julia'nin dünyasında çeyiz hazırlığı

juliacm canm ne gzel baya tmamlamışsn çeyizi ya bnm dha hiçbşym yok gbi bişy zatn acelemde yok :14:
çerezligine günlük ymek takımına rendene baharatlıgına bayıldm :16:
şuan aklıma gelen bnlar allh mutlu günlerde kullanmayı nasip etsn cnm :16:
annem nevresm takımı almıyo bna şmdiden yatagının ölçüsünü blmedn nası alcaz dio ama bn istiyorm :20:

juliacm canm ne gzel baya tmamlamışsn çeyizi ya bnm dha hiçbşym yok gbi bişy zatn acelemde yok :14:
çerezligine günlük ymek takımına rendene baharatlıgına bayıldm :16:
şuan aklıma gelen bnlar allh mutlu günlerde kullanmayı nasip etsn cnm :16:
annem nevresm takımı almıyo bna şmdiden yatagının ölçüsünü blmedn nası alcaz dio ama bn istiyorm :20:

ben annemden habersiz alıom cnm :24::24: hediyede alıolar :34:

julia ne kadar mutlu ve hevesle hazırlıklarını yapmışsın.allah hepsini iyi günlerde kullanmak nasip etsin. herşeyin çok güzelll hayalet tuzluklara bittim :1: evlenene kadar ikeayı kurutacaksın bu gidişle. :9:bende hiç heves yok bir çöp almadım daha çeyizime :17:

julia ne kadar mutlu ve hevesle hazırlıklarını yapmışsın.allah hepsini iyi günlerde kullanmak nasip etsin. herşeyin çok güzelll hayalet tuzluklara bittim :1: evlenene kadar ikeayı kurutacaksın bu gidişle. :9:bende hiç heves yok bir çöp almadım daha çeyizime :17:

ben çok hevesliyim yaaa ikea bana çalışıooo valla zengin ettim ikeayı :52::52:

juliamm canmm ben de baslıycam yavas yavas:))3 aya kadar tencere seti filan alıcam:)senle zevklermz brbirine benziyor yarısı benm alacaklrımdan:)

al tabiki cnm inş daha iyileri senn olur tatlım :16:

al tabiki cnm inş daha iyileri senn olur tatlım :16:

inş hepimizn gonlune gore olur herseyi canm:)seni takip edicem:)elime para gecsin karacann takmlarndan baslıycam almaya ve bende ikea yı pek severm ordan aldıkların pek guzel:)sevglm bana ikeadan alınacak olanları ben olmadn alma askerden gelnce almaya beraber gitcez diyor:):)

inş hepimizn gonlune gore olur herseyi canm:)seni takip edicem:)elime para gecsin karacann takmlarndan baslıycam almaya ve bende ikea yı pek severm ordan aldıkların pek guzel:)sevglm bana ikeadan alınacak olanları ben olmadn alma askerden gelnce almaya beraber gitcez diyor:):)

kız sevgilin ne anlıcak beee ben büyük şeyleri aşkımla alcam sadece :16:

Back
X