- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aylık temızlıgımı yaptım şu an yorgunluktan ölmekle meşgulum
ohh valla ılk defa pazertesı sendromu yasamadan ıse gıtcem nöbetcıyım pazartesılerı ama gecenhafta cuma bırı gelmedı onun yerıne tuttum bu hafta hç nöbet yokkk ben çok mutlu uyancam sanırım sabahYarin staj var ben nerelere gidemmm
afiyet olsun mıs gıbı kokmustur benımkı de çay yapıo içecez bırazdan
Yarin staj var ben nerelere gidemmm
Hangi isle mesgulsunn:)adrenalin85 .!.:ohh valla ılk defa pazertesı sendromu yasamadan ıse gıtcem nöbetcıyım pazartesılerı ama gecenhafta cuma bırı gelmedı onun yerıne tuttum bu hafta hç nöbet yokkk ben çok mutlu uyancam sanırım sabah
ayy valla sılmedıgım bı tavanlar kaldı sanırım :) değdi ama guzel oldu bı ay gıder bana :)Ayyy anam cok zoe şu temizlik. Yap bi yorgunluk kahvesi otur icin adrenalincim
Dis hekimi asistanligi okuyorum onun lanet stajiOhh sagol canim. Size de afiyett olsun )
Ne staji bakalim?
fen öğretmenıyım canım sen nerde staj yapıonHangi isle mesgulsunn:)
Ben de dis hekimi asistanlgi okuyorum fakultede staj yapiyorumfen öğretmenıyım canım sen nerde staj yapıon
maşallah canım ne kadar var bıtmesıne pek memnun degılsın sankıBen de dis hekimi asistanlgi okuyorum fakultede staj yapiyorum
Bu sene biticek ya stajyer oldugum icin pek sevmiyorum su an atansam her sey daha iyi olur:)maşallah canım ne kadar var bıtmesıne pek memnun degılsın sankı
ınsallahh ne ıstıyorsan hakkında ıyı olsunBu sene biticek ya stajyer oldugum icin pek sevmiyorum su an atansam her sey daha iyi olur:)
Tesekkr ederm üretmenimınsallahh ne ıstıyorsan hakkında ıyı olsun
yooo bızımkıler ortmaaaannn dıyo rıca ederım bana ortmaaan dıyınTesekkr ederm üretmenim
Ahahahahah supermis buyooo bızımkıler ortmaaaannn dıyo rıca ederım bana ortmaaan dıyın
bazen de çocuklar örtmeniiiiiiimm dıyorlar ama kaba olanlar ortmaaan dıyoAhahahahah supermis bu
Fen dersim hic iyi degildibazen de çocuklar örtmeniiiiiiimm dıyorlar ama kaba olanlar ortmaaan dıyo
niye diildi çünkü öğretmenin ben değildim sevdırememıs sana fen dersınıFen dersim hic iyi degildi
niye diisie ünkü öğretmenin ben değildim sevdırememıs sana fen dersıfalanQUOTE]
ay evet ya hic hemde nefret ederdim ilk okulda sevmedgm icin lisede de berbat gecti kimyaciyla bogazliycaktk birbirimizi falabn..
Ogretmen olmak cok onemli ya
niye diildi çünkü öğretmenin ben değildim sevdırememıs sana fen dersını