- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
bozdur bozdur harca kııızzzzbenim kaynanam da altindan valla ciddi ciddi altindan ha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bozdur bozdur harca kııızzzzbenim kaynanam da altindan valla ciddi ciddi altindan ha.
Ahahhaah keşke öyle olsaydi bi köşeye koyardiknaylon deyince aklıma gerçek boyutlu oyuncak bebekler geldi tövbe tövbe
o nasıl oluyo kizzbenim kaynanam da altindan valla ciddi ciddi altindan ha.
En güzel yatırım aracı. Ak akçe kara gün içindirbozdur bozdur harca kııızzzz
bozdur bozdur harca kııızzzz
kız bahsettiğim köşeye koncak bi şey değil taşlarlar türkiye deAhahhaah keşke öyle olsaydi bi köşeye koyardik
o nasıl oluyo kizz
En güzel yatırım aracı. Ak akçe kara gün içindir
o nasıl oluyo kizz
En güzel yatırım aracı. Ak akçe kara gün içindir
çünkü kaynana olmak bunu gerektirirYok beee bozdurmuyor ki valla cok yamandir kendisi hahaha
Var var:)bi tiryaki daha varmış topicte
çok uzun süre kullandım ya ondandır ben de siyah siyah bunaldım ondan
selam
nerde linklinklinknlnlinininlknknlknini?????
havanı yiyim senin
çünkü kaynana olmak bunu gerektirir
çocuk var mıAynen eheh
Cocuk yok maalesef neden?çocuk var mı
Heeee ondan diyosuuuunnnnkız bahsettiğim köşeye koncak bi şey değil taşlarlar türkiye de
Tövbe yarabbiii dişleri de altın mıHabire bilezik yüzük aliyor kendine. Hatta ohhh benim altinlarim da size yaklasti diyor hahahahah
kaynanalık bence çocuğun olunca otomatik olarak başlıyor kalıtımsal gibi (maalesef dedin de üzmemişimdir inşallah)Cocuk yok maalesef neden?
Heeee ondan diyosuuuunnnn
Tövbe yarabbiii dişleri de altın mı
kaynanalık bence çocuğun olunca otomatik olarak başlıyor kalıtımsal gibi (maalesef dedin de üzmemişimdir inşallah)
Iyı bari sen kaç yasindasin bilgece?Yoo yok dişleri altin degil Alalhtan eheheh
Aaa sende mi sorunun ne canım? Bende tedavi görüyorum. 3. Senemize girdik,hayirlisi... sen kaç senelik evlisin,ne zamandır tedavi goruyosun?yok canim uzulmedim. Tedavi görüyorum. Ya benim kaynanam iyidir Allah var. Sadece altinlara merakli o kadarcik
Rabbim kucağını doldursun en kısa zamanda.Altını sevsin canım hobi olarak ne zararı olacakyok canim uzulmedim. Tedavi görüyorum. Ya benim kaynanam iyidir Allah var. Sadece altinlara merakli o kadarcik
Rabbim senin de gönlündekini versin canım en hayırlı haliyle.Aaa sende mi sorunun ne canım? Bende tedavi görüyorum. 3. Senemize girdik,hayirlisi... sen kaç senelik evlisin,ne zamandır tedavi goruyosun?
Iyı bari sen kaç yasindasin bilgece?