K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

günaydın güzelliklerim benim
az sonra tekrar dönecem size menümü yazmaya şimdi biraz işim var çıkmam lazım a.s.

valla çitosum bu kilolar çokarsız o kadar aç bırakıyom hakaret ediyom yoruyorum ama gitmiyorlar ne arsız bunlar yaaa yeme yeme bir gram bile verme olcek işmi çok canım sıkılıyor çokk şeytan diyor liposakşın(ay yazılışını hatırlayamadım he he he)yaptır öldür kiloları katil olacam bişey değil:)))))))))))))))

günaydın güzelliklerim benim
az sonra tekrar dönecem size menümü yazmaya şimdi biraz işim var çıkmam lazım a.s.
hoşgeldin kankikaydirigubbakcemile5

valla çitosum bu kilolar çokarsız o kadar aç bırakıyom hakaret ediyom yoruyorum ama gitmiyorlar ne arsız bunlar yaaa yeme yeme bir gram bile verme olcek işmi çok canım sıkılıyor çokk şeytan diyor liposakşın(ay yazılışını hatırlayamadım he he he)yaptır öldür kiloları katil olacam bişey değil:)))))))))))))))
kaydirigubbakcemile3ucuz bişi olsa bende yaptırcem valla zemuszemusahhh ahh alması kolay vermesi zor bu kilolar:1no2:

merhaba herkese a.s.
a.s.slm miniğim nasılsın:1hug:

selam çıtırlarr....ben diyet çizgimi tam tutturamamakla birlikte fenada sayılmaz..hani tatlı falan yemiyorumda bu aralar bütün öğünlerimde ekmek yiyorum nedense elim hep ekmekte 2-3 gündür...ama bugün pazartesi ve bıraktım ekmeği:lepi:

Son düzenleme:
dünkü menüm...
sabah.......(12ydi)
1 yumurta
2 dl ekmek
biber kavurma
sucuk kavurma
muammara
çay
akşam.......
hamsi tava
bol yeşil salata
ve yine ekmekakannehir

bugün sabah......
3-4 lokma ekmek peynir çay
öğlen......
1 kepçe şehriye çorbası
5 yemek kaşığı kuru fasulye

eh kıslarrrrrrrrrrrrr selam bende iki yüz gıram verimişim yani 63.300 olmuşum iki gün daha tartılmıyacam bi 62 olsaydım zaten ondan sonrada bayram geliyor

çitosum baharım iyiyim bitanem a.s.

valecim, mopsycim sizler nasılsınız

ay bende ekmek falan yemiyorum yediklerime dikkat ediyorum
ctesi k. görümcemin doğumgünüydü bizdelerdi meksika fasülyeli salata yapmıştım patatesli börek yapmıştım muhallebili kadayıf yapmıştım bide pasta vardı herşeyden yedim ama küçük porsiyonlarda yedim
dünde gündeydik eşimin kuzenleriyle orada hiç bir şey yemedim zaten mamalar yoktu normal yemek yapmışlardı ama sevdiğim şeylerden yoktu yemedim

kızlar ben 2 gündür diyet yapamadım
çok aşırı mide bulantım vardı eşim bişeyler ye geçer dedi
yediğim halde geçmedi
elma sirkesi kapsülü+ elma sirkesini balla+ metabolizma hızlandırma çayı+lahana çorbası midemi bozdu galiba
2 gün çok kötü geçti bıraktım onları bugün biraz daha iyiyim
kaldığım yerden devam
şimdilik sadece glukofen içecem oda zayıflamak için değil pko için zaten
inşallah o iki gün bana + olarak geri dönmez
kocik artık senin başını boş bırakmıycam yoksa sağlığından olacan dedi kızdı

7 kasım cumartesi

sabah:2 dilim kepek ekmek
8 zeytin
yarım k.k. peynir
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:1 tabak pırasa yemeği

akşam:2 dilim ıslak kek

spor:1 saat tempolu yürüyüş

su:1,5 lt

aralarda:1 elma
1 mandalina

8 kasım pazar

sabah:1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
biraz patates kızartması
2 bardak çay

öğle:1 tabak et badı

akşam:1 tabak tavuklu patates
yarım but
1 bardak ayran

spor:yok

su:1,5 lt

vücutlar direnç gösteriyor kızlar..bide bende spor eksik..siz yapabiliyormusunuz bilemiyorum ama bende spor olmadığından daha çok sabretmem gerekiyor verebilmem için...sizde spor yapamıyorsanız eğer benimle aynı durumdasınız ozaman...

mopsy..beloşum .kankam .miraycım.valem hepinizi bi öpüyüm şöyle ohhh mis miss Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

vildoş et badı ne????
canım senin şu metabolizm hızlandırıcı çayıda nezamandır sorcam unutuyorum.nasıl bir çaydır o??kekik falan varsa içinde oda başdönmesi yapar

ben kendime takvim yapamıyorum.bu ticker factory e griyorum bana pasword soruyo ne yazcam oraya ya sinir oldum...ne şifresi istiyor anlamıyorumdelikafadulden

beloş kız senin şu koşuculara bittim hee bitek ayakları hareket ediyor sanki...hele o arkadaki yeşilli pek suratsız o erkekmi laa:eek:

vildoş et badı ne????
canım senin şu metabolizm hızlandırıcı çayıda nezamandır sorcam unutuyorum.nasıl bir çaydır o??kekik falan varsa içinde oda başdönmesi yapar
et badı yazdım googleye hiçbişey çıkmadı
cnm bizde biraz yamyamlık varda çiğ köftelik etten et badı yapıp yiyoz sırnaşık şey sırnaşık şey
bulgurun üstüne azıcık et konur
üzerine kaynar su dökülür
bol baharat salça ve yeşillik katılır sulu sulu yenir cokacimcoook biz çok severiz
tadı aynı çiğ köfte yalnız bunda bolca su var

benim metabolizma hızlandırma çayımda 1 yemek kaşığı tane karabiber....1 tatlı kaşığı karanfil...1 kabuk tarçın.... 1 limon ve 3 elma var
3 lt suda düdüklüde haşlayıp süzüp sıcak sıcak içtim
bu çayı içip spor yapınca daha çok terledim
faydası eminim vardır ama ben hepsini birlikte yaptım ondan heralde mideyi bozdum diyorum
yoksa ayrı ayrı hepside faydalı şeyler
miray bana demişti keskin sirke küpüne zarar verir bu kadar içme sirkeyi diye dinlemedim :roflol:
ohhh öpücükte pek tatlıymış ay şimdi bu tatlı niyetine sayılmaz dimi divicim:))))

Şeniz geçmez geçmez
geçseydi ben yanmıştım :roflol:

X