- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
Memleketnire diye bir sahis. Gelmis hasta kiza uzayli diyor ya. Sinirlerimi tepeme cikardi. Konusmalari erkek gibi yani anlamadim ki..
link atsana kızım hadi bak bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memleketnire diye bir sahis. Gelmis hasta kiza uzayli diyor ya. Sinirlerimi tepeme cikardi. Konusmalari erkek gibi yani anlamadim ki..
Sen ıste nickimi bile degiseyim taze bekarimbu avatar sana gitmemiş neşeli bir şey lazım
Sen ıste nickimi bile degiseyim taze bekarim
Bak yapma böyle,cicik demehayırdır sen ciciklim
Bak yapma böyle,cicik deme
bebisimmmBilgoossss
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-siradisi-manken.776649/page-4link atsana kızım hadi bak bekliyorum
Deme isteee demeeeeya ne diyeyim ötesine site izin vermiyor
Naber çılgın kız
Deme isteee demeeee
Naber çılgın kız
E muhalefetsin bilgece ne vuruyon şimdi,ben sana vurdum mu bugüne kadar kadına şiddete hayirIyiyim kiz. Sen bana en muhalefette oy vermissin hain, ne muhalefetligimi gördün
E muhalefetsin bilgece ne vuruyon şimdi,ben sana vurdum mu bugüne kadar kadına şiddete hayir
Oldu biraz babam çok zengin benim bastı parayı aldıkiz sen ne ara pro oldun ya?
Oldu biraz babam çok zengin benim bastı parayı aldı
Ivit şu sexy feraceni görmek ıstiyorum bilgeceeParayi basinca olabiliyoz mu la?
Ivit şu sexy feraceni görmek ıstiyorum bilgecee
biz çok fakiriz kaynanam bile kartondanOldu biraz babam çok zengin benim bastı parayı aldı
TövbeKiz tövbe de ne seksisi?
Keşke benim kaynanamda naylondan olaydıbiz çok fakiriz kaynanam bile kartondan
naylon deyince aklıma gerçek boyutlu oyuncak bebekler geldi tövbe tövbeTövbe
Keşke benim kaynanamda naylondan olaydı
benim kaynanam da altindan valla ciddi ciddi altindan ha.biz çok fakiriz kaynanam bile kartondan