• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Judith MgNaught okuyucuları buraya . .

purelove00

Cansu
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
109
0
46
Manisa
Judith MgNaught gerçekten ilgi çekici ve yaratıcı ..
ben en çok MUTLULUK adlı kitabını beğeniyorum ..
peki ya siz? opuyorumnanaktan

Selam ben özlem,
Judith'in ; Aldığım her nefeste, kusursuz,gece fısıltıları,cennet ve sana ihtiyacım var romanlarını okudum..Gerçekten çokk başarılı bi yazar..İnsan kendini kitaba öyle bi kaptırıyor ki kitap bitince etkisinden çıkamıyorsunuz..Henüz westmoreland ve dönem romanlarını okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım inş...:)

Bende Cansuuu tanıştığıma sevindim :)
westmoreland romanlarını kesin okumalısın canım
"düşler krallığı"nı ilk önce daha sonra "içinde aşk saklı" ve en son "sen gelmeden önce" ..
bu sırayla gidiyo diğerleri gibi bunlar daha da akıcı ..

kızlar "sana ihtiyacım var"'dan sonra başka kitabı çıktı mı?..

Evet cansucum çıktı.."Kalbim Senden Kaldı"...yeni romanının ismi..Daha okumak nasip olmadı ..
Bu arada westmoreland serilerini annem, teyzemden alıp okumuş ve bayılmıştı..1 hafta evde cleyton diye gezdiğini bilirim..İnşallah en kısa zamanda bende başlicam..:)

ehehe Clayton ve whitney :):)
aynen bende moralim bozuk olduğunda biraz olsun uzaklaşmak istediğimde
kitap okuyorum ve bu genelde judith oluyo ..
manisaya geç geliyo yeni kitapları ya :(

ehehe Clayton ve whitney :):)
aynen bende moralim bozuk olduğunda biraz olsun uzaklaşmak istediğimde
kitap okuyorum ve bu genelde judith oluyo ..
manisaya geç geliyo yeni kitapları ya :(

Kesinlikle başka alemlere daldırdığı su götürmez bir gerçek..:)
Bitip tükenmeyen bi hayal gücü var kadında..Tesadüfler, yaşananlar o kadar etkiliyor ki insanı..Bende D&R'da gördüm kitabı hafta alıcam inş...Onun konusuda yine çok güzel...

evet okudum canım özetini güzel ..
ama ben eski dönem romanlarını daha çok seviyorum ya olumunekankayizsmile

Evet dönem romanları bana da daha cazip geliyor..
Lordlar,Leydiler..Erkeğin kadına bakış açısının ve saygısının çok çok olduğu dönemler..
Okuduklarım arasında Sana İhtiyacım Var romanı pek aynı tadı vermemişti bana..Konusu ve olaylar açısından sanırım..

Selam arkadaşlar ben bir mgnaught manyağı olarak dan ve hemen hemen bütün kitaplarını okumuş olarak dan kesinlikle düşler krallığını öneririm Julia Quinn ve daha birçokları Lisa Kleypas vs...vs....

Cennet ' te güzeldi günümüzle ilgili ve sıradışı bi hikaye..
özlemcimm kesinlikle westmoreland'ları okumalısın..
julia quinn Bana Sevdiğini Söyle ve Yüreğe Söz Geçmiyor romanlarını okudum ve bayıldım !
Lisa Kleypas okumak nasip olmadı okucam inş :)

Cennet ' te güzeldi günümüzle ilgili ve sıradışı bi hikaye..
özlemcimm kesinlikle westmoreland'ları okumalısın..
julia quinn Bana Sevdiğini Söyle ve Yüreğe Söz Geçmiyor romanlarını okudum ve bayıldım !
Lisa Kleypas okumak nasip olmadı okucam inş :)

Sağol Cansucum..Julie Quinn'in romanlarını bende duydum ,alıcam inş. Almam gereken ve okumam gereken kitaplar o kadar fazlalaştı ki..Dönem romanı olarak Amanda Quick'in Kiralık Nişanlı romanı da çok güzel..Bu arada Cansu yaşın kaç?

19 yaşındayım canımcım :)
üniversite sınavına hazırlanıyorum 2.yılım..

Mary Balogh ASLA UNUTULMAZ da süper haklısın o kadar çok alıncak kitap var ki..

19 yaşındayım canımcım :)
üniversite sınavına hazırlanıyorum 2.yılım..

Mary Balogh ASLA UNUTULMAZ da süper haklısın o kadar çok alıncak kitap var ki..

Hakkında hayırlısı cnm..Yaşını şu sebepten sordum:bazen böyle sohbet ettiğim kişiler 30-35 yaşında ablalar olabiliyor da ondan sordum hitap açısından..:)
Bu hafta şu westmoreland'ları alayım da başlayayım...

Selam arkadaşlar ben bir mgnaught manyağı olarak dan ve hemen hemen bütün kitaplarını okumuş olarak dan kesinlikle düşler krallığını öneririm Julia Quinn ve daha birçokları Lisa Kleypas vs...vs....

Selam Sinem, Judith kitapları gerçekten çokk süper oluyorlar..İnsan bitirmeden bırakamıyor elinden..Dönem romanları güzel ya..Lorlar, Leydiler...Birde okusam..Ama alıcam inş. en kısa zamanda..:)

inş.hepimiz için hayırlısı olur canmcmm..
okuncak çok kitap var..
ben pek sevmezdim okumayı aslında bu sene kışın başladım Alacakaranlık serisiyle..
daha sonra da bırakmadım okumayı..

Back