Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy o kadina sinir oluyorum..bacım macım yazınca sesi bet bet kulağımda çınladı
ayy geçmiş olsun yaa nedir bu kadinlarin cektigi beeeAy mantar deme bana atarım şimdi kendimi camdan o illet bende de var. Ya bir de yara çıktı rahim agzinda yarın gidicem sabah bakalım nolcak burayı iyice kadın hastalıkları bölümüne çevirdik
zipzip son üyeye sordugu yaş sorusunun cevabini alamadığı icin intihar etmis hahahah onun yerini ben aldim..Zipzip' çağırın hemen. Onsuz yaş muhabbeti olmaz. Moruğum ben sormayın bana yaş.
.
Strestendir cicim. Yine de git doktora ama.ben 17 gün regl oldum ya bu ay
Aynen aynen babam ''bu or... it başıma bela oldu'' diyo iş yerinde besliyo. Sabah gidiyomus sitedeki bütün erkek köpekler kapıda yatıyor,bizimkide icerden nazlı nazli havlyo nsıl cilve yapiyosa artıkAnam karnından bebeyi eksik etmiyorlar. Mahallenin yollusu oldu sizinki.
ben de ama seni sevdimAyy o kadina sinir oluyorum..
ayy geçmiş olsun yaa nedir bu kadinlarin cektigi beee
zipzip son üyeye sordugu yaş sorusunun cevabini alamadığı icin intihar etmis hahahah onun yerini ben aldim..
Strestendir cicim. Yine de git doktora ama.
Benimde bugün 21. Günüm hala kesilmedi. Meğer adet degilmis just,yara varmış. Neden gitmiyorsun doktora?ben 17 gün regl oldum ya bu ay
Tam yollu yaw. Kısırlaştırsanıza siz onu. Yoksa bela olacak başınıza.Aynen aynen babam ''bu or... it başıma bela oldu'' diyo iş yerinde besliyo. Sabah gidiyomus sitedeki bütün erkek köpekler kapıda yatıyor,bizimkide icerden nazlı nazli havlyo nsıl cilve yapiyosa artık
Benimde bugün 21. Günüm hala kesilmedi. Meğer adet degilmis just,yara varmış. Neden gitmiyorsun doktora?
kızartıp yiyelim mi acıktım da zatenBen bilgeceyi hiç sevmedim
ah sormaa,sağol canımayy geçmiş olsun yaa nedir bu kadinlarin cektigi beee
Yok ya,yazık hayvana. Bir arkadaş köpeğini karşılaştırdı hayran öldü. Bizimkine bisey olursa babam intihar ederTam yollu yaw. Kısırlaştırsanıza siz onu. Yoksa bela olacak başınıza.
kızartıp yiyelim mi acıktım da zaten
ben de seni sevdimmmmben de ama seni sevdim
hain justttt neyimi sevmedin beeeeBen bilgeceyi hiç sevmedim
ask olsun bu hic olmadi amaaaaakızartıp yiyelim mi acıktım da zaten
Rahim ağzında yara var dedi doktorum cuma günü. Pazartesi gel dedi,yarın gidicemne yarası
geçecek diye kendime psikolojik baskı yaptım ne biliyim bidaha olursa giderim
ben de seni sevdimmmm
hain justttt neyimi sevmedin beeee
ask olsun bu hic olmadi amaaaaa
Hahaha benim etler alt beden de miden alir mi kizoh löp löp et vardır bunda doyarız acıktım zaten gece gece
E ondan tabi akıllım. Ben yazın ara vermeden devam ettim regl olmiim tatilde diye, ağzıma etti resmen. Düzgün kullan. Bırakma zaten niye bırakıyorsun ki?ay yok ne stresi hapı bi başladım bi bıraktım ondan mı acaba
aslında hiç bırakasım yok ya böyle kötü
oh löp löp et vardır bunda doyarız acıktım zaten gece gece
çukulatlı pastanın intikamı nihahaha hahaben de seni sevdimmmm
hain justttt neyimi sevmedin beeee
ask olsun bu hic olmadi amaaaaa
Allah korusun be deli.ah sormaa,sağol canım
Yok ya,yazık hayvana. Bir arkadaş köpeğini karşılaştırdı hayran öldü. Bizimkine bisey olursa babam intihar eder