K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

kaydirigubbakcemile3 niytsin adamcaz senin enerjine yetişemiyo demekki
kuvvet macunu yap yedir sen anca eşit olursunuz delikafadulden sırnaşık şey

kuvvet macunumuakannehiraslında güzel fikir yalnız tek o kesmez yanına bi kac sey daha eklimm benlaelaelaelaelae

kızlar soda ve ısırgan suyu cildi güzllestiriyo biliyosunuzdur onu buz kalıplarına koyup sabah kaltıgınızda cilde uygular ve cildinizin emmesini beklerseniz hem kırısıklar artmaz hemde cilt altındaki ölü deriyi temizler canlı tutar bu da benden cilt tavsiyesi bide epilasyon yaptıktan sonra nokta nokta olmasını istemiyosanız hemen dus almayı en az 1 saat gecsin ve dus bittikten nokta nokta olmayacaktıryerimseniben

marketten 1 kasa maden suyu aldım günlük 1 şişe içiyorum ben
birazda iç benliğim güzelleşsin naniknanik

minişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

citosum ölçüp geldim boyum 1.65 kilom 65 ideal kilom 45 dermişimm... 55 olsun
gögüsüm 105 belim 84 basen 106

bende gayfe içiyom şekersiz
isteyen varsa gönderem

afiyet olsun :icecream:
bende maydonoz sapı yidim
sabah kahvaltıda yumurtayla yemiştim sapları duruyodu açlıktan ne yiycemi bilemedim zayi olmasın dedim ve yedim sırnaşık şey

marketten 1 kasa maden suyu aldım günlük 1 şişe içiyorum ben
birazda iç benliğim güzelleşsin naniknanik

senin zaten her yerin güzel tombişim oyyy uzat yanagını bakim makas ver uyyy uyyy opuyorumnanaktansevesim geldi birden seni:1hug:

alkisalkisalkisgüzel paylaşım canım sağol

afiyet olsun :icecream:
bende maydonoz sapı yidim
sabah kahvaltıda yumurtayla yemiştim sapları duruyodu açlıktan ne yiycemi bilemedim zayi olmasın dedim ve yedim sırnaşık şey

hakketten biitkisel hayata girmişim ulenn dikkat et fişini cekmesinler:roflol:

yettim citosumm yettim kızlar hiç yeri değil ama bişey sormak istiyorum aylardır kek yapmaya çalışıom bi türlü tuturamıyorum bütün ölçüleri tuturuyorum çıkarıyorum fırından içi pişmemiş oluyorr pişen yerlerinin tadı çok güzel acep fırından olabilir mi?davul fırında yapıom..

gögüsleriniz içine limonu sıkıp buz kalıbına koyun buz haline gelince sabahları dairesel hareketlerle bunu gögüslerinize uygulayın diri ve dik oluyormuş sen uyguladınmı derseniz bir kere yaptım kıştı bir dahada cesaret edemedim:)))) vaktimde olmuyor zateeeen hep mazeret uyduran smiley

canım bence normal fırında yap cok yüksek derecede olmasın bide dakka tut pişene kadar acma fırını ozaman hem güzel kabarır hemde güzel pişerkaydirigubbakcemile5

ZAYIFLAMAK ıSTEYENLER LıSTESı

DıVıNıTY=boy=1,65=kg=73 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm

CıTOS2903=boy=1,65=kg=90 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm

PASAKLIMıNıKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=59 ideal kg=50

BELENAY=boy=1,56=kg=75 ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm

ECMEL=?

KAR=

DıLOOM=( KG ALMAK ıSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,60=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANıYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MıNıŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMıLE DıYETı YAPIYOR)=boy=1,60=kg=62=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLıHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=65,80=ideal kg=60kg

Son düzenleme:

canım ablam merhaba ben onu yaparken kesin donarım zaten normalde cok üşüyen biriyim-tatlicadiarzu-

bende öğlen ufak bi sandviç yedim küçük sandviç ekmeklerinden vardı evde

şimdide meyvemi yiyorum :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…