benimde kot pantolonlarım var onlara sığmaya çalışıyom ama daha var kaydirigubbakcemileiçine giriyom ama düğmeler iliklenmiyor:kedi:inşallah :teytey:
kıs ben valla 4 kilo verdim kıyafetlerden anlıyorum düğmeler kapanmıyodu şimdi bol geliyo
tabi uzun zaman beni görmeyenlerde fark ediyo
bu bana moral oluyo ama işte kilo vermem yavaşlayınca biraz motivem düşmüştü ne yalan söyleyim sengözlerimebaksanab
şimdi yeni adet sınıflarda öğretmene yardımcı anne seçiliyo
bizimde bi yardımcı annemiz var
gerçi ben ona sınıf annesi demiyomda sınıf ağası diyom
uyuz oluyom o kadına
gereksiz lüzumsuz her işi yaptırıyo
ben hep muhalefet oluyodum kadına iyide ediyom ohh canıma değsin
sınıfa bi masa örtüsü diktirmiş
diğer sınıflarınki cıvıl cıvıl bizim sınıfınki döşşek yüzü gibi :roflol:
zevksiz rüküş kadın
sınıfta babası işsiz veya asgari ücret alan bisürü öğrenci var
adamlar evlerine ekmek almaya para bulamıyo bu hanım öğretmene pier cerdinden..aydınlıdan...adil ışıktan hediye alalım diyo
manyakmı ne
yokluk ney bilmiyo :mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gül gül yarıldım hergünün olaylı geçiyor senin
zemuszemushayır cicim verdiğimiz kiloların arkasından göbek atcemiz günün partisi olucak bu kaydirigubbakcemile5kendim bizzat ellerimle yoğurup hepicinizin adrsine postalıycimzemuszemustek tek sölemesi ayıp çok gözel yaparım çiğ köfteyi parmaklarınızıda yersinizkaydirigubbakcemile3ohhhh parti var desenize neyi ödüllendiriyoruz aldığımız kilolarımı he he he hemide çiğ köfte partisi yapmayı pek bilmem ama çok güzel yerim yemede üstüme tanımam kilomdanda anlaşılağı üzere ayy
ohhhh parti var desenize neyi ödüllendiriyoruz aldığımız kilolarımı he he he hemide çiğ köfte partisi yapmayı pek bilmem ama çok güzel yerim yemede üstüme tanımam kilomdanda anlaşılağı üzere ayy
zemuszemushayır cicim verdiğimiz kiloların arkasından göbek atcemiz günün partisi olucak bu kaydirigubbakcemile5kendim bizzat ellerimle yoğurup hepicinizin adrsine postalıycimzemuszemustek tek sölemesi ayıp çok gözel yaparım çiğ köfteyi parmaklarınızıda yersinizkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım yarış büyük bayramada az kaldı ben biraz zor veririm ama bugün o kadar neşeliyimki valla gaza gelip 10 kilo birden bile verebilirim:)))kardeşimin hanımı aradı hamile olduğunu söyledi sevinçten çıldırdım eltimden sonra gelinimizde ikinciye hamile:))))))bi tembel benim içlerinde maşallah iyi çalışmışlar :))eşime diyom sen daha otur kös kös millet ikinciyi götürüyor adamın dediği tek şey kısmet sağlık olsun hani hanım çalışırız bizimde olur demek yok adamda:)))))))ayyy çok sevinçliyim kızlar yaaa bende katılım şu jet yarışa:)))
akannehirakannehirakannehiraman senin inatın kurusun neler çektim kaç ay:çok üzgünüm:şu inatını şöyle hayırlı yerlerde kullanda bizede yarasın:dilcikar::icecream: benimde kocikim çok güzel yapar bende çok güzel yirim cokacimcoook
abliş bayrama kadar kim daha çok kilo verecek yarışı düzenledik bugünden itibaren start verdik
gerçi citosu geçemek ama iş inada binerse üstüme tanımam benden daha inat birini
ben vericim diye inada binersem veririm :jeyyar: verirmiyim kanka ne diyirsin sırnaşık şey sırnaşık şey
:icecream:benim kocik asla mutfağa girmesin bi yumurta kırar bütün mutfak batar:roflol::roflol:geçen gün ben uyuyom diye kendine menemen yapmaya kalkmış ocağın üstü tezgahın üstü hep mahvetmiş ertesi gün bi baktım şoka uğradım sen yemeğimi yaptın yemek senimi dedimakannehir:roflol:kaydirigubbakcemile5 bizde erkekler yoğurur
son zamanlarda eltim yoğuruyo ama mannak kız üstüne kaldı çiğ köfte yoğurma işikaydirigubbakcemile3
bana dedilerde anaam ben nasıl yapıyım erkek kuvveti lazım yapamam falla dedim
eltimide bi görseniz benim yarım kadar akannehir sırnaşık şey sırnaşık şey
kuru ama diri maşallahben fosss :icecream:
vereliniortaktebrik ederim cnm rabbim inşallah bizede bu müjdeyi vermeyi nasip eder tekrardan:Saruboceq::Saruboceq:hadi bakalım yarış büyük bayramada az kaldı ben biraz zor veririm ama bugün o kadar neşeliyimki valla gaza gelip 10 kilo birden bile verebilirim:)))kardeşimin hanımı aradı hamile olduğunu söyledi sevinçten çıldırdım eltimden sonra gelinimizde ikinciye hamile:))))))bi tembel benim içlerinde maşallah iyi çalışmışlar :))eşime diyom sen daha otur kös kös millet ikinciyi götürüyor adamın dediği tek şey kısmet sağlık olsun hani hanım çalışırız bizimde olur demek yok adamda:)))))))ayyy çok sevinçliyim kızlar yaaa bende katılım şu jet yarışa:)))
akannehirakannehirakannehiraman senin inatın kurusun neler çektim kaç ay:çok üzgünüm:şu inatını şöyle hayırlı yerlerde kullanda bizede yarasın:dilcikar:
:icecream:benim kocik asla mutfağa girmesin bi yumurta kırar bütün mutfak batar:roflol::roflol:geçen gün ben uyuyom diye kendine menemen yapmaya kalkmış ocağın üstü tezgahın üstü hep mahvetmiş ertesi gün bi baktım şoka uğradım sen yemeğimi yaptın yemek senimi dedimakannehir:roflol:
vereliniortaktebrik ederim cnm rabbim inşallah bizede bu müjdeyi vermeyi nasip eder tekrardan:Saruboceq::Saruboceq:
hoşbuldum divin a.s.iyiyim cnm ya sen nasılsın:kedi:rozalin hoşgeldin canım naber nasılsın a.s.
hoşbuldum divin a.s.iyiyim cnm ya sen nasılsın:kedi:
:roflol::roflol:batırdığına göre yaptığı deyse bende göz yumarımkafamçokkarıştı:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: benim kocikte çok batırır saolsun ama olsun o batırsın ben temizlerim
vereliniortakhoşgeldin cnmhoşbuldum divin a.s.iyiyim cnm ya sen nasılsın:kedi:
sağol canım benim inşallah rabbim bizede nasip eder hayırla ve sağlıkla inşallah dediğin gibi olur kendiliğinden gelir meleğin zaten kadınlar hamile kalacağını hissedermiş hadi bakalım hayırlısı bu arada adama dedim bende yeğenleri alayım ilk göz ağrım nede olsa sana zahmet olmasın uğraşma dedim kaydirigubbakcemile3:teytey: :teytey: :teytey: ohh maşallah ablam allahım sağlıcakla kucağına almak nasip etsin ikisinede
bizlerede nasip etsin inşallah
ya bu aralar benim içimde bi his var sanki kendiliğimden hamile kalacakmışım gibime geliyo hayırlısı bakalım kısmet
abliş eniştemi ne üzüyon yaw allah vermiyosa adamcaaz niytsin
bakhele netten bi çakşır suyunu araştırsana abliş yerimseniben ben 2-3 ay sonra alıp içirecem kocike kaydirigubbakcemile3
sağol çitosum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:akannehirakannehirakannehiraman senin inatın kurusun neler çektim kaç ay:çok üzgünüm:şu inatını şöyle hayırlı yerlerde kullanda bizede yarasın:dilcikar:
:icecream:benim kocik asla mutfağa girmesin bi yumurta kırar bütün mutfak batar:roflol::roflol:geçen gün ben uyuyom diye kendine menemen yapmaya kalkmış ocağın üstü tezgahın üstü hep mahvetmiş ertesi gün bi baktım şoka uğradım sen yemeğimi yaptın yemek senimi dedimakannehir:roflol:
vereliniortaktebrik ederim cnm rabbim inşallah bizede bu müjdeyi vermeyi nasip eder tekrardan:Saruboceq::Saruboceq:
:roflol::roflol:batırdığına göre yaptığı deyse bende göz yumarımkafamçokkarıştı
vereliniortakhoşgeldin cnm
:Saruboceq::Saruboceq:amin cnm :Saruboceq:sağol canım benim inşallah rabbim bizede nasip eder hayırla ve sağlıkla inşallah dediğin gibi olur kendiliğinden gelir meleğin zaten kadınlar hamile kalacağını hissedermiş hadi bakalım hayırlısı bu arada adama dedim bende yeğenleri alayım ilk göz ağrım nede olsa sana zahmet olmasın uğraşma dedim kaydirigubbakcemile3
sağol çitosum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:
:jeyyar:belli belli önce beslemiş sonraaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:kedi::icecream: :icecream: benimkininki değiyo
yiğidi öldür hakkını yeme çok güzel yemekler yapar cokacimcoook
kilo almama tek sebep kendisidir :roflol:
zemuszemusewet cnm çi köfteleriniz benden ama önce zayıflayın hele yok öle 3 kuruşa beş köfte :umursamaz:süprizzzzzçiiii küfteeeeeeeeee kokusu alıyorum sankim buradan :1rolleyes:
eee ne zaman yiiices çi küfte heleki çitosum yoğurcekmiş amanıııııınnn yimede yanında yat zıbar yaani sırnaşık şey
bak hele çok uyanık gördüm seni beloşum:jeyyar:yürü anacım yürü yok öle bedava yemek :umursamaz:önce kgloları göreyimsengözlerimebaksanabçitos ağzım sulandı kız avans versen olmazmı kilo verince hakkımın kalan kısmını yerim:))