• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia'nin dünyasında çeyiz hazırlığı

canım hepsine bayıldım yaaa su Ikea ya gıtmek şart olduu :):):):)özellikle beyaz hayalet gibi olan tuzluklArına bayıldımm:):)

ıvır zıvırın çokk ben hiç bu tarz şeyler almadım henüzz aslında en çok kullanılacak olanlar bunlar:26: :40:

herseyiniz çok guzel gule gule huzurla mutlulukla kulanırsınız insallah:nazar:

canım hepsine bayıldım yaaa su Ikea ya gıtmek şart olduu :):):):)özellikle beyaz hayalet gibi olan tuzluklArına bayıldımm:):)

sen de al tatlım 1 milyoncudan 8tl ye aldım ben onu aama çok şekerler :16:
ıvır zıvırın çokk ben hiç bu tarz şeyler almadım henüzz aslında en çok kullanılacak olanlar bunlar:26: :40:

evet cnm ıvır zıvır çok alıorum ben ama cidden dediğin gibi en çok el altında bunlar oluo diğer büyük şeyler hep koli içinde çıkarmam imkansız cnm yaa :97::97:

kızlar çerezliğiö 6 tane aldım bundan kırmızısı ama benim ki :52::52:

çok şirin yaa bi maaşımı komple böyle şeylere ayırıp gitmek lazım :D:D:D:D

aynen öle cnm yaaa her maaşımdan illa bişiyler alıom :34::34:

güle güle kullanmak nasip olsun inşallah..

inşş cnm yaa :16::16:

ayy byıldım hepsine güle güle kullanın inşallah canım
teşekkür ederim tatım daha iyisi senin olsun :16::16:

büyük seyleri almışşın iii günlere kullann

evet cnm teşekkür ederim:16::16:

tatlım herşeyin çok tatlı sen ve anlatımın daha bi tatlı .bayıldım ya ne kadar enerji dolusun maşallah sübhanallah nazarlara gelmeyesin emi :)
canım herbişeyini sevdiceğinle güzel özel günlerde sağlıkla mutlulukla aşkla kullan inşallah.tez vakitte kazasız belasız kavuştursun RABBİM seni askerine:72::nazar:

tatlım herşeyin çok tatlı sen ve anlatımın daha bi tatlı .bayıldım ya ne kadar enerji dolusun maşallah sübhanallah nazarlara gelmeyesin emi :)
canım herbişeyini sevdiceğinle güzel özel günlerde sağlıkla mutlulukla aşkla kullan inşallah.tez vakitte kazasız belasız kavuştursun RABBİM seni askerine:72::nazar:

ayyyy bunlar ne güsel dilekler yaaaaaa :16::16::16: nasıl mutlu oldum anlatamam :71::71: bu rada asker beklediğimi yazmışmıyım bu topikteeee nerde bilion kiiii :26::26:

karaca tencere takımın çok güzel bende aynı modelden aldım ...
baharatlığın süper ...
mısır patlatma tenceresi ilk defa gördüm güzel birşeye benziyor ....
silikon fırçanın mor olanından bende aldım...
blender setinden bende almayı düşünüyorum ama kararsızım....
günlük yemek takımın harika...

Son düzenleme:
karaca tencere takımın çok güzel bende aynı modelden aldım ...
baharatlığın süper ...
mısır patlatma tenceresi ilk defa gördüm güzel birşeye benziyor ....
silikon fırçanın mor olanından bende aldım...
blender setinden bende almayı düşünüyorum ama kararsızım....
günlük yemek takımın harika...

blendır setini gönül rahatlığı ile alabilirsin cnm çevremde ki herkes çok memnun bundan benden tavsiyelerle zor karar vererek aldım ama nihayet aldım :16::16:
allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

amin seastarcimmm:16::16:

Back
X