K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

kastır tebi canıııım vereliniortak

günaydın lahanacım hoşgeldin naber

günaydın kanka hoşgeldin

her zaman topiği beloşum açardı ..artık bu aralar açmıyo niyeküüü akannehir
kilo veremiyom diye moreli bozuk yediklerinide yazmıyor kaç gündürsengözlerimebaksanab

deriiiiinnnnnnnnn kas yapma gözünü seviyim
200708091186689839orhlb.jpg
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende böyle olmak istiyomdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

günaydın çıtır kızlar dobişten hepinize sevgiler sabah bir simit yedim ve hayata ve zayıflamaya kaldığım yerden devam ediyorum inatla canım nasıl tatlı istiyor bir bilseniz yemeyeceğim inat ettim onun yerine brokoli yiyorum doktor demişti tatlı krizine girerseniz bu ihtiyacınızı brokoli karşılar hem sağlıklı beslenmiş olursunuz hemde vücuda şeker yüklememiş olursunuz diye şöle bi çukulataya bakıyorum birde brokoliye içim gidiyor ama tercihim brokoli oluyor:))

yaaa hiç kilo veremedim çıldırcam ya nolcak böle bütün güzel şeyleri elimin tersiyle itiyom zayıflamak için ama yok yok yok çok canım sıkılıyor

günaydın çıtır kızlar dobişten hepinize sevgiler sabah bir simit yedim ve hayata ve zayıflamaya kaldığım yerden devam ediyorum inatla canım nasıl tatlı istiyor bir bilseniz yemeyeceğim inat ettim onun yerine brokoli yiyorum doktor demişti tatlı krizine girerseniz bu ihtiyacınızı brokoli karşılar hem sağlıklı beslenmiş olursunuz hemde vücuda şeker yüklememiş olursunuz diye şöle bi çukulataya bakıyorum birde brokoliye içim gidiyor ama tercihim brokoli oluyor:))
Şenizgünaydın beloşum tebrik ederim cnmvereliniortak:lepi:aynen devam bak bende kuduruyom şimdi tatlı diye delikafaduldenama yemiyom pazar günü sütlaç yaptım tatlandırıyla hem hafif hemde şeker kalorisi olmadan yedim sende öyle yiyebilirsin yerimseniben

kilo veremiyom diye moreli bozuk yediklerinide yazmıyor kaç gündürsengözlerimebaksanab
he yaww kahvaltıyı hazırlamaya kalkıyorum ben geldikten sonra yazarım kapiş
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende böyle olmak istiyomdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı aman ben görmeyem o zaman seni resmini neyini ekleme siteye düşer bayılırım akannehir bu ne be erkeğe bile yakışmıyo şakkıdı

ayyy divoşşş onlarr ne kıı öylee!!:1shok:akannehir
içim kalktııı!kafamçokkarıştı
ben öyle kas yapmamm kızz!!
azcık hafiiff kass ve sıkıı vücutt!!
zencii poposuuuu!!!:jeyyar:

günaydın ablam hoşgeldin Şeniz
ye birazcık be nolacak
bu kadar kendini strese sokma ablişim

he yaww kahvaltıyı hazırlamaya kalkıyorum ben geldikten sonra yazarım kapiş

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı aman ben görmeyem o zaman seni resmini neyini ekleme siteye düşer bayılırım akannehir bu ne be erkeğe bile yakışmıyo şakkıdı
zemuszemusiyi hadi çabuk et kahvaltını bekliyom kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3zenci poposumu o nasıl olyormuş kızz:jeyyar::jeyyar:

kaslı kadın işte sırnaşık şey sırnaşık şey

dün öğlen yediklerim
1 kase şehriye çorbası
brokoli salatası
1 kase yoğurt
akşam
bezelye yemeği 1 porsiyon
1adet biber dolması
1 tabak salata 1 bardak ayran
bugün sabah
5 zeytin
1kk peynir
2 dilim k.ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yeişl çay
domates 1 adet

ben geldim yaaaaaaaaaa cok kötü bi rüya gördüüüüüüüüümbiz iki kız kardesiz ama rüyamda bitane daha kızı oluyo anamın o ölüyo bide kafama bit düşüyoooo taradıkca bi sürü bit kalıyo tarakta kasıntıdan duramadım halada kasınıyom:1shok:akannehirakannehirakannehirakannehir

ben geldim yaaaaaaaaaa cok kötü bi rüya gördüüüüüüüüümbiz iki kız kardesiz ama rüyamda bitane daha kızı oluyo anamın o ölüyo bide kafama bit düşüyoooo taradıkca bi sürü bit kalıyo tarakta kasıntıdan duramadım halada kasınıyom

günaydın vale hoşgeldin canım
hayra yor rüyanı netten bi araştır bakalım ne anlama geliyomuş

ben geldim yaaaaaaaaaa cok kötü bi rüya gördüüüüüüüüümbiz iki kız kardesiz ama rüyamda bitane daha kızı oluyo anamın o ölüyo bide kafama bit düşüyoooo taradıkca bi sürü bit kalıyo tarakta kasıntıdan duramadım halada kasınıyom
hoşgeldin cnmopuyorumnanaktankız rüyada bit görmek iyidir mala mülke çıkar zengin olcendir inşallahzemuszemus

X