çok yakın biş arkadaşım sivaslı dur bakim onda diyimde yaptırayım..merak ettim bak ..mutfak işleridinide iyi bilir..sivas gürünmü ne ordan....biliyordur herhalde oda.vereliniortak
çitosum baharım iyiyim bitanem a.s.
valecim, mopsycim sizler nasılsınız
ay bende ekmek falan yemiyorum yediklerime dikkat ediyorum
ctesi k. görümcemin doğumgünüydü bizdelerdi meksika fasülyeli salata yapmıştım patatesli börek yapmıştım muhallebili kadayıf yapmıştım bide pasta vardı herşeyden yedim ama küçük porsiyonlarda yedim
dünde gündeydik eşimin kuzenleriyle orada hiç bir şey yemedim zaten mamalar yoktu normal yemek yapmışlardı ama sevdiğim şeylerden yoktu yemedim
mopsy..beloşum .kankam .miraycım.valem hepinizi bi öpüyüm şöyle ohhh mis miss Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
slm kızlar nhb
kız Allah bebişini versin emi güldürdün beni koşuların ikiside kadın :roflol:kız görmedinmi memişleri var:kedi:beloş kız senin şu koşuculara bittim hee bitek ayakları hareket ediyor sanki...hele o arkadaki yeşilli pek suratsız o erkekmi laa
oh iyi o zaman ben bi öpücük daha alim tatlı tatlıet badı yazdım googleye hiçbişey çıkmadı
cnm bizde biraz yamyamlık varda çiğ köftelik etten et badı yapıp yiyoz sırnaşık şey sırnaşık şey
bulgurun üstüne azıcık et konur
üzerine kaynar su dökülür
bol baharat salça ve yeşillik katılır sulu sulu yenir cokacimcoook biz çok severiz
tadı aynı çiğ köfte yalnız bunda bolca su var
benim metabolizma hızlandırma çayımda 1 yemek kaşığı tane karabiber....1 tatlı kaşığı karanfil...1 kabuk tarçın.... 1 limon ve 3 elma var
3 lt suda düdüklüde haşlayıp süzüp sıcak sıcak içtim
bu çayı içip spor yapınca daha çok terledim
faydası eminim vardır ama ben hepsini birlikte yaptım ondan heralde mideyi bozdum diyorum
yoksa ayrı ayrı hepside faydalı şeyler
miray bana demişti keskin sirke küpüne zarar verir bu kadar içme sirkeyi diye dinlemedim :roflol:
Şeniz geçmez geçmez
geçseydi ben yanmıştım :roflol:
bende öpim bari seniŞeniziyiyim kızlar bende sizleri öpüyorumŞeniz
keskin sirke küpüne zarar ya demiştim ben sana divi :roflol:
şimdi gördüm o yazdığını Şeniz
çitosum seni de öpüyorum en şenizinden zemuszemus kaydirigubbakcemile3 Şeniz
günaydın şekerlerrr!!opuyorumnanaktan
size bişeyy söylicimmm!!
ben koşmaya başladığımdan beri 1 kilo almışımmm!!!kafamçokkarıştı
52 den 53 e çıkmışımm laa!!
kollarım da kaslanmış!
kas mıı şincii bu bir kiloo yoksamm ben giderekk şişiyomm muu acepp??sırnaşık şey
hoşbulduk divii!Şenizgünaydın derin hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
sorduğun soruya cevap veremiycem akannehir
yiyerek zayıflayanlar gibi sende spor yapıp kilo almışsın
tersine dönmüş dünya birazcık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerlerrr!!opuyorumnanaktan
size bişeyy söylicimmm!!
ben koşmaya başladığımdan beri 1 kilo almışımmm!!!kafamçokkarıştı
52 den 53 e çıkmışımm laa!!
kollarım da kaslanmış!
kas mıı şincii bu bir kiloo yoksamm ben giderekk şişiyomm muu acepp??sırnaşık şey
herkese günaydınnnnopuyorumnanaktangünaydın derin hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
sorduğun soruya cevap veremiycem akannehir
yiyerek zayıflayanlar gibi sende spor yapıp kilo almışsın
tersine dönmüş dünya birazcık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın lahanam hoşgeldin opuyorumnanaktan:1hug:günaydın hanımlar hepinize güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan
kastır tebi canıııım vereliniortakhoşbulduk divii!Şeniz
kastır o kass!!!CADIARZU
günaydın lahanacım hoşgeldin nabergünaydın hanımlar hepinize güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan
herkese günaydınnnnopuyorumnanaktan
yüce kişi mustafa kemal atatürkümüzü rahmetle anıyorum:Saruboceq:turkbayragi
derincim olabilir hayatım yağlar kasa dönüşüyordur fisfisfis
yada divinin dediği gibi senin vücut tersine dönmüştürkaydirigubbakcemile3
seneye plajlarda kaslarımıı göstertecemmmm!!!!:jeyyar: