- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
napıyorsun cancağızımVaayyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napıyorsun cancağızımVaayyyyy
Ujgeldin beyaVaayyyyy
Hiccc napayim şekerim Öyle gezerken baktım halay var araya gireyim dedim sen yapıyosun?napıyorsun cancağızım
Abe oj bulduk beyaaaUjgeldin beya
Ben de dusa giricem de kalkamiyorum biriniz benim yerime giriverin
Aha ben kalktim kaldir totonu hadiiiiayy bende bi üşendimm yemedi girmedim kuru şampuanla idare edicem sabah
ben de laf atıp kaçayım dedim seni görünce bir laf attım heheHiccc napayim şekerim Öyle gezerken baktım halay var araya gireyim dedim sen yapıyosun?
Abe oj bulduk beyaaa
haklısın cnm zaten kamunun en fazla dıdıkledıgı kısım bızımkisi :) gıt ıdeallerının peşinde koş cnm kamuda örgu orersın daıredeBen kamu istemiyorum ya hiç bişe yapmıyolar orda ben sıkılıırım
Iyı yaptin yarın pazartesi sendromu var erken yatmak gerekben de laf atıp kaçayım dedim seni görünce bir laf attım hehe
napym işte takılıyorum yatcam birazdan yorulmuşum öyle...:)
ay evet pofIyı yaptin yarın pazartesi sendromu var erken yatmak gerek
Ben pazar günü de çalıştığım için her günüm sendromay evet pof
ooo Allah kolaylık versiinBen pazar günü de çalıştığım için her günüm sendrom
Sağol canım. Kendi işimiz en azından kimseye kölelik etmiyorum,öyle bir avantajım varooo Allah kolaylık versiin
zor olmalı ama değiyordur inşallah
Hizli hizli sigara ictim çarpti
Napiyonuz halay başı guzelleri
just senin önceki avatarın çok güzeldi ya
bu da güzel de seni onunla özdeşleştirmiştim
Vaayyyyy
O üye bence erkek. Bi kontrol etmem lazim. Dedktifcilik oyniycaaammm
Sağol canım. Kendi işimiz en azından kimseye kölelik etmiyorum,öyle bir avantajım var
sahalara dönüşün muhteşem olmuş kuşum
Ne havası kizzzz,sen benim hava attigimi nerde gördün hava atacak olsam yatimdan,katimdan bahsederdim,hiç söylüyor muyum? I ihhhavanı yiyim senin
ben yatıyorum hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
enharbikız evet kendi işiniz olması açısından çok iyiymiş gerçekten
her çalıştığınız size yarar
just beyaz açmış ama tabi bu arada hehhe
sahalara dönüşün muhteşem olmuş kuşum
Ne havası kizzzz,sen benim hava attigimi nerde gördün hava atacak olsam yatimdan,katimdan bahsederdim,hiç söylüyor muyum? I ihh
iyi uykular
bu sefer halayla döndüm nasıl
yatını bi ara benim adaya çek yüzeriz
bi tiryaki daha varmış topicte
çok uzun süre kullandım ya ondandır ben de siyah siyah bunaldım ondan
selam
nerde linklinklinknlnlinininlknknlknini?????
havanı yiyim senin
10 numarasn
Olabülü
BilgoossssMemleketnire diye bir sahis. Gelmis hasta kiza uzayli diyor ya. Sinirlerimi tepeme cikardi. Konusmalari erkek gibi yani anlamadim ki..