K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

benimde kot pantolonlarım var onlara sığmaya çalışıyom ama daha var kaydirigubbakcemileiçine giriyom ama düğmeler iliklenmiyor:kedi:

ohhhh parti var desenize neyi ödüllendiriyoruz aldığımız kilolarımı he he he hemide çiğ köfte partisi yapmayı pek bilmem ama çok güzel yerim yemede üstüme tanımam kilomdanda anlaşılağı üzere ayy

ay ama gerçekten yani olan var olmayan var
çok şükür bizim durumumuz iyi orta direğiz
3-5 tl bizi sarsmaz
hem ben 1 öğrenci okutuyorum
herkes 3 çocuk gönderiyo
her günün para ..yazık günah el insaf
öğretmenin ihtiyacımı var o kadar pahalı hediyeye
yarım elma gönül almadır hediye benim bildiğim al güzel ufak bişey ver
şimdi parayı getiremeyen çocukların psikolojisinide biliyorum yazık günah valla ben üzülüyorum :tomato:

bu domateside sınıf annemize yolluyorum alsın salça yapsın :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

zemuszemushayır cicim verdiğimiz kiloların arkasından göbek atcemiz günün partisi olucak bu kaydirigubbakcemile5kendim bizzat ellerimle yoğurup hepicinizin adrsine postalıycimzemuszemustek tek sölemesi ayıp çok gözel yaparım çiğ köfteyi parmaklarınızıda yersinizkaydirigubbakcemile3

:icecream: benimde kocikim çok güzel yapar bende çok güzel yirim cokacimcoook

abliş bayrama kadar kim daha çok kilo verecek yarışı düzenledik bugünden itibaren start verdik
gerçi citosu geçemek ama iş inada binerse üstüme tanımam benden daha inat birini
ben vericim diye inada binersem veririm :jeyyar: verirmiyim kanka ne diyirsin sırnaşık şey sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile5 bizde erkekler yoğurur
son zamanlarda eltim yoğuruyo ama mannak kız üstüne kaldı çiğ köfte yoğurma işikaydirigubbakcemile3
bana dedilerde anaam ben nasıl yapıyım erkek kuvveti lazım yapamam falla dedim
eltimide bi görseniz benim yarım kadar akannehir sırnaşık şey sırnaşık şey
kuru ama diri maşallah ben fosss :icecream:

hadi bakalım yarış büyük bayramada az kaldı ben biraz zor veririm ama bugün o kadar neşeliyimki valla gaza gelip 10 kilo birden bile verebilirim:)))kardeşimin hanımı aradı hamile olduğunu söyledi sevinçten çıldırdım eltimden sonra gelinimizde ikinciye hamile:))))))bi tembel benim içlerinde maşallah iyi çalışmışlar :))eşime diyom sen daha otur kös kös millet ikinciyi götürüyor adamın dediği tek şey kısmet sağlık olsun hani hanım çalışırız bizimde olur demek yok adamda:)))))))ayyy çok sevinçliyim kızlar yaaa bende katılım şu jet yarışa:)))

:teytey: :teytey: :teytey: ohh maşallah ablam allahım sağlıcakla kucağına almak nasip etsin ikisinede
bizlerede nasip etsin inşallah

ya bu aralar benim içimde bi his var sanki kendiliğimden hamile kalacakmışım gibime geliyo hayırlısı bakalım kısmet

abliş eniştemi ne üzüyon yaw allah vermiyosa adamcaaz niytsin
bakhele netten bi çakşır suyunu araştırsana abliş yerimseniben ben 2-3 ay sonra alıp içirecem kocike kaydirigubbakcemile3

akannehirakannehirakannehiraman senin inatın kurusun neler çektim kaç ay:çok üzgünüm:şu inatını şöyle hayırlı yerlerde kullanda bizede yarasın:dilcikar:

:icecream:benim kocik asla mutfağa girmesin bi yumurta kırar bütün mutfak batar:roflol::roflol:geçen gün ben uyuyom diye kendine menemen yapmaya kalkmış ocağın üstü tezgahın üstü hep mahvetmiş ertesi gün bi baktım şoka uğradım sen yemeğimi yaptın yemek senimi dedimakannehir:roflol:

vereliniortaktebrik ederim cnm rabbim inşallah bizede bu müjdeyi vermeyi nasip eder tekrardan:Saruboceq::Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: benim kocikte çok batırır saolsun ama olsun o batırsın ben temizlerim

sağol canım benim inşallah rabbim bizede nasip eder hayırla ve sağlıkla inşallah dediğin gibi olur kendiliğinden gelir meleğin zaten kadınlar hamile kalacağını hissedermiş hadi bakalım hayırlısı bu arada adama dedim bende yeğenleri alayım ilk göz ağrım nede olsa sana zahmet olmasın uğraşma dedim kaydirigubbakcemile3

sağol çitosum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:

:roflol::roflol:batırdığına göre yaptığı deyse bende göz yumarımkafamçokkarıştı

vereliniortakhoşgeldin cnm

:icecream: :icecream: benimkininki değiyo
yiğidi öldür hakkını yeme çok güzel yemekler yapar cokacimcoook
kilo almama tek sebep kendisidir :roflol:

çiiii küfteeeeeeeeee kokusu alıyorum sankim buradan :1rolleyes:
eee ne zaman yiiices çi küfte heleki çitosum yoğurcekmiş amanıııııınnn yimede yanında yat zıbar yaani sırnaşık şey

çitos ağzım sulandı kız avans versen olmazmı kilo verince hakkımın kalan kısmını yerim:))

:Saruboceq::Saruboceq:amin cnm :Saruboceq:

:icecream: :icecream: benimkininki değiyo
yiğidi öldür hakkını yeme çok güzel yemekler yapar cokacimcoook
kilo almama tek sebep kendisidir :roflol:
:jeyyar:belli belli önce beslemiş sonraaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:kedi:

çiiii küfteeeeeeeeee kokusu alıyorum sankim buradan :1rolleyes:
eee ne zaman yiiices çi küfte heleki çitosum yoğurcekmiş amanıııııınnn yimede yanında yat zıbar yaani sırnaşık şey
zemuszemusewet cnm çi köfteleriniz benden ama önce zayıflayın hele yok öle 3 kuruşa beş köfte :umursamaz:süprizzzzz

çitos ağzım sulandı kız avans versen olmazmı kilo verince hakkımın kalan kısmını yerim:))
bak hele çok uyanık gördüm seni beloşum:jeyyar:yürü anacım yürü yok öle bedava yemek :umursamaz:önce kgloları göreyimsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…