canım bence normal fırında yap cok yüksek derecede olmasın bide dakka tut pişene kadar acma fırını ozaman hem güzel kabarır hemde güzel pişerkaydirigubbakcemile5
ivit öylesin :hooray:divicim çok özgüvenliyim dimi:jeyyar:
zemuszemus mersi canımcım Şenizsenin zaten her yerin güzel tombişim oyyy uzat yanagını bakim makas ver uyyy uyyy opuyorumnanaktansevesim geldi birden seni:1hug:
:1ninca: bunu hiç düşünmemiştim sırnaşık şey sırnaşık şeyhakketten biitkisel hayata girmişim ulenn dikkat et fişini cekmesinler:roflol:
yettim citosumm yettim kızlar hiç yeri değil ama bişey sormak istiyorum aylardır kek yapmaya çalışıom bi türlü tuturamıyorum bütün ölçüleri tuturuyorum çıkarıyorum fırından içi pişmemiş oluyorr pişen yerlerinin tadı çok güzel acep fırından olabilir mi?davul fırında yapıom..
yettim citosumm yettim kızlar hiç yeri değil ama bişey sormak istiyorum aylardır kek yapmaya çalışıom bi türlü tuturamıyorum bütün ölçüleri tuturuyorum çıkarıyorum fırından içi pişmemiş oluyorr pişen yerlerinin tadı çok güzel acep fırından olabilir mi?davul fırında yapıom..
sağol canım ama normal fırınımız yok sanırım o yüsden kabarmasıı felan yerinde herşey bide plastik boton kek kalıbında yaptım hep bu sefer oval tepside deniycemm
zayıflama topicinde neler konuşuom ayıp bana ya :tomato:
miniş sana benim kek tarifimi veriyim 100 de 100 tutuyo
yaz kızım
3 yumurta
1,5 bardak şeker
1 bardak süt
1 bardak sıvı yağ
2 yemek kaşığı hindistan cevizi
2 paket kabartma tozu
3 bardak un
yapılışı: yumurtayla şekeri iyice çırp
diğer malzemeleri kat karıştır
akıcı bi hamuru oluyo
davul fırın tepsilerine göre bu tarif
sonrada pişir işte bu kadar
ben tepsiye margarin sürüyorum buda püfff:sinifsinif: nokta
canım davul fırınlar daha güzel pişiriyor ama sıcaklığını ayaralayamamış olabilir misin acaba CADIARZU
hosgeldin pasaklıcanım davul fırınlar daha güzel pişiriyor ama sıcaklığını ayaralayamamış olabilir misin acaba CADIARZU
buyur osmaniyecim afiyetle iç cnm
hemen deniyorum ablacım yalnız hindistan ccevizi pek tutulmuyo bizim evde üzüm koycem
iki tane düğme var canım ikisinede basıyorum..
:çok üzgünüm:minişim ben çoktandır kek neyim yapmadım bilmiyom kuşummafoldumbenyettim citosumm yettim kızlar hiç yeri değil ama bişey sormak istiyorum aylardır kek yapmaya çalışıom bi türlü tuturamıyorum bütün ölçüleri tuturuyorum çıkarıyorum fırından içi pişmemiş oluyorr pişen yerlerinin tadı çok güzel acep fırından olabilir mi?davul fırında yapıom..
ŞenizŞenizŞenizrica ederim canım benim aklıma geldikce yazrım ben sana uzat yanagını bi öpeyim seniŞeniz
:lepi:afiyet olsun canımcımŞenizbende öğlen ufak bi sandviç yedim küçük sandviç ekmeklerinden vardı evde
şimdide meyvemi yiyorum :lepi:
limon kabuğu koyacam ablacım teşekkür ederim ben mutfaga gaçiyomm öptüm hepciğinizi teşekkür ederimcanım hindistan cevizi yerine portakal kabuğu rendesi..limon kabuğu rendesi veya meyve şekerleride koyabilirsin arzuna ve damak tadına kalmış cokacimcoook üzümde güzel olur
:çok üzgünüm:minişim ben çoktandır kek neyim yapmadım bilmiyom kuşummafoldumben
sağol tatlım çok güzeller tıpkı senin gibiŞenizŞeniz:asigim:bu evine küçük bi hediye citoscumŞeniz
ellerine sağlık minişim zayıflayınca yerim artıkŞenizŞenizlimon kabuğu koyacam ablacım teşekkür ederim ben mutfaga gaçiyomm öptüm hepciğinizi teşekkür ederim
all citosummm ben sana veremmm
kızlar ben yemek felan yapicim artıgın bağa müsade oturmaktan totom yosun tuttu biraz gezineyim size iyi sohbetler listeye adını yazdıran arkideşler kilonuzu boy pos ne varsa ölçün yazın ben bir ara listeye geçerim okiş haden öptüm hepiciniziopuyorumnanaktan