:mymeka:ülen döve döve kafanda tohum kalmadı hala ye diye telkinde bulunuyon şeytan gibikötükedihüsode get zararlı şeyler yemesin o pişide kaç kalori var sen biliyonmu yağda kızartılıyor hanfendi:mymeka:yaw nilüş kasma bu kadar kendini ye 1 tane bişey olmaz
oğlum eskiden 2 yiyosan 1 e düşür tamamen herşeyi hayatından çıkarma
bişeyleri yememek için kendini zorladıkça dahada yiyesin geliyo o zaman
naçizane benim fikrim bu yani
aha gafama daş attı citos -tatlicadiarzu-
tamam ülee ölmek var dönmek yok o halde
hadi zayıflama yarışına başlıyakmı
bakalım haftaya kim daha çok gram verecek süprizzzzz
kaydirigubbakcemile3 kilolardan gramlara düştük ne hale geldik yaww sırnaşık şey sırnaşık şey
buyur divin hanım burdan yak:roflol::roflol:
ben 200gr versem :roflol:
hee 1 tane yiyem dimi:)a.s
haklısın aslında..eskiden 3 yiyordum valla:tomato:
:lepi::roflol::roflol:
ben 200gr versem :roflol:
hee 1 tane yiyem dimi:)a.s
haklısın aslında..eskiden 3 yiyordum valla:tomato:
:mymeka:ülen döve döve kafanda tohum kalmadı hala ye diye telkinde bulunuyon şeytan gibikötükedihüsode get zararlı şeyler yemesin o pişide kaç kalori var sen biliyonmu yağda kızartılıyor hanfendi:mymeka:
vereliniortaktamam anlaştık hemen başlıyoz bugün kaydirigubbakcemile3gerçi ben hiç bırakmadımda neyse kaydirigubbakcemile3başlamış görüneyim:roflol:
buyur divin hanım burdan yak
valla çok kalorili kısss..yemicem yaw sonra mutsuz olmaktansa...çitos başkanım yemicem bak gerçekten..kaydirigubbakcemile3
len vildoş kanıma girme laaa..kilo veremiyim diye yapıon demii.kanmam laalülülülülülü
:lepi:
ağşam yemeği yemez
bak mehmet öz ne demişti dün istişare yapmıştık bu konu hakkında
adam öğünleri küçültün dedi
bide akşama kadar metabolizma çalışır akşam yenileni karaciğer vücutta yağ olarak depolar dedi
yani özetle özellikle akşam yemeğini salata veya ekmeksiz sebzeyle yani düşük kalorili besinlerle geçiştirirsek karaciğer yağ yapacak bişey bulamaz
haksızsam haksızsın de :jeyyar:
olum adam sana az ye diyor gitte pasta börek ye demiyor pişi çok yağlı ondan bir tane yese onu yakmak için 2 gün aç kalması lazım insanın:lepi:
ağşam yemeği yemez
bak mehmet öz ne demişti dün istişare yapmıştık bu konu hakkında
adam öğünleri küçültün dedi
bide akşama kadar metabolizma çalışır akşam yenileni karaciğer vücutta yağ olarak depolar dedi
yani özetle özellikle akşam yemeğini salata veya ekmeksiz sebzeyle yani düşük kalorili besinlerle geçiştirirsek karaciğer yağ yapacak bişey bulamaz
haksızsam haksızsın de :jeyyar:
:lepi:yeme tabi önce zayıflıyak sonra parti düzenleriz çiğköfte partsi vericem size sözkaydirigubbakcemile3valla çok kalorili kısss..yemicem yaw sonra mutsuz olmaktansa...çitos başkanım yemicem bak gerçekten..kaydirigubbakcemile3
len vildoş kanıma girme laaa..kilo veremiyim diye yapıon demii.kanmam laalülülülülülü
civabumu verdimcüvap bekliyorum
sen yaz gelince okurum ben kaçtım hadi görüşürük a.s.a.s.
bir haftada cnm kaç gram vercez bakamkaydirigubbakcemile3vildoş kız kötü niyetin yoktu yanee..yarışa girdik ya o yönden şittiydim mm....
ee yarış süresi nezaman.1 hafta içindemi yoksa bayrama kadarmı??
cokacimcoook onu verdikten sonra bi güncük yer ertesi gün 5 tur koşar eritiriz hiç meraklanmakaydirigubbakcemile3demek o pişiyi yakmak 2 gün aç kalmak demek..vay be ..kalorili biliyodumda bukadar tahmin etmemiştim.yok yaa şimdi bundan sonra yemicem..şu hefdefe ulaşınca az az yeriz böyle şeyleride...
çiğ köfte partiside süper olur valla şöyle lavaşlara sarıp arasına dereotu))))off baylırım vallaaa....
çiğ köftede kalorilimi acep:kedi:
bayrama kadar olsun nilüş daha çekişmeli olur :jeyyar:vildoş kız kötü niyetin yoktu yanee..yarışa girdik ya o yönden şittiydim mm....
ee yarış süresi nezaman.1 hafta içindemi yoksa bayrama kadarmı??
ağnadım ağnadım kızma sengözlerimebaksanabolum adam sana az ye diyor gitte pasta börek ye demiyor pişi çok yağlı ondan bir tane yese onu yakmak için 2 gün aç kalması lazım insanınyeşillikten istediğin kadar ye diyor neden kalori düşük fakat mide dolacak yeme isteğin olmuycak tabiki bizde isteklerimizden yiycez ama şimcik değil çünkü özellikle ben yolun başındayım bugün yiyeyim bişi olmaz şundan tadayım nolucak derken işin ucu kaçacak hopp verdiğim kiloları katmerli olarak geri alıcam şimdi bu tatları unuttum şimdi tadını alırsam bırakmak yine zor olucak okiş ağnadınmı
:lepi:yeme tabi önce zayıflıyak sonra parti düzenleriz çiğköfte partsi vericem size sözkaydirigubbakcemile3
cokacimcoook onu verdikten sonra bi güncük yer ertesi gün 5 tur koşar eritiriz hiç meraklanmakaydirigubbakcemile3
naniknanikbende zati mahsus damarınıza bastım süprizzzzznasıl düştün tongaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zaten buraya giren biraz zor çıkar zayıflamadanklava: klava: klava:vereliniortakyerimseniben
olum bayrama daha 2 hafta var o zaman gram değil kg veririzsengözlerimebaksanabbayrama kadar olsun nilüş daha çekişmeli olur :jeyyar:
yarış içinde yarış hadi bakem yarın tartılıp kiloları ayrı not alalım bakalım bugünden itibaren bayrama kadar kaç gram verecez
ağnadım ağnadım kızma sengözlerimebaksanab
çiğ köfteyi biz ayda bir kesin yaparık cokacimcoook bide senin elinden yiyek kaydirigubbakcemile3
akannehir çiğ köfte için koşarım napalım gülü seven dikenine katlanır
olum bayrama daha 2 hafta var o zaman gram değil kg veririzsengözlerimebaksanab