Jinekologlarınızdan memnun musunuz?

Özlemcim yarın benden rahimden biyopsi alacak Mustafa bey akıntılarım geçmiyor doktorumuza güveniyorum..Sende memnuniyetini belirtmişsin.

Canım sana katılıyorum ben izmirde yaşıyorum .Kendisinin ve eşinin internet sitesini sürekli takip eden biri olarak çok yararlanıyorum Ayrıca Uzman tv.com da da çok güzel açıklamaları var.

Ankarada size şiddetle tavsiye edebilecegim doktor MEHMET ERGENELİ olur. Rahim ağzı kanserine sebep olan virüs sebebiyle ameliyatımı o yaptı, daha sonra da rahimdeki polip sebebiyle bir ameliyatımı daha o yaptı, simdi de gebelik takibimi yapıyor. İşini büyük bir ciddiyetle yapan çok ama çok etik çalışan bir doktor. Ankarada yaşayan ve doktor arayan herkese tavsiye ediyorum. Sevgiler...

Özellikle HPV si olanlara şiddetle tavsiye ediyorum!! İhtisas alanı Jinekolojik Onkoloji

Doç Dr. Fatih Güçer

valla canım ben izmir tireden im burda en ii doktor bilge özgören deniliyor bende kızımda hep ona gitmştm ama şimdi ikinci bi bebek istediğimizi sylüyoruz bize verdiği yanıt .. ( napcanız çocuğu yaaaa)

arkadaşlar lütfen kayseridede adamakıllı bi jinekolog arıorum bilen yokmu...

iyi bir bayan jinekolog arıyorsanız (her konuda pko vs..gebelik )kesinlikle Nisa hastanesi ve Mürüvvet HAKYEMEZ derim.nerdeyse 3 yıldır 15 doktora gitmişimdir ama yanlış polip teşhisi konuldu aksine pko dan hiç bahsedilmemişti.Allah razı oldun hocamdan sayesinde neyim var neyim yok öğrendim.15 gün önce telefonla randevu almak gerekiyor çooook yoğun.bir de yanınızda kredi kartı yada para bulunsun tahlil vs.. gerekiyorsa hemen yaptırıyor.

Ben Doç.Dr.Selman Laçin ( Medicana Beylikdüzü ) gidiyorum gerçekten süper bir doktor...

ankara hacettepe üniversitesi prof.dr selçuk zeki tuncer gerçekten çok iyi doktor arkadaşlar tek kötü yönü yoğun olması bu da iyi olmasından kaynaklanıyor özellikle operasyon geçirmek zorunda olan arkadaşlar tercih etmeli.

Ankara Gazi Üniversitesinde kist ameliyatı oldum.Doğum bölümü gerçekten çok iyi.Doktorum Çağatay Taşkıran,çok memnunum gerçekten.

her fırsatta söylerim; doktorumdan çokkk memnunuma.s
İstanbul Memorial - Op. Dr. Altuğ Semiz

gölcükte 4 seneden beri Op. Dr.m.veysel besiniliye gidiyorum memnunum doktorumdan tavsiye ederim

Arkadaşlar jinekoloğumu değiştireceğim. Eskişehirdeyim. ışyerimden Arkadaşım TEOMAN HALUK MıNSıN'ı önerdi. Aca bu doktora giden varmı. Varsa bilgi verebilirler mi...

Merhaba İstanbul Amerikan Hastanesi Alper Mumcu süper bir doktor kesinlikle tavsiye ederim... Ama normal doğum pek yaptırmıyor genelde sezeryan..

Ankara'da dr. arayan arkadaşlar ben de dr.umdan çok memnunum.Çok tatlı bir kadın ve insanı çok rahatlatıyor.ısmi Filiz Akın Su.Muayenehanesi Tunalı'da.Ayrıca Zekai Tahir Burak Doğumevinde çalışıyor.

ızmir'den doktor Özlem Nisanoğlu'nu tek geçerim. Başkent Ünv Hastanesi'nde..

Bugün bu doktorun ne kadar iyi, ne kadar tatlı, ne kadar elinin hafif olduğunu (ki bu çok ama çok önemli) daha iyi anladım...

Adapazarı'nda Özel Ada Tıp Hastanesinde Handan Akbıyık var... Eğer acı çekmek istiyorsanız, sizinle ilgilenmeyen, yüzünüze bile bakmayan, içeri girdiğinizde hatta muayene olurken gözü tv'de olan (hemşiresi özellikle) bir doktor arıyorsanız işte karşınızda! Doktorluğu iyi diyorlar ama, insanlardan intikam alır gibi muayene eden doktor ne kadar iyi olsa benim için sıfırdır. Bunu da burda söylemeden edemedim.

Ben Eskişehir'de Teoman Haluk Minsin'e gidiyorum. Özel Doğuş Kliniğinde ve Eskişehir Kadın ve Doğum Hastanesinde görev yapıyor. Şu an Çok Memnunum. Bakalım Hamilelik Düşündüğüm Zaman Neler Olacak. Jinekolojik Muayenelerim iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…