Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada günaydın tombalak adayı arkadaşım:roflol:gunaydın dobiçler
kioo almadınız demi bayramda sengözlerimebaksanab
yoksa cezanızı alırsınız bende :roflol:
zemuszemussağol canikom çıtıy çıtıy fıstık oldum yemede yanımda yat yanisırnaşık şeytombalak adayıyım demi
2 gün bol bol yattım totom 2 cm büyüdü -tatlicadiarzu-
1 kg mi verdin teprikler çitosum alkisalkisalkis Şeniz
opuyorumnanaktanseninde cnmvereliniortakalmadına şükretmek lazım bayramda menün bayağı kalabalıkmış kaydirigubbakcemile3sarmalar dolmalar tatlılar havada uçmuş şaşırmadım hiç:1closedeyes:herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
ben valla ne yalan söyleyim bayramda ipin ucunu bayaa kaçırdım
bidahaki bayrama 1 sene var napıyım dayanamadım :kedi:
kaydirigubbakcemile5işte bu adamımsın nilü buda divine kapak olsun sırnaşık şeylülülülülülüsen bayram de ye seyran de ye yaza kadar zayıflıycam diye bak meltem hanım :umursamaz:hihoyyytselam çıtırlarrr .ay bugün bu sitede yoğunlukmu var nevar taşımıyor galiba artıkkaydirigubbakcemile3sayfalar on satte açılıyor kıl oldum ya....
çitoscum maşşallah maşşallhhh demek buhaftada verdin ya süperrrrrr..tıkır tıkır gidiyor resmen....nazar değmesin....
buhafta bende 1 kgcuk vermişimmmmmmmhihoyyyttam tamına 63 kgyum....ama söylemesi ayıptır 2 saat öncede adet oldum yanii vüçütümm şişşşş))))))bakalım haftaya ne çıkacak çok mrk ediyorum ..aman 63 olsun razıyım ya..buay 1kgcuk verebildim resmen...yavaş yavaş artık...hihoyyyt
kötükedihüsoaynen yaw kkyı bu hale düşüren eller kırılsın düşmanlar çatlasın Çok üzgünüm çoookbizi kkdan kimse ayıramaz klava:kızlar valla bende kıl oldum bu ne yaa işkence resmen kk ya girip paylaşım yapmaktan artık nefret etmeye başlıycam
açılmıyo sayfalar bi mesaj yazıyorum gönderenece alnımın derisi çatlıyo ( olmaz böyle
günaydın bebek nabersin:ecrin_bebek:Şenizgünaydın dobiçler :ecrin_bebek:
kk iyi bugun kanımca :hulya:
Şeniz :dance:zemuszemussağol canikom çıtıy çıtıy fıstık oldum yemede yanımda yat yanisırnaşık şey
eccuk huysuzum :ecrin_bebek:günaydın bebek nabersin:ecrin_bebek:Şeniz
hee bugün iyi gibi nazar değmesin
ayrıca herkese günaydın opuyorumnanaktan
bugün nihayet regl olmuşum kızlar karnım belim acaip ağrıyor kopucak sanki :gitme:
midemde bulanıyii sabah bişi yiyemedim doğru düzgün 1 bardak çayı zor içtimakannehir
noldu kuzum niye huysuzsun bakiim kim tafıına kış dediŞeniz :dance:
eccuk huysuzum :ecrin_bebek:
neden bilmiim
idare edersiniz bugun beni artıkın mirmirmirmir
oy kıyamamm Şeniz
:1hug:
çok huysuzum çokkk mafoldumbennoldu kuzum niye huysuzsun bakiim kim tafıına kış dedi
kimse yokmuu????
ben bugün pek uykusuzum beşbuçukta kalktım eşim yola çıkacaktı ona kahvaltı hazırladım 6da çıktı kuzum..o sırada ezan okundu kırk yılda bi sabah namazı kılayım bari dedim ama sonradan regl olduğum aklıma geldi....
yattım yine ama bugun safsalak gibiyim uykum varrr...
kızlar bide benım arkadaş şuanda yavruşuna kavuşuyor doğumda....aramızda 20 gun vardı ben hamişken...yani nasılda geçiyor zaman inanılır gibi değil....hakkımızda hayırlsı olsun inşallah ne diyim....
kızlar sizi özledim valla şu k.k yüzünden bayram dönüşü buluşup sohbet edemedik resmen..öptüm hepinizi....