- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
şakkıdı
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
olmaz olamazzzzzz.Çok üzgünüm çoook..bu fitnesın çıtırları bukadar çabuk pes edemez:mymeka:....ama beloşşş en zor olan bu zamanlarla mücadele etmek önemli olan sakın pes etmeyasakkelime..sen inat olacaksın ki o kilolar gitsin.şakkıdı..hem biz bu kiloları 2 aydamı aldık senelerin oturmuş kilosu yani....illa birkaç kilo verip alıyoruz ama vücut yer etmiş o kiloları..2 ayda nasıl inceceik olabiliriz...bak ben bu ay 100 gr bile vermedim ama inadım inat...şimdi diyeti bırakop şişman olarakmı hayatımıza devam edelim....illaki gideceksengözlerimebaksanab..biryere gitme lütfensenağlama sen yine takıl..bu motivasyonun düştüğü zamanlar olabilir ama yine toparlarsın..:lepi:
kızlar ben diyeti bıraktım olmadı olmuyor beni listeden aforoz edin bari bu aralar sıkıntıdan yemeğe düştüm inanmıcaksınız ama verdiğim kiloları geri aldım akşam bi tartıldım 78 geldim kendime ohaaaa dedim tbi içtiğim sular yediğim yemek birde üstüne kabızlık bu hale geldim sabah tartıldım 75 kilo bu halime şükür ettim ben yine uğrar bakarım sizler neler yaptınız diye tekrar kilo vermeye karar verirsem listeye eklersiniz beni ama şimdilik eski kiloma geri döndüm bu kadr kısa sürede nasıl becerdim ben bile şaştım amaaan çok canım sıkıldı ne uğraşacağım dedim kıslar siz dal gibi olunda bna kapak olsun hasedimden çatlıyayım başka türlü bu kör boğaz dize gelmicek ühü ühü hü hü hü hü
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
olmaz olamazzzzzz.Çok üzgünüm çoook..bu fitnesın çıtırları bukadar çabuk pes edemez:mymeka:....ama beloşşş en zor olan bu zamanlarla mücadele etmek önemli olan sakın pes etmeyasakkelime..sen inat olacaksın ki o kilolar gitsin.şakkıdı..hem biz bu kiloları 2 aydamı aldık senelerin oturmuş kilosu yani....illa birkaç kilo verip alıyoruz ama vücut yer etmiş o kiloları..2 ayda nasıl inceceik olabiliriz...bak ben bu ay 100 gr bile vermedim ama inadım inat...şimdi diyeti bırakop şişman olarakmı hayatımıza devam edelim....illaki gideceksengözlerimebaksanab..biryere gitme lütfensenağlama sen yine takıl..bu motivasyonun düştüğü zamanlar olabilir ama yine toparlarsın..:lepi: