K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

uuuuufff sositososito afiyet bal şeker olsun kuzum
tatlıyı bende severim çok şerbetli şerbetsiz sütlü sütsüz farketmez buldum mu götürürüm :icecream:
aaah aaaah recim denen şeye başladığımdan beri unutuverdim hepsini gari

günaydın....

hayırlı cumalar a.s.

gunaydın kızlar hayırlı cumalar

hayırlı cumalar güzeller..................

Günaydın kızlaaaar hoşgeldiniz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

tünaydın çıtır gacılar,
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun,
sizleri gündüz pek göremiyodum,bugün nasılsa gelebildim,
1 kilo aldıımı demişidim ya sizee,
reglim 1 hafta erken geldi o fazlalık edebili diye düşündüm bende, olabilir dime,
yidiime içtiime çok dikkat oliim ama,
reglimi gönderiim sona tartılcam inş.kilo değildir yaa

bels41 ve roşum hoşgeldiniz kızlar

roşum evet regl dönemlerimizde vucudumuzda şişlikler olduğundan kilomuz da 1 - 2 kg artış olabiliyormuş
ama onlar kilo değil vucuttaki ödemlermiş okumuştum internette

selam kızlar ben malesef veremiyorum havalarda soğudu artıkın biraz bi yürüyüş yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum genelde ama veremiyorum neyse bu arada hepiniz allaha emanet olun canımlarık benim

gunaydın dombililer kalkın nan :ecrin_bebek:

inşallah :lepi: Şeniz Şeniz
sen gece ye mamaları sonra gelirsin buraya kilo vericem diye :umursamaz:

ama ama ben çok acıkabiliyom artık mafoldumben

Günaydıııııın,
topicimiz terkedilmiş neden neredesiniiiiiz klava:
yaw hakketten terkedilmiş burasıklava:bizden başka arayıp soran olmamış hiç:mymeka:eee topic sahibi totosunu gezdirmeye giderse olacağı bu:dilcikarlülülülülülü)divin bu sana anacımkaydirigubbakcemile3)

gunaydın dombililer kalkın nan :ecrin_bebek:

inşallah :lepi: Şeniz Şeniz

ama ama ben çok acıkabiliyom artık mafoldumben
nasılsın dombili çıbıkım Şenizben çıbık olma yolunda azimle ilerliyom zemuszemus1,5 kg daha vermişim tabi henüz fırsat bulupta tickerimi değiştiremedim o ayrı şuan itibariyle 81,5 kg geliyom kızlarhihoyyytbi fırsatta listeyi yeniliycem ve 2 günlük yediklerimi yazıcam şimcik işimin başına geri döneyim kaydirigubbakcemile

ÖNEMLı NOT=DıYET LıSTESıNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kı AYNI AY ıÇERıSıNDE 3 KEZ DıYETıNı BOZANLAR AY CANIM ÇEKTı DAYANAMADIM BOZDUM GıBı MAZERETLER KABUL EDıLMEMEKTEDıR.
GELELıM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN ıSMıNı ıMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHıR EDECEĞıM TABıKı BAŞ TARAFINA ŞıŞKO VE YAHUT TOMBALAK GıBı LAKAPLAR TAKARAK TEŞHıR EDECEĞıM ONUN ıÇıN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DıYETıMıZı HıÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK ıSTEYENLER LıSTESı

DıVıNıTY=boy=1,65=kg=69,5 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm tebrikler divinity toplam 4 kg vermiş:lepi:

CıTOS2903=boy=1,65=kg=81,5 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos toplam 8,5 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMıNıKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=56=ideal kg=50 tebrikler pasaklıminiktanrıça 3 kg vermiş:lepi:

BELENAY=boy=1,56=kg=72ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay toplam 3 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=54,6=ideal kg=50kg tebrikler ecmel 2,400 gram vermiş :lepi:

DıLOOM=( KG ALMAK ıSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

VALE_14=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MıNıŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105

NESLıHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=64=ideal kg=60kg tebrikler mopsy 1,800 gram vermiş:lepi:

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=63,50=ideal kg=50 kg tebrikler xaysex 1,800 gram vermiş:lepi:

KISMETSıZKEDı=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

TOPıKE DEVAMLI GELMEYENLER LıSTEDEN ADI SıLıNECEKlmaz:

Son düzenleme:

yaçasın :lepi:
senin o 1,5 kilocun bana geçti ben aldım 1,5 kilo :ecrin_bebek:

yaw hakketten terkedilmiş burasıklava:bizden başka arayıp soran olmamış hiç:mymeka:eee topic sahibi totosunu gezdirmeye giderse olacağı bu:dilcikarlülülülülülü)divin bu sana anacımkaydirigubbakcemile3)

citos ne desen haklısın
bende evde oturmayı çok istiyom ama malesef
sen benim neden çok gezdiğimi biliyon demi
bunun hikayesinide anlatmıştım
ben doğunca (evde doğmuşum hastane odasında falan değil) benim göbeğimi evin karşısındaki boş arsaya gömmüş annem
arkasını dönüp eve geliyomuş
bi dönmüş bakmış arkaya ki ne görsün 3-5 tane uyuz it toprağı eşeleyip benim göbeğimi yiyolar
annem şakayla karışık senin göbeğini köpekler yedi onun için sen it ayağı yemiş gibi hep gezdin hiç yerinde oturmadın der :roflol: :roflol: :roflol:
yürümeye başlar başlamaz daha kucağada çıkmamışım yerimdede oturmamışım
odur budur gezer tozarım
mübarek evliya çelebiyle bi yarış halindeyim sırnaşık şey sırnaşık şey

kızlar ben diyeti bıraktım olmadı olmuyor beni listeden aforoz edin bari bu aralar sıkıntıdan yemeğe düştüm inanmıcaksınız ama verdiğim kiloları geri aldım akşam bi tartıldım 78 geldim kendime ohaaaa dedim tbi içtiğim sular yediğim yemek birde üstüne kabızlık bu hale geldim sabah tartıldım 75 kilo bu halime şükür ettim ben yine uğrar bakarım sizler neler yaptınız diye tekrar kilo vermeye karar verirsem listeye eklersiniz beni ama şimdilik eski kiloma geri döndüm bu kadr kısa sürede nasıl becerdim ben bile şaştım amaaan çok canım sıkıldı ne uğraşacağım dedim kıslar siz dal gibi olunda bna kapak olsun hasedimden çatlıyayım başka türlü bu kör boğaz dize gelmicek ühü ühü hü hü hü hü

:1shok: :gitme:

yaçasın :lepi:
senin o 1,5 kilocun bana geçti ben aldım 1,5 kilo :ecrin_bebek:
zemuszemushe ben sana yolluyom kilocuklarımı iyi bak onlara :roflol:çok zaman geçirdim onlarla üzme sakınlmaz:

lmaz:hayır beloş ismini silmiycem anacım sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman tekrar başlarsın :teselli:üzülme bu kadar lütfen hiç bir sıkıntı bizi yıkamaz bak bana küllerimden yeniden doğmaya çalışıyom :çok üzgünüm:sen güçlüsün bahar diyom kendime bırakma diyom her yeni gün yeni umut diyom teselli bulmaya çalışıyom rabbime şükür ediyom yinede umudum var tekrardan anne olma umudum :Saruboceq:sen de şükür et cnm sıkıntın her ne olursa olsun bunlar bize bir imtihan cnm unutma :teselli:sabretmelisin azimli olmalısın ki sıkıntıların üstünden gelebilesin yerimseniben

mirmirmirmirmafoldumben
biz seni çok seviyoz seninde başarıcana tüm kalbimle inanıyom cnm kaydirigubbakcemile5Şeniz:1hug:

alama olum niye ağlıyon sulu göz :mymeka:zaten beloşun moreli bozuk bölemi teselli verir insan:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…