kızlar benim mesai bitti şimcikte evdeki mesaim başlıycak zemuszemusben gidiyom evdende naklen bağlanmaya çalışırım görüşürük
bend ekacayım kızlar yemek yapıcam türkistan diger adıyla özbek pilavı yapacam
lmaz:bak hele bi dobiş adayımız daha teşrif ettiler sürüden ayrılanı kurt kapar diye boşuna dememişler nerdesin kız sen kaç gündür tabi bozdun recimi burayada gelmedin beni döverler diye kulağını çekiyimde bir daha recimi bozma:mymeka:şimdi bugünden itibaren başla sıkı recime hemen o aldığın kiloyu vermeyle başla :umursamaz:
selam canım
canım yaa kısmet napacan
bende geçen gün seni düşünmüştüm
dolapta ne zaman tarçın görsem aklıma hep sen geliyonda zaten kaydirigubbakcemile3 sen hamile kalmadan önce sütlü yapıp tarçınıda üzerine bolca döküp yiyodunya bende senden duymuştum 1 ay boyunca tarçından tiksinene kadar tarçınlı sütlü yemiştim :roflol: :roflol: :roflol:
ama eşinin tepkisine çok güldüm ..asi...tirrr.. :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile5heh eferim işte böyle devam et cnm ay sizlerde kilo verince kendim vermiş gibi hissediyom çok taktım ben bu kilo işine :kedi:
:
2 kasım pazartesi
sabah:çeyrek ekmekten kaşarlı tost
2 bardak tatlandırıcılı çay
öğle:2 kase lahana çorbası
akşam:1 tabak kuru fasülye
biraz çiğ lahana
aralarda:
1 kivi
yarım elma
1 mandalina
1 nar
1 trabzon hurması
1 fincan yeşil çay
4 tane kuru kayısı
su: 2 lt.
spor:
20 dk bisiklet
30 şinaw
50 twister
30 sağ-30 sol bacak hareketi
10 dk değişik bacak hareketi ve dambıllarla egzersiz
gider giderr moralini yüksek tuuuutttt!!:teselli:günaydın canlar güzel ve kiloların bize küsüp gittiği bir hafta olsun bu arada benim vucut çok dirençli çıktı 72 de takıldım kaldım hala bir gram verememişim nolcek benim halim hafta sonu kendime ceza verdim yemedim bişey ama böle de olmıyacağını biliyorum napim gitmiyor işte sinir şeyler yapıştı kaldı üstüme
günaydın güzeller
günaydınn şekerlerimm!opuyorumnanaktan
herkese mutlu haftalarrrr!!!
günaydın kızlarr hoşgeldinizopuyorumnanaktangünaydın canlar güzel ve kiloların bize küsüp gittiği bir hafta olsun bu arada benim vucut çok dirençli çıktı 72 de takıldım kaldım hala bir gram verememişim nolcek benim halim hafta sonu kendime ceza verdim yemedim bişey ama böle de olmıyacağını biliyorum napim gitmiyor işte sinir şeyler yapıştı kaldı üstüme