- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Istanbul canım :)sen nerede yaşıyordun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbul canım :)sen nerede yaşıyordun
En az seninki kadar
Istanbul canım :)
Nasıl yaniiiii? Profil fotomdakini ben sanmiyosun inşallahBana da böyle istemsiz profil fotoğrafı o kişiymiş gibi geliyo izlenim olarak
Nasıl yaniiiii? Profil fotomdakini ben sanmiyosun inşallah
Hahahaa anladim anladim. Zaten o beni ruh halim. Içim orhan gencebay,icim apaci veyselya sen değilsin biliyorum ama mesela senin kafamda yarattığın imge o fotoğraf oluyo bilmiyorum karışık oldu biraz anlatabildim mi : D
tabi buldun güzelim fotoğrafı kullanıyosun bölee
Her gün yeniden diyete başlıyorum ama öğlen olmadan fire veriyorum. Ne olacak halim?!!!
Bu arada selamlar =))
Hahahaa anladim anladim. Zaten o beni ruh halim. Içim orhan gencebay,icim apaci veysel
Ayni ben desene
Selam
Ayyy yokkk dj akman mı kaldi kizzz. tripkolige baglanalimDJ akmana bağlayalım diyosun buradan
Bir şeyler yapmalıııı... Ama ne?...Ayni ben desene
Selam
Birkibirki spor yapiyoznapıyonuz
halaya nolduBirkibirki spor yapiyoz
Sen ailenle mi yyaşıyorsun peki canım benimkiler burda haliyle başka bi yere gitmek istemiyorumistanbulda iş bulmak zor yani : / demekki
ben de burada kalırım belki diyodum
fotoğraf partisi yapıyodunuz gördüm
ehehe evet hep burdayim dogru iyiyim cok sukur. Sen nasılsın?Bir şeyler yapmalıııı... Ama ne?...
Nasılsın Bilgece? Hep görüyorum seni (görmemek mümkün değil zaten) ama tanışmak kısmet olmamıştı
Ayyy yokkk dj akman mı kaldi kizzz. tripkolige baglanalim
Eee beni de gördün mu? Begendin mi beni hadi seni de gorelim hadiiiii
ehehe evet hep burdayim dogru iyiyim cok sukur. Sen nasılsın?
Isiniyoruz ışte sporlahalaya noldu
Ay evet bende çok begendimcangardaşlar diye klibi var ya etinin izledinn mi arabesk rap çook iyi yapmışlar bence : D