- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
Kim takip ederse etsin çok ta tınnnn yani
Öylemiymişim hiç haberim yoktu
ben denedim sarıyı ama bana yakişmıyır hasta gibi oldum
belki bir gün görürüz ucundan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim takip ederse etsin çok ta tınnnn yani
Abla tarz yarismasi konusu varya koş oraya seni çekistiriyolardi en son ispiyonliycam sizi dedim ve ispiyonladim.hihahhaoooKim takip ederse etsin çok ta tınnnn yani
ben denedim sarıyı ama bana yakişmıyır hasta gibi oldum
belki bir gün görürüz ucundan
Abla tarz yarismasi konusu varya koş oraya seni çekistiriyolardi en son ispiyonliycam sizi dedim ve ispiyonladim.hihahhaooo
Ahahaha tolin le margarakotinHangi çılgınmış o bakalım gidip canlarına okuyum şunların
Abla tarz yarismasi konusu varya koş oraya seni çekistiriyolardi en son ispiyonliycam sizi dedim ve ispiyonladim.hihahhaooo
Ahahaha tolin le margarakotin
Ben de geliyorum kaçiramam bunu
Mutlaka işlerine gelmeyen bir durum olmuştur,yeni mezun olmanı bahane etmislerdirYav bir şirket düşünün sizi görüşmeye cagiriyor, sonra da biz yeni mezun almıyoruz diyor. Allahım kriz geldi bana madem almıycan ne diye o kadar yolu bana çektiriyon, beni heveslendiriyon değil mi
Selamselam :)
Ama cv de zaten görünüyor yeni mezun olduğumMutlaka işlerine gelmeyen bir durum olmuştur,yeni mezun olmanı bahane etmislerdir
Iste diyorum ya mutlaka başka bişey vardır onu bahane etmislerdir. Olsun yaa başka yerlerde denersin şansını ülke kendiniAma cv de zaten görünüyor yeni mezun olduğum
Ama cv de zaten görünüyor yeni mezun olduğum
Hayır zamanıma yazık Ne umutlarla gittim bir de hiç dinlemeden biz yeni mezun almıyoruz dedi pis herif..Iste diyorum ya mutlaka başka bişey vardır onu bahane etmislerdir. Olsun yaa başka yerlerde denersin şansını ülke kendini
Inşallah canım bakalım deniyoruz şansımızı ama çok cins dolu etrafinşallah daha iyiysini bulursun canım ...
Zor zamanlar , sabırlı ol
Cır cır olasicaaaHayır zamanıma yazık Ne umutlarla gittim bir de hiç dinlemeden biz yeni mezun almıyoruz dedi pis herif..
Vallahi yaa avatarın on numara canımCır cır olasicaaa
Inşallah canım bakalım deniyoruz şansımızı ama çok cins dolu etraf
En az seninki kadarVallahi yaa avatarın on numara canım