kilo veremiyom diye moreli bozuk yediklerinide yazmıyor kaç gündürsengözlerimebaksanabkastır tebi canıııım vereliniortak
günaydın lahanacım hoşgeldin naber
günaydın kanka hoşgeldin
her zaman topiği beloşum açardı ..artık bu aralar açmıyo niyeküüü akannehir
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:deriiiiinnnnnnnnn kas yapma gözünü seviyim
Şenizgünaydın beloşum tebrik ederim cnmvereliniortak:lepi:aynen devam bak bende kuduruyom şimdi tatlı diye delikafaduldenama yemiyom pazar günü sütlaç yaptım tatlandırıyla hem hafif hemde şeker kalorisi olmadan yedim sende öyle yiyebilirsin yerimsenibengünaydın çıtır kızlar dobişten hepinize sevgiler sabah bir simit yedim ve hayata ve zayıflamaya kaldığım yerden devam ediyorum inatla canım nasıl tatlı istiyor bir bilseniz yemeyeceğim inat ettim onun yerine brokoli yiyorum doktor demişti tatlı krizine girerseniz bu ihtiyacınızı brokoli karşılar hem sağlıklı beslenmiş olursunuz hemde vücuda şeker yüklememiş olursunuz diye şöle bi çukulataya bakıyorum birde brokoliye içim gidiyor ama tercihim brokoli oluyor:))
he yaww kahvaltıyı hazırlamaya kalkıyorum ben geldikten sonra yazarım kapişkilo veremiyom diye moreli bozuk yediklerinide yazmıyor kaç gündürsengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende böyle olmak istiyomdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
günaydın çıtır kızlar dobişten hepinize sevgiler sabah bir simit yedim ve hayata ve zayıflamaya kaldığım yerden devam ediyorum inatla canım nasıl tatlı istiyor bir bilseniz yemeyeceğim inat ettim onun yerine brokoli yiyorum doktor demişti tatlı krizine girerseniz bu ihtiyacınızı brokoli karşılar hem sağlıklı beslenmiş olursunuz hemde vücuda şeker yüklememiş olursunuz diye şöle bi çukulataya bakıyorum birde brokoliye içim gidiyor ama tercihim brokoli oluyor:))
zemuszemusiyi hadi çabuk et kahvaltını bekliyom kaydirigubbakcemile5he yaww kahvaltıyı hazırlamaya kalkıyorum ben geldikten sonra yazarım kapiş
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı aman ben görmeyem o zaman seni resmini neyini ekleme siteye düşer bayılırım akannehir bu ne be erkeğe bile yakışmıyo şakkıdı
kaydirigubbakcemile3zenci poposumu o nasıl olyormuş kızz:jeyyar::jeyyar:ayyy divoşşş onlarr ne kıı öylee!!:1shok:akannehir
içim kalktııı!kafamçokkarıştı
ben öyle kas yapmamm kızz!!
azcık hafiiff kass ve sıkıı vücutt!!
zencii poposuuuu!!!:jeyyar:
ayyy divoşşş onlarr ne kıı öylee!!:1shok:akannehir
içim kalktııı!kafamçokkarıştı
ben öyle kas yapmamm kızz!!
azcık hafiiff kass ve sıkıı vücutt!!
zencii poposuuuu!!!:jeyyar:
opuyorumnanaktangüle güle derinimben kızııı doyurcam öptüm şimdilikkk!!!Şeniz
ben geldim yaaaaaaaaaa cok kötü bi rüya gördüüüüüüüüümbiz iki kız kardesiz ama rüyamda bitane daha kızı oluyo anamın o ölüyo bide kafama bit düşüyoooo taradıkca bi sürü bit kalıyo tarakta kasıntıdan duramadım halada kasınıyom
hoşgeldin cnmopuyorumnanaktankız rüyada bit görmek iyidir mala mülke çıkar zengin olcendir inşallahzemuszemusben geldim yaaaaaaaaaa cok kötü bi rüya gördüüüüüüüüümbiz iki kız kardesiz ama rüyamda bitane daha kızı oluyo anamın o ölüyo bide kafama bit düşüyoooo taradıkca bi sürü bit kalıyo tarakta kasıntıdan duramadım halada kasınıyom
huuu nerdesiniz yaw konuşsanıza:umursamaz:
bende yalnız kaldım sanıyommafoldumbenben hem kahvaltı hazırlıyom hem netten vildana 10 kasımla ilgili şiir bulmaya çalışıyom
hemde buraya yetişiyom
bende yalnız kaldım sanıyommafoldumben