Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum cnm nasılsın a.s.:roflol::roflol:batırdığına göre yaptığı deyse bende göz yumarımkafamçokkarıştı
vereliniortakhoşgeldin cnm
:kedi::kedi:şansımı deneyeyim dedimnaniknanikama hem nolcek azcık versen sankim biz kilo vermicezmi avans dedik sadce hepsini yiyeyim demedim kiiiiiimafoldumbenneyse beklicez artıkınsırnaşık şeysırnaşık şeybak hele çok uyanık gördüm seni beloşum:jeyyar:yürü anacım yürü yok öle bedava yemek :umursamaz:önce kgloları göreyimsengözlerimebaksanab
:roflol::roflol:seni uyanık seni ben kül yutmam kinaniknaniklülülülülülülülülülülülüuyşşşş ucunda çitosun çi küftesi var ben vermem gereken 6 kgyu vericiiim bayrama kadar zemuszemus
kısçeler ben amarıkaya gidiyürüüüm yağlarımı aldırıp gelicem
geldiğimde de kilo verdim azmettim başardım çi küfte hakettim diicem çaktırmayın taaam mı :roflol:
kaydirigubbakcemile5sağol cnm bende iyiyimhoşbuldum cnm nasılsın a.s.
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:kedi::kedi:şansımı deneyeyim dedimnaniknanikama hem nolcek azcık versen sankim biz kilo vermicezmi avans dedik sadce hepsini yiyeyim demedim kiiiiiimafoldumbenneyse beklicez artıkınsırnaşık şeysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile5eferim nilü uyma sen bunlara çiğ köfteyi duyunca kendilerini kaybettiler fıstıklı baklavada var desem kimbilir ne yapacaklarkaydirigubbakcemile3kızlar ben yemekte pişi yemedim....hala aklım o pişide ama artık soğumuştur ve kaskatı serleşmiştir zaten yenmezkaydirigubbakcemile2
ben 1 kepçe şehriye çorbası
1 ince dilim ekmek yedim...
şimdide mandalin yiyorrrmm
lmaz:aynen fururum hiç afetmemklava:tebrik ederim mopsycim alkisalkisalkis
sıcak sıcak hamur yenmes mi yaaa :gitme:
yenmes tebii çitos kafamıza kafamıza vurar sonra bizim lmaz:
Şenizhoşgeldin dobiş çıbık diyem ozaman sanadakaydirigubbakcemile3:roflol:günaydın dombililer :lepi:
hayırlı cumalar
yakında sizin kervanınıza katılacam
bu gidişle kilo almaya başlıyorum akannehir
geceleri yemek yemeye başladım iyi mi :1closedeyes:
günaydın minik hoşgeldinŞenizGünaydın kızlar hayırlı cumalar
çitosum neeeeeeeee akannehir
fıstıklı baklava da mı vaaaaaaaaaarrr akannehir akannehir
Ama Antep'in meşhur İmam Çağdaş'ından değilse ben yemem :umursamaz:
günaydın minişim hoşgeldin sanada hayırlı cumalaropuyorumnanaktana.s.günaydın kızçelerrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
hayırlı cumalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın dombililer :lepi:
hayırlı cumalar
yakında sizin kervanınıza katılacam
bu gidişle kilo almaya başlıyorum akannehir
geceleri yemek yemeye başladım iyi mi :1closedeyes:
hoşgeldin miniişim opuyorumnanaktangünaydın kızçelerrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
hayırlı cumalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tamam kuzum sen bi zayıfla taaa gaziantepten imamın baklavasından göndertcem sanaŞenizŞenizbende bayılıyom baklavaya hemide fıstık sarmasına yemede yanında yat yaniakannehirakannehirakannehirhamileyken ne yemiştim ama:kedi:ama öle deme çitosum babam antepe göreve gittiğinde dönüşte bize İmam Çağdaş'tan baklava getirirdi yok böyle bir şey ya yok yani cokacimcoook
Valla ağzım sulandı yaa, ben bir tatlı manyağı olarak onun üzerine baklava ne gördüm ne yedim müthiş bişiydi yani cokacimcoook
o kadar lezzetli o kadar güzel ki otur 1 kilo ye ne şişkinlik yapar ne boğazını yakar ne rahatsız eder, öyle mükemmel yani :1rolleyes: