- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
beni de gördün mübeğendim : D
gösteririm bi vakit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de gördün mübeğendim : D
gösteririm bi vakit
hadi gari yeter bu kadar ısınmak yusufa noldu kızIsiniyoruz ışte sporla
Ay evet bende çok begendim
tamam o zaman )beğendim : D
gösteririm bi vakit
İyiyim ben de çok şükür Teşekkür ederim.ehehe evet hep burdayim dogru iyiyim cok sukur. Sen nasılsın?
ne bu şiddet bu celalO kız burda mı? O kendini bilir!
Evet burdayimO kız burda mı? O kendini bilir!
Benı uykumdan ayıltan zalımı arıyorumne bu şiddet bu celal
O kız burda mı? O kendini bilir!
Sana kafayı taktım..kuytuda kıstıracam çok pisEvet burdayim
nereye koyduysan ordadır annemBenı uykumdan ayıltan zalımı arıyorum
Sana kafayı taktım..kuytuda kıstıracam çok pis
Ben bu konuları neden kaçırıyorum..bıde aksam 6da açılmış..halbukı ben o saatte mal mal dolanıuordum sıtede..şimdi gordum konuyu..ceza aldıhını nerden bılıyosun..Kiz millan bu kizlik zarina cevap yazdiniz mi? Ben ceza almisim. Ne dedim ki? Banlanacak miyim yani?
Valla artistsin sen yaaaa hahhahaj:)))
Bende uyarı aldım,çok pis tirsiyorum suan da derin bir sükunet çöktü üzerimeBen bu konuları neden kaçırıyorum..bıde aksam 6da açılmış..halbukı ben o saatte mal mal dolanıuordum sıtede..şimdi gordum konuyu..ceza aldıhını nerden bılıyosun..
Mune geyik yapanlarla ilgilenecekmiş öyle yazmış
Dur kız mune alcak havamıValla artistsin sen yaaaa hahhahaj:)))
Uyarı nasıl alıyonuz..kım ne dedi?Bende uyarı aldım,çok pis tirsiyorum suan da derin bir sükunet çöktü üzerime
ben de aldım uyarı yaaBende uyarı aldım,çok pis tirsiyorum suan da derin bir sükunet çöktü üzerime
Ben bu konuları neden kaçırıyorum..bıde aksam 6da açılmış..halbukı ben o saatte mal mal dolanıuordum sıtede..şimdi gordum konuyu..ceza aldıhını nerden bılıyosun..
Mune geyik yapanlarla ilgilenecekmiş öyle yazmış