- 30 Haziran 2013
- 21.036
- 16.309
ay ben fena severım o molekullerı bagları fızık konularını da cok severım bıyolojıye asıgım falan :) sızın meslek psıkolojı dı mıben de kimyayı beceremezdim hiç
daha doğrusu popoma zor geliyordu oturup ezberlemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ben fena severım o molekullerı bagları fızık konularını da cok severım bıyolojıye asıgım falan :) sızın meslek psıkolojı dı mıben de kimyayı beceremezdim hiç
daha doğrusu popoma zor geliyordu oturup ezberlemek
ay ben fena severım o molekullerı bagları fızık konularını da cok severım bıyolojıye asıgım falan :) sızın meslek psıkolojı dı mı
aynen çok basıt oyleşimdi sevıyorum fızıgıde yercekımını ılerıde sevmeyebılırımeveet
gerçi daha çok ezber yapmak zorunda kaldım ama fizik ve biyolojim iyiydi benim de örtmaanım özellikle fizik ya ne güzel 3 formül ezberle tık tık yap
aynen çok basıt oyleşimdi sevıyorum fızıgıde yercekımını ılerıde sevmeyebılırım
olmaz mıı su an tum sınıflarda kuvvet ve hareket unıtelerındeyız tum lıse fızık kımya bıyolojı konuları hafıf duzeyde var bızdeEn çok fiziği severdim ama dinamik ksımını sadece
var mı sizin konularda
olmaz mıı su an tum sınıflarda kuvvet ve hareket unıtelerındeyız tum lıse fızık kımya bıyolojı konuları hafıf duzeyde var bızde
ya şu makaranın ucunda yük oluyor, sürtünme oluyo falan bayılıyorum o sorulara
çok eğlenceli
ay evet tık tık çözülüyordu, üniversitede bıydım fiziktenya şu makaranın ucunda yük oluyor, sürtünme oluyo falan bayılıyorum o sorulara
çok eğlenceli
Benim içimde feci bir sıkıntı var ya
sen ne işle meşgulsün şeker
yatarken duysusal şarkılar dinlemek yapıyor bazen sanırım ama sen daha iyi bilirsin : )
ben mühendislik öğrencisiyim
hehe ne guzel anlattın cok sevımlı konular gercektenya şu makaranın ucunda yük oluyor, sürtünme oluyo falan bayılıyorum o sorulara
çok eğlenceli
bazen banada oluyo regl gunum yaklasınca hormonel bence oyle oluyokı sankı çok kötu bıeyler olacakmıs gıbı hıssedıyorum senınkı de oyle bı sıkıntı mı yoksa senın bıldıgın bı sebebı var mıBenim içimde feci bir sıkıntı var ya
tevekkeli değil makara kukara seviyorum diyorsun yarım saattir
yok boşta kaldım ya bugün ondan ben de boşta kalınca bunalıma giriyorum çalışmam aktif olmam lazım
bazen banada oluyo regl gunum yaklasınca hormonel bence oyle oluyokı sankı çok kötu bıeyler olacakmıs gıbı hıssedıyorum senınkı de oyle bı sıkıntı mı yoksa senın bıldıgın bı sebebı var mı
zaten onları seviyorum diye sayısal oldum . Aslında ben sosyal bilimlere meraklı ve yatkınım da neyse : D
normalde nasıl çalışma saatlerin yoğun musun ?
reglim de yaklaşıyor ama bugün iş yok güç yok ondan herhalde
evet gün içinde hep ordan oraya koşturuyorum ve bundan zevk alıyorum yahu
ama bitmek üzere
ee yoğun tempoya alışınca boş kalınca olmuyo ıcı daralıo ınsanınreglim de yaklaşıyor ama bugün iş yok güç yok ondan herhalde
evet gün içinde hep ordan oraya koşturuyorum ve bundan zevk alıyorum yahu
ee yoğun tempoya alışınca boş kalınca olmuyo ıcı daralıo ınsanın