• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia'nin dünyasında çeyiz hazırlığı

Rendeye bayıldm :6:
Hepsini güle güle, mutlu günlerde kullan inş tertoomm :38:

güle güle kullan canım, çeyizlerine bakmak çok eğlenceli devamını bekliyorum

güle güle kullan canım, çeyizlerine bakmak çok eğlenceli devamını bekliyorum

kıyamam cnm bnm kesinlikle eklicem ama bi çoğunu direk fotolayarak koyduğum için yoruldum biraz yarın devam ederim aama eklemeye tatlım :16::16:

Gülle gülle huzurlu, mutlu günlerde kullan cicilerini canim...Aldiklarinin hepsi öyle sekerki ama valla sen daha bi sekersin...:125::131:

Son düzenleme:
Rendeye bayılanlardan biri de benim :) Ayrıca evini beyaz, mor, lila, fuşyaya boğmayı düşünenlerden biri de :) Bir de nevresim hastalığı var tabii. Çok hoş gözüküyor hepsi, güle güle kullanın.

Gülle gülle huzurlu, mutlu günlerde kullan cicilerini canim...Aldiklarinin hepsi öyle sekerki ama valla sen daha bi sekersin...:125::131:

ay cnm bnm güzel sözlerin için çok teşekkür ederim sende çok şekersin tatlım :16::16:

Rendeye bayılanlardan biri de benim :) Ayrıca evini beyaz, mor, lila, fuşyaya boğmayı düşünenlerden biri de :) Bir de nevresim hastalığı var tabii. Çok hoş gözüküyor hepsi, güle güle kullanın.
ayyy almilacım bende de aynı mor gördümü dayanamıom ne bulursam alıom yaaa bak daha mor neler eklicem onlara da bakarsın hoşuna giderse sende alırsın cnm :16::16:

oy oy oyy süper masallahh cnm ikealara bayıldım hepsini iyi günlerde kullan inşşş devamını bekliyoruz

çook tatlı her şeyin :nazar: ben baharatlığına bayıldım özellikle, mutlu mutlu kullan hepsini :69:

nekadar positif bir enerji var sende ya bayıldımmm :) çeyizlerin de en az sen kadar şeker. güle güle kullan hepsini.

canım güle güle kullan aldıklarını
çok güzel hepsi:nazar:

çok güzel şeyler almışsın canım ya..inan bayıldım..benmde ekleyesim geldi valla..hepsini güzel günlerde kullanırsın inşallah:nazar:

çok güzel şeyler almışsın canım ya..inan bayıldım..benmde ekleyesim geldi valla..hepsini güzel günlerde kullanırsın inşallah:nazar:

ne kadar güsel beğenmen cnm :16: tabikisi de sende koy görelim fikir alalım birbirimizden :97:

pembiş simli tepsim =)

Son düzenleme:
Back
X