- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
herşey çok güzell güzel günlerde kullanın inşallaaah
çok çok çok çok teşekkür ederim cnm bnm sağol güsel sözlerin için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşey çok güzell güzel günlerde kullanın inşallaaah
Rendeye bayıldm
Hepsini güle güle, mutlu günlerde kullan inş tertoomm
güle güle kullan canım, çeyizlerine bakmak çok eğlenceli devamını bekliyorum
Gülle gülle huzurlu, mutlu günlerde kullan cicilerini canim...Aldiklarinin hepsi öyle sekerki ama valla sen daha bi sekersin...:125::131:
ayyy almilacım bende de aynı mor gördümü dayanamıom ne bulursam alıom yaaa bak daha mor neler eklicem onlara da bakarsın hoşuna giderse sende alırsın cnmRendeye bayılanlardan biri de benim :) Ayrıca evini beyaz, mor, lila, fuşyaya boğmayı düşünenlerden biri de :) Bir de nevresim hastalığı var tabii. Çok hoş gözüküyor hepsi, güle güle kullanın.
güzel günlerde kullan cnm hepsini
oy oy oyy süper masallahh cnm ikealara bayıldım hepsini iyi günlerde kullan inşşş devamını bekliyoruz
çook tatlı her şeyinben baharatlığına bayıldım özellikle, mutlu mutlu kullan hepsini
![]()
nekadar positif bir enerji var sende ya bayıldımmm :) çeyizlerin de en az sen kadar şeker. güle güle kullan hepsini.
canım güle güle kullan aldıklarını
çok güzel hepsi![]()
çok güzel şeyler almışsın canım ya..inan bayıldım..benmde ekleyesim geldi valla..hepsini güzel günlerde kullanırsın inşallah![]()