dünkü metabolizma hızlandıran çayımı gördü kocik
vah yazııııık bitkisel hayata girdin sen iyice dedi bana :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 niytsin adamcaz senin enerjine yetişemiyo demekki
kuvvet macunu yap yedir sen anca eşit olursunuz delikafadulden sırnaşık şey
kızlar soda ve ısırgan suyu cildi güzllestiriyo biliyosunuzdur onu buz kalıplarına koyup sabah kaltıgınızda cilde uygular ve cildinizin emmesini beklerseniz hem kırısıklar artmaz hemde cilt altındaki ölü deriyi temizler canlı tutar bu da bende cilt tavsiyesi bide elilasyon yaptıktan sonra nokta nokta olmasını istemiyosanız hemen dus almayı en az 1 saat gecsin ve dus bittikten nokta nokta olmayacaktıryerimseniben
bende gayfe içiyom şekersiz
isteyen varsa gönderem
bende gayfe içiyom şekersiz
isteyen varsa gönderem
marketten 1 kasa maden suyu aldım günlük 1 şişe içiyorum ben
birazda iç benliğim güzelleşsin naniknanik
alkisalkisalkisgüzel paylaşım canım sağolkızlar soda ve ısırgan suyu cildi güzllestiriyo biliyosunuzdur onu buz kalıplarına koyup sabah kaltıgınızda cilde uygular ve cildinizin emmesini beklerseniz hem kırısıklar artmaz hemde cilt altındaki ölü deriyi temizler canlı tutar bu da benden cilt tavsiyesi bide epilasyon yaptıktan sonra nokta nokta olmasını istemiyosanız hemen dus almayı en az 1 saat gecsin ve dus bittikten nokta nokta olmayacaktıryerimseniben
afiyet olsun :icecream:
bende maydonoz sapı yidim
sabah kahvaltıda yumurtayla yemiştim sapları duruyodu açlıktan ne yiycemi bilemedim zayi olmasın dedim ve yedim sırnaşık şey
alkisalkisalkisgüzel paylaşım canım sağol
yettim citosumm yettim kızlar hiç yeri değil ama bişey sormak istiyorum aylardır kek yapmaya çalışıom bi türlü tuturamıyorum bütün ölçüleri tuturuyorum çıkarıyorum fırından içi pişmemiş oluyorr pişen yerlerinin tadı çok güzel acep fırından olabilir mi?davul fırında yapıom..
gögüsleriniz içine limonu sıkıp buz kalıbına koyun buz haline gelince sabahları dairesel hareketlerle bunu gögüslerinize uygulayın diri ve dik oluyormuş sen uyguladınmı derseniz bir kere yaptım kıştı bir dahada cesaret edemedim:)))) vaktimde olmuyor zateeeen hep mazeret uyduran smiley