom ayıp bana ya
:tomato:

divicim çok özgüvenliyim dimi:jeyyar:
ivit öylesin :hooray:
senin zaten her yerin güzel tombişim oyyy uzat yanagını bakim makas ver uyyy uyyy opuyorumnanaktansevesim geldi birden seni:1hug:
zemuszemus mersi canımcım Şeniz
hakketten biitkisel hayata girmişim ulenn dikkat et fişini cekmesinler:roflol:
:1ninca: bunu hiç düşünmemiştim sırnaşık şey sırnaşık şey

miniş sana benim kek tarifimi veriyim 100 de 100 tutuyo

yaz kızım
3 yumurta
1,5 bardak şeker
1 bardak süt
1 bardak sıvı yağ
2 yemek kaşığı hindistan cevizi
2 paket kabartma tozu
3 bardak un

yapılışı: yumurtayla şekeri iyice çırp
diğer malzemeleri kat karıştır
akıcı bi hamuru oluyo
davul fırın tepsilerine göre bu tarif
sonrada pişir işte bu kadar
ben tepsiye margarin sürüyorum buda püfff:sinifsinif: nokta

canım davul fırınlar daha güzel pişiriyor ama sıcaklığını ayaralayamamış olabilir misin acaba CADIARZU

hhıııım canım bide öyle den bakim vereliniortakkalkıp kekmi yapsem acepcokacimcoook

hemen deniyorum ablacım yalnız hindistan ccevizi pek tutulmuyo bizim evde üzüm koycem
canım davul fırınlar daha güzel pişiriyor ama sıcaklığını ayaralayamamış olabilir misin acaba CADIARZU

iki tane düğme var canım ikisinede basıyorum..

bende marketten kepekli un alacaktım light kek yapacaktım kendime :kedi: ama vazgeçtim :umursamaz:

hemen deniyorum ablacım yalnız hindistan ccevizi pek tutulmuyo bizim evde üzüm koycem

iki tane düğme var canım ikisinede basıyorum..

canım hindistan cevizi yerine portakal kabuğu rendesi..limon kabuğu rendesi veya meyve şekerleride koyabilirsin arzuna ve damak tadına kalmış cokacimcoook üzümde güzel olur

:çok üzgünüm:minişim ben çoktandır kek neyim yapmadım bilmiyom kuşummafoldumben

rica ederim canım benim aklıma geldikce yazrım ben sana uzat yanagını bi öpeyim seniŞeniz
ŞenizŞenizŞeniz

bende öğlen ufak bi sandviç yedim küçük sandviç ekmeklerinden vardı evde

şimdide meyvemi yiyorum :lepi:
:lepi:afiyet olsun canımcımŞeniz

canım hindistan cevizi yerine portakal kabuğu rendesi..limon kabuğu rendesi veya meyve şekerleride koyabilirsin arzuna ve damak tadına kalmış cokacimcoook üzümde güzel olur
limon kabuğu koyacam ablacım teşekkür ederim ben mutfaga gaçiyomm öptüm hepciğinizi teşekkür ederim
:çok üzgünüm:minişim ben çoktandır kek neyim yapmadım bilmiyom kuşummafoldumben

all citosummm ben sana veremmm

kızlar ben yemek felan yapicim artıgın bağa müsade oturmaktan totom yosun tuttu biraz gezineyim size iyi sohbetler listeye adını yazdıran arkideşler kilonuzu boy pos ne varsa ölçün yazın ben bir ara listeye geçerim okiş haden öptüm hepiciniziopuyorumnanaktan

bu evine küçük bi hediye citoscumŞeniz
sağol tatlım çok güzeller tıpkı senin gibiŞenizŞeniz:asigim:

limon kabuğu koyacam ablacım teşekkür ederim ben mutfaga gaçiyomm öptüm hepciğinizi teşekkür ederim

all citosummm ben sana veremmm
ellerine sağlık minişim zayıflayınca yerim artıkŞenizŞeniz

canımcım gülü gülü kolay gelsin bende cıkıyom eşimi uyandırıp carsıya gidecez

bugün pek yoğunummmm sohnbetinizi beğendimmmm

neler yapıyorsunuzzzz diyet için özel bişi içiyormusunuzz...

benim çok ödemim varr onlar için ne yapabilirim diye araştırıyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…