K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim sevdiklerinizle geçirecegimiz nice bayramlara...

geldik bismillah tükkanı açayım kaydirigubbakcemile3
günaydın yurdumun en dombili ve en bıngıl bıngıl yağlı dobişleri hihoyyytnasılsınız bakalım bayramınız nasıldı recimi bozmadınız değilmi :eek:klava:neyse gelince görücez artık hepicinizi ben rejimi bozmadım aynen devam ette yedim ama az mangalda yaptığımızdan yedim :tomato:bu hafta 1 kg vermişim canlarım :hooray:darısı başınıza aslında doğru düzgün spor yapamadım bayram nedeniyle malum yoksa 2 kg kesin giderdi neyse bunada şükür:smiley-cool:

gunaydın dobiçler
kioo almadınız demi bayramda sengözlerimebaksanab
yoksa cezanızı alırsınız bende :nazar: :roflol:

Mesaj Linki
ÖNEMLİ NOT=DİYET LİSTESİNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kİ AYNI AY İÇERİSİNDE 3 KEZ DİYETİNİ BOZANLAR AY CANIM ÇEKTİ DAYANAMADIM BOZDUM GİBİ MAZERETLER KABUL EDİLMEMEKTEDİR.
GELELİM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN İSMİNİ İMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHİR EDECEĞİM TABİKİ BAŞ TARAFINA ŞİŞKO VE YAHUT TOMBALAK GİBİ LAKAPLAR TAKARAK TEŞHİR EDECEĞİM ONUN İÇİN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DİYETİMİZİ HİÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK İSTEYENLER LİSTESİ

DİVİNİTY=boy=1,65=kg=69,5 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm tebrikler divinity toplam 4 kg vermiş:lepi:

CİTOS2903=boy=1,65=kg=80 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos toplam 10 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMİNİKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=56=ideal kg=50 tebrikler pasaklıminiktanrıça 3 kg vermiş:lepi:

BELENAY=boy=1,56=kg=72ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay toplam 3 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=54,6=ideal kg=50kg tebrikler ecmel 2,400 gram vermiş :lepi:

DİLOOM=( KG ALMAK İSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

VALE_14=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MİNİŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105

NESLİHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=63=ideal kg=60kg tebrikler mopsy 3 kg vermiş:lepi:

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=63,50=ideal kg=50 kg tebrikler xaysex 1,800 gram vermiş:lepi:

KISMETSİZKEDİ=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

Son düzenleme:
gunaydın dobiçler
kioo almadınız demi bayramda sengözlerimebaksanab
yoksa cezanızı alırsınız bende :nazar: :roflol:
sanada günaydın tombalak adayı arkadaşım:roflol:
nen görmüyonmu kocaman 1 kg vermişim:dilcikar:
insan bi tebrik neyim eder :mymeka:ne biçim motive ediyon böle:dilcikar:

tombalak adayıyım demi :nazar:
2 gün bol bol yattım totom 2 cm büyüdü -tatlicadiarzu-
1 kg mi verdin teprikler çitosum alkisalkisalkis Şeniz

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
ben valla ne yalan söyleyim bayramda ipin ucunu bayaa kaçırdım
bidahaki bayrama 1 sene var napıyım dayanamadım :kedi:

hihoyyytselam çıtırlarrr .ay bugün bu sitede yoğunlukmu var nevar taşımıyor galiba artıkkaydirigubbakcemile3sayfalar on satte açılıyor kıl oldum ya....
çitoscum maşşallah maşşallhhh demek buhaftada verdin ya süperrrrrr..tıkır tıkır gidiyor resmen....nazar değmesin....
buhafta bende 1 kgcuk vermişimmmmmmmhihoyyyttam tamına 63 kgyum....ama söylemesi ayıptır 2 saat öncede adet oldum yanii vüçütümm şişşşş))))))bakalım haftaya ne çıkacak çok mrk ediyorum ..aman 63 olsun razıyım ya..buay 1kgcuk verebildim resmen...yavaş yavaş artık...hihoyyyt

kızlar valla bende kıl oldum bu ne yaa işkence resmen kk ya girip paylaşım yapmaktan artık nefret etmeye başlıycam
açılmıyo sayfalar bi mesaj yazıyorum gönderenece alnımın derisi çatlıyo :KK43:( olmaz böyle

tombalak adayıyım demi :nazar:
2 gün bol bol yattım totom 2 cm büyüdü -tatlicadiarzu-
1 kg mi verdin teprikler çitosum alkisalkisalkis Şeniz
zemuszemussağol canikom çıtıy çıtıy fıstık oldum yemede yanımda yat yanisırnaşık şey

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
ben valla ne yalan söyleyim bayramda ipin ucunu bayaa kaçırdım
bidahaki bayrama 1 sene var napıyım dayanamadım :kedi:
opuyorumnanaktanseninde cnmvereliniortakalmadına şükretmek lazım bayramda menün bayağı kalabalıkmış kaydirigubbakcemile3sarmalar dolmalar tatlılar havada uçmuş şaşırmadım hiç:1closedeyes:

hihoyyytselam çıtırlarrr .ay bugün bu sitede yoğunlukmu var nevar taşımıyor galiba artıkkaydirigubbakcemile3sayfalar on satte açılıyor kıl oldum ya....
çitoscum maşşallah maşşallhhh demek buhaftada verdin ya süperrrrrr..tıkır tıkır gidiyor resmen....nazar değmesin....
buhafta bende 1 kgcuk vermişimmmmmmmhihoyyyttam tamına 63 kgyum....ama söylemesi ayıptır 2 saat öncede adet oldum yanii vüçütümm şişşşş))))))bakalım haftaya ne çıkacak çok mrk ediyorum ..aman 63 olsun razıyım ya..buay 1kgcuk verebildim resmen...yavaş yavaş artık...hihoyyyt
kaydirigubbakcemile5işte bu adamımsın nilü buda divine kapak olsun sırnaşık şeylülülülülülüsen bayram de ye seyran de ye yaza kadar zayıflıycam diye bak meltem hanım :umursamaz:

kızlar valla bende kıl oldum bu ne yaa işkence resmen kk ya girip paylaşım yapmaktan artık nefret etmeye başlıycam
açılmıyo sayfalar bi mesaj yazıyorum gönderenece alnımın derisi çatlıyo :KK43:( olmaz böyle
kötükedihüsoaynen yaw kkyı bu hale düşüren eller kırılsın düşmanlar çatlasın Çok üzgünüm çoookbizi kkdan kimse ayıramaz :eek:klava:

ayrıca herkese günaydın opuyorumnanaktan
bugün nihayet regl olmuşum kızlar karnım belim acaip ağrıyor kopucak sanki :gitme:
midemde bulanıyii sabah bişi yiyemedim doğru düzgün 1 bardak çayı zor içtimakannehir

zemuszemussağol canikom çıtıy çıtıy fıstık oldum yemede yanımda yat yanisırnaşık şey
Şeniz :dance:
günaydın bebek nabersin:ecrin_bebek:Şeniz
hee bugün iyi gibi nazar değmesin:nazar::nazar::nazar:
eccuk huysuzum :ecrin_bebek:
neden bilmiim :nazar:
idare edersiniz bugun beni artıkın mirmirmirmir
ayrıca herkese günaydın opuyorumnanaktan
bugün nihayet regl olmuşum kızlar karnım belim acaip ağrıyor kopucak sanki :gitme:
midemde bulanıyii sabah bişi yiyemedim doğru düzgün 1 bardak çayı zor içtimakannehir

oy kıyamamm Şeniz
:1hug:

kimse yokmuu????
ben bugün pek uykusuzum beşbuçukta kalktım eşim yola çıkacaktı ona kahvaltı hazırladım 6da çıktı kuzum..o sırada ezan okundu kırk yılda bi sabah namazı kılayım bari dedim ama sonradan regl olduğum aklıma geldi....
yattım yine ama bugun safsalak gibiyim uykum varrr...
kızlar bide benım arkadaş şuanda yavruşuna kavuşuyor doğumda....aramızda 20 gun vardı ben hamişken...yani nasılda geçiyor zaman inanılır gibi değil....hakkımızda hayırlsı olsun inşallah ne diyim....
kızlar sizi özledim valla şu k.k yüzünden bayram dönüşü buluşup sohbet edemedik resmen..öptüm hepinizi....

noldu kuzum niye huysuzsun bakiim kim tafıına kış dedi :nazar:
çok huysuzum çokkk mafoldumben
saba sabah kocamın basının etini yedim
uyan dedim kalk dedim uykum var yatcam diyo cıx kalkacaksın ben çalışırken sen yatamassın dedim :ecrin_bebek:
bi güzel kısdırdın keyfini bozdum kapadım telefonu :1closedeyes:
canım kızdırmak istedi napim :tomato: can sıkıntısı işte :roflol:

kimse yokmuu????
ben bugün pek uykusuzum beşbuçukta kalktım eşim yola çıkacaktı ona kahvaltı hazırladım 6da çıktı kuzum..o sırada ezan okundu kırk yılda bi sabah namazı kılayım bari dedim ama sonradan regl olduğum aklıma geldi....
yattım yine ama bugun safsalak gibiyim uykum varrr...
kızlar bide benım arkadaş şuanda yavruşuna kavuşuyor doğumda....aramızda 20 gun vardı ben hamişken...yani nasılda geçiyor zaman inanılır gibi değil....hakkımızda hayırlsı olsun inşallah ne diyim....
kızlar sizi özledim valla şu k.k yüzünden bayram dönüşü buluşup sohbet edemedik resmen..öptüm hepinizi....

kaydirigubbakcemile3 regl olduğunu iyi hatırladın he
Allah kavustursun canım :1hug:

nasılsınız şekerler bayram bitti döndüm dicem ama hala başlayamadım recime başlıcam inşallah maşallah bu arada almış başımı gitmişim 77 kilocuk olmuşum şimdi yuh dediğinizi duyar gibiyim deyin valla haklısınız ama arayı kapatırım telafi ederim inşallah çitos yaz kız kilomu buda bana kapak olsun he he he ağlanacak halime :)

X