K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

hiç duymamıştım vildo o badi dediğin yemeği..çiğköfteye benziyo demek ..mmmıhh çok severim....
afiyetolsun canım...
pasaklıcım sanada merhaba....ben iyiyim valla negüzel şeyler yapmışsın misafirlere..banada cumartesi gelecekler herhalde..o meksikalı salata falan neyin nesi??hee bide muhallebili kadayıf dediğin şeyide merak ettim.ay ne cahilim valla böyle böyle bende değişik şeyler öğrenmeye çalışıyom...
şu meksikalı şey güzelmi..güzelse yapim bende havamıda atarım meksika usulu diyerektensositosositosositososito

çok yakın biş arkadaşım sivaslı dur bakim onda diyimde yaptırayım..merak ettim bak ..mutfak işleridinide iyi bilir..sivas gürünmü ne ordan....biliyordur herhalde oda.vereliniortak

çok yakın biş arkadaşım sivaslı dur bakim onda diyimde yaptırayım..merak ettim bak ..mutfak işleridinide iyi bilir..sivas gürünmü ne ordan....biliyordur herhalde oda.vereliniortak

biliyodur eminim
ama kangallılar daha iyi bilir tam yamyamlar sırnaşık şey sırnaşık şey

mopsy..beloşum .kankam .miraycım.valem hepinizi bi öpüyüm şöyle ohhh mis miss Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

iyiyim kızlar bende sizleri öpüyorumŞeniz

ya şu takvimi yapma konusunda yardımcı olcek yokmu??????şimdi ben sayfaya girdim ordan all tickere seçtim..ee sonraa nere giriyoruz acep??

melteeeeeeeeeeeem benim üniversitede mersinli bi arkadaşım vardı bu tarif ettiğini o da yapardı babası sivaslıydı galibaaa hihoyyyt

mopsycim meksika fasülyeli salatanın ve kadayıflı muhallebinin tarifini sitede var yemek tarifleri sayfasından alabilirsin lady34 ve stella arkadaşlarımın tariflerinde kayıtlı yerimseniben

bi dee kadayıflı muhallebiyi misafirim oldukça yaparım bugüne kadar beğenmeyen duymadım
hatta ne oluyor biliyor musun ben küçük bi parça alıyım diyen gelip kocaman bi ikinci dilim daha alıyor
ctesi günki misafirlerim en az 2 porsiyon yediler en az akannehir
muhallebisini stellanın tarifindeki gibi kremalıda yapabilirsin krema yerine toz krem şantide koyabilirsin ikiside süper oluyor

meksika fasülyesini marketten aldım konserve şeklinde, içine mısır, salatalık turşusu, taze soğan, kırmızı biber ve bol yeşillik koyuyorsun limon yağ ve salata sosu da eklersen muhteşem oluyor buda çok beğenildi :lepi:

beloş kız senin şu koşuculara bittim hee bitek ayakları hareket ediyor sanki...hele o arkadaki yeşilli pek suratsız o erkekmi laa
kız Allah bebişini versin emi güldürdün beni koşuların ikiside kadın :roflol:kız görmedinmi memişleri var:kedi:

oh iyi o zaman ben bi öpücük daha alim tatlı tatlı

iyiyim kızlar bende sizleri öpüyorumŞeniz
bende öpim bari seniŞeniz

keskin sirke küpüne zarar ya demiştim ben sana divi :roflol:
şimdi gördüm o yazdığını Şeniz

çitosum seni de öpüyorum en şenizinden zemuszemus kaydirigubbakcemile3 Şeniz

keskin sirke küpüne zarar ya demiştim ben sana divi :roflol:
şimdi gördüm o yazdığını Şeniz

çitosum seni de öpüyorum en şenizinden zemuszemus kaydirigubbakcemile3 Şeniz

sen demiştinde mirayım bende bana bi baba değmez demiştim sırnaşık şey sırnaşık şey
değiyomuş akannehir

günaydın şekerlerrr!!opuyorumnanaktan
size bişeyy söylicimmm!!
ben koşmaya başladığımdan beri 1 kilo almışımmm!!!kafamçokkarıştı
52 den 53 e çıkmışımm laa!!
kollarım da kaslanmış!
kas mıı şincii bu bir kiloo yoksamm ben giderekk şişiyomm muu acepp??sırnaşık şey

günaydın derin hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
sorduğun soruya cevap veremiycem akannehir
yiyerek zayıflayanlar gibi sende spor yapıp kilo almışsın
tersine dönmüş dünya birazcık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk divii!Şeniz
kastır o kass!!!CADIARZU

herkese günaydınnnnopuyorumnanaktan
yüce kişi mustafa kemal atatürkümüzü rahmetle anıyorum:Saruboceq:turkbayragi
derincim olabilir hayatım yağlar kasa dönüşüyordur fisfisfis
yada divinin dediği gibi senin vücut tersine dönmüştürkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk divii!Şeniz
kastır o kass!!!CADIARZU
kastır tebi canıııım vereliniortak
günaydın hanımlar hepinize güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan
günaydın lahanacım hoşgeldin naber

günaydın kanka hoşgeldin

her zaman topiği beloşum açardı ..artık bu aralar açmıyo niyeküüü akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…