- 27 Ağustos 2008
- 3.028
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şenizgünaydın heram hoşgeldin nerdesin sen ne zamandır hiç biryerde göremedim seni :gitme:günaydın....
hayırlı cumalar a.s.
Şenizgünaydın eleyna sanada hayırlı cumalar cnm Şenizgunaydın kızlar hayırlı cumalar
Şenizhoşgeldin lahanam sanada hayırlı cumalarŞenizhayırlı cumalar güzeller..................
huuuu ben varım kaydirigubbakcemile3kımseler burdada yok herkes nerde ya
tamam kuzum sen bi zayıfla taaa gaziantepten imamın baklavasından göndertcem sanaŞenizŞenizbende bayılıyom baklavaya hemide fıstık sarmasına yemede yanında yat yaniakannehirakannehirakannehirhamileyken ne yemiştim ama:kedi:
günaydın....
hayırlı cumalar a.s.
gunaydın kızlar hayırlı cumalar
hayırlı cumalar güzeller..................
inşallah :lepi: Şeniz ŞenizŞenizhoşgeldin dobiş çıbık diyem ozaman sanadakaydirigubbakcemile3:roflol:
gülme komşuna gelir başına diye boşuna dememişler :dilcikarh olsun işte
sen şişerken ben filinta gibi olucam zemuszemusbende sağaa hava atcem işte:roflol:
sen gece ye mamaları sonra gelirsin buraya kilo vericem diye :umursamaz:
yaw hakketten terkedilmiş burasıklava:bizden başka arayıp soran olmamış hiç:mymeka:eee topic sahibi totosunu gezdirmeye giderse olacağı bu:dilcikarlülülülülülü)divin bu sana anacımkaydirigubbakcemile3)Günaydıııııın,
topicimiz terkedilmiş neden neredesiniiiiiz klava:
nasılsın dombili çıbıkım Şenizben çıbık olma yolunda azimle ilerliyom zemuszemus1,5 kg daha vermişim tabi henüz fırsat bulupta tickerimi değiştiremedim o ayrı şuan itibariyle 81,5 kg geliyom kızlarhihoyyytbi fırsatta listeyi yeniliycem ve 2 günlük yediklerimi yazıcam şimcik işimin başına geri döneyim kaydirigubbakcemilegunaydın dombililer kalkın nan :ecrin_bebek:
inşallah :lepi: Şeniz Şeniz
ama ama ben çok acıkabiliyom artık mafoldumben
nasılsın dombili çıbıkım Şenizben çıbık olma yolunda azimle ilerliyom zemuszemus1,5 kg daha vermişim tabi henüz fırsat bulupta tickerimi değiştiremedim o ayrı şuan itibariyle 81,5 kg geliyom kızlarhihoyyytbi fırsatta listeyi yeniliycem ve 2 günlük yediklerimi yazıcam şimcik işimin başına geri döneyim kaydirigubbakcemile
yaw hakketten terkedilmiş burasıklava:bizden başka arayıp soran olmamış hiç:mymeka:eee topic sahibi totosunu gezdirmeye giderse olacağı bu:dilcikarlülülülülülü)divin bu sana anacımkaydirigubbakcemile3)
kızlar ben diyeti bıraktım olmadı olmuyor beni listeden aforoz edin bari bu aralar sıkıntıdan yemeğe düştüm inanmıcaksınız ama verdiğim kiloları geri aldım akşam bi tartıldım 78 geldim kendime ohaaaa dedim tbi içtiğim sular yediğim yemek birde üstüne kabızlık bu hale geldim sabah tartıldım 75 kilo bu halime şükür ettim ben yine uğrar bakarım sizler neler yaptınız diye tekrar kilo vermeye karar verirsem listeye eklersiniz beni ama şimdilik eski kiloma geri döndüm bu kadr kısa sürede nasıl becerdim ben bile şaştım amaaan çok canım sıkıldı ne uğraşacağım dedim kıslar siz dal gibi olunda bna kapak olsun hasedimden çatlıyayım başka türlü bu kör boğaz dize gelmicek ühü ühü hü hü hü hü
zemuszemushe ben sana yolluyom kilocuklarımı iyi bak onlara :roflol:çok zaman geçirdim onlarla üzme sakınlmaz:yaçasın :lepi:
senin o 1,5 kilocun bana geçti ben aldım 1,5 kilo :ecrin_bebek:
lmaz:hayır beloş ismini silmiycem anacım sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman tekrar başlarsın :teselli:üzülme bu kadar lütfen hiç bir sıkıntı bizi yıkamaz bak bana küllerimden yeniden doğmaya çalışıyom :çok üzgünüm:sen güçlüsün bahar diyom kendime bırakma diyom her yeni gün yeni umut diyom teselli bulmaya çalışıyom rabbime şükür ediyom yinede umudum var tekrardan anne olma umudum :Saruboceq:sen de şükür et cnm sıkıntın her ne olursa olsun bunlar bize bir imtihan cnm unutma :teselli:sabretmelisin azimli olmalısın ki sıkıntıların üstünden gelebilesin yerimsenibenkızlar ben diyeti bıraktım olmadı olmuyor beni listeden aforoz edin bari bu aralar sıkıntıdan yemeğe düştüm inanmıcaksınız ama verdiğim kiloları geri aldım akşam bi tartıldım 78 geldim kendime ohaaaa dedim tbi içtiğim sular yediğim yemek birde üstüne kabızlık bu hale geldim sabah tartıldım 75 kilo bu halime şükür ettim ben yine uğrar bakarım sizler neler yaptınız diye tekrar kilo vermeye karar verirsem listeye eklersiniz beni ama şimdilik eski kiloma geri döndüm bu kadr kısa sürede nasıl becerdim ben bile şaştım amaaan çok canım sıkıldı ne uğraşacağım dedim kıslar siz dal gibi olunda bna kapak olsun hasedimden çatlıyayım başka türlü bu kör boğaz dize gelmicek ühü ühü hü hü hü hü
biz seni çok seviyoz seninde başarıcana tüm kalbimle inanıyom cnm kaydirigubbakcemile5Şeniz:1hug:mirmirmirmirmafoldumben
alama olum niye ağlıyon sulu göz :mymeka:zaten beloşun moreli bozuk bölemi teselli verir insan:mymeka::1shok: :gitme: