Johnson's bebek yağı kullananlar bakabilir mi

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.591
723
selam kızlarr
johnsons bebek yağı aldım bugün cildim aşırı kuru pul pul dökülüyor..yüzümde dahil.. yağı yüzümede kullanabilir miyim..bilgisi olan var mı?şimdiden tşkler :)

Kullanabilirsin bir sorun olmaz. Bebekler için üretilmiş bir ürün sonuçta.

JOHSON BEBE yağını her duştan sonraki ilk 3 dakika içinde nemli iken kullanmanı tavsiye ederim , bu arada biraz bekle cilt yağı çeksin , o arada saçlarını da kurutabilirsin :34: ben öyle kullanıyorum , ama yüzüme kullanmadım hiç , bir şey yapıcağını sanmıyorum fakat çok yağlı gelebilir, onunn için de arko nem İNCİ çok güzel ,tavsiye edebilirim yalnız klasik olan değil İNCİ olucak

Kullanabilirsin bir sorun olmaz. Bebekler için üretilmiş bir ürün sonuçta.
teşekkür ederim canım cevabın için..

JOHSON BEBE yağını her duştan sonraki ilk 3 dakika içinde nemli iken kullanmanı tavsiye ederim , bu arada biraz bekle cilt yağı çeksin , o arada saçlarını da kurutabilirsin :34: ben öyle kullanıyorum , ama yüzüme kullanmadım hiç , bir şey yapıcağını sanmıyorum fakat çok yağlı gelebilir, onunn için de arko nem İNCİ çok güzel ,tavsiye edebilirim yalnız klasik olan değil İNCİ olucak

cevabın için tşk ederim canım:) ...benim cildim aşırı kuru hani yağla banyo yapsam hemen çeker o derece :) yüze zararı oluyor mu merak ettim..krem yerine kullanmak istiyorum aslında ben,çünkü krem bile fayda etmiyor benim cildime..çok kuruyor..

şu an kullanmıyorum ama uzun süre kullanmıştım yüzümede sürmüştüm tabiki tüylenme filan olmadı

yok yüze sürmeyin. avokado yağı sürün cildiniz kuruysa.

sürmeyeyim mi? bugün sürdüm yüzüm kızardı:( aşırı hassas ya suyla yıkasam bile nerdeyse tepki verecek..
cildim aşırı kuru..avakado yağı iyi gelir mi..direk mi sürülüyor yoksa başka yağla açmak gerekir mi?

Back
X