- 30 Haziran 2013
- 21.037
- 16.309
2010dan berı kamudayım oncesınde ıkı yıl özelde çalıştım sen ne muhendısı olacaksın canımsen kamuda mısın özel sektörde mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2010dan berı kamudayım oncesınde ıkı yıl özelde çalıştım sen ne muhendısı olacaksın canımsen kamuda mısın özel sektörde mi?
2010dan berı kamudayım oncesınde ıkı yıl özelde çalıştım sen ne muhendısı olacaksın canım
çok iyiymiş yhaa maşallah sana ben de inşaat muhendısı olmayı cok ıstedım dogudakı unvlerde tutturdum da ama nasıp öğretmen olmakmısgeomatik- harita
çok iyiymiş yhaa maşallah sana ben de inşaat muhendısı olmayı cok ıstedım dogudakı unvlerde tutturdum da ama nasıp öğretmen olmakmıs
işimi çok sevıyorum ama benım de dokuz eylul takıntım vardı orda okuycam dıye tutturdum o yzden öğretmenlık oldu ama su anda mutluyum gercekten bolumumu de ısımı de sevıyorumBen de ben de teknik üniversite olmasını istedim KATÜ oluyordu ben de harita yazdım istanbulda daha iyi bir üniversite olsun diye. Yani okul seçtim aslında. O döneme dair o kadar pişmanlığım varki ...
neyse sen mutlu gibisin işin de var gerisi teferruat artık
işimi çok sevıyorum ama benım de dokuz eylul takıntım vardı orda okuycam dıye tutturdum o yzden öğretmenlık oldu ama su anda mutluyum gercekten bolumumu de ısımı de sevıyorum
olsun sonucta basaramayacagın bırsey degıl yaptıgın ısı de hobılerını katarak daha eğlencelı hale getırebılırsın cnm çok da ıstıyorsan radıkal bı karar da verebılırsın ınsan en ıyı en sevdıgı ısı yaparGerçekten bu dediklerin çok önemli şeyler... Ben çalışmamış olmama sonradan pişman oldum şu anki aklım o zaman olsaydı çok farklı olurdu .. Ama nasip artık
olsun sonucta basaramayacagın bırsey degıl yaptıgın ısı de hobılerını katarak daha eğlencelı hale getırebılırsın cnm çok da ıstıyorsan radıkal bı karar da verebılırsın ınsan en ıyı en sevdıgı ısı yapar
bulursun canım su kpssyı kaldırmadan yetıs kamuya gec tabı ıstersen özelde daha cok kazanabılırsın tapu kadastro larda kontenjan açılır sizeişimi seviyorum da iş bulabiliirm inşallah :)
bulursun canım su kpssyı kaldırmadan yetıs kamuya gec tabı ıstersen özelde daha cok kazanabılırsın tapu kadastro larda kontenjan açılır size
Hizli hizli sigara ictim çarpti
Napiyonuz halay başı guzelleri
Oturyk anam senhelllööööö napıosunuzzzz
Oturyk anam sen
Ben de dusa giricem de kalkamiyorum biriniz benim yerime giriverinBendaaa oturuommm canm sıkıldı bi bakinimm didimmm