Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

Allah kahretsin Killer Abs vimeoda linkin yerinde yeller esiyor
Kızlar L-creatinimi içtim açayım dedim o da ne videolar uçmuşş bakındım nete ama bulamadım ya
Bilen,gören,duyan var mı?Güncel paylaşabileceğiniz bir linkk acil yardım

Arkadaslar six week six pack level 2 yi indirecek yer bulamiyorum lutfen yardimci olurmusunuz.

Kızlar ripped 30 bacaklara mı Yönelik ? Bir de ripped videolarına nasıl ulasabılırım bacaklarımı inceltmem lazım

merhaba 30 günlük programını yapıyorum 3. levele geçtim onda. şimdi de bu programı indirdim.3 level var kaç gün yapılacak birisi söylebilir mi ?

Bu ıkı programı sonuna kadar uygulayıp bıtıren varsa yazabılırmı degısımlerı

Daha önce 30 day shred programını uygulamaya yeltenmiş 3. Gün bacaklarımın acısından yürüyemediğim için bırakmıştım. Ki aslında bana yönelil bir program olmadığını fark ettiğim için bıraktım. Bel ve kalça ölçümden oldukça memnunum. Tabi popo için biraz squat yapmak iyi olur
Benim sorunuk çok sevgili ayva göbeğim. Karnım dümdüz olsun istiyorum ve bu yüzden bugün 6 week six pack programına başlıyorum. Videoyu izlerken bile yoruldum açıkçası ama o karın düzleşecek arkadaş, bu defa pes etmek yok!

merhaba 30 günlük programını yapıyorum 3. levele geçtim onda. şimdi de bu programı indirdim.3 level var kaç gün yapılacak birisi söylebilir mi ?

Killer abs yi haftada 3-4 kere yapiyoruz.

Bu ıkı programı sonuna kadar uygulayıp bıtıren varsa yazabılırmı degısımlerı

Iki programi degilde sadece 6w6p i bitirdim ama son level da 2 hafta ara vermistim. Ona ragmen 3 cm incelmisti gobegim. 54 kg dim o zaman. Yani sadece gobek problemim vardi.

Son düzenleme:

Kolay gelsin, bende killer a baslamak istiyorum bu hafta :)

Kolay gelsin, bende killer a baslamak istiyorum bu hafta :)

Valla bu program öldürdü beni. 10 dakikasını yapabildim onun yerine "4 min abs workout" diye bi program buldum. Bir kaç hareket daha ekleyip onu yaptım bugün. O da yordu ama jillian adamı süründürür :/

3-4 günlük mü aa ben bi aylık diye düşünmüştüm ama.6w6p de cidden six packler oluştu mu :)

Bugün Jillian six pack'e başladım, haftada 3 gün yapsam yeterli olur bana. İnşallah 3 hafta sabredebilirim.

arkadaşlar benım göbek bacaklarım var acaba hangı programa baslamalıyım hıc bılmıyorumda yardımcı olursanız sevınırım tsk ederım sımdıden :)

3-4 günlük mü aa ben bi aylık diye düşünmüştüm ama.6w6p de cidden six packler oluştu mu :)

evet 1 aylık hatta bir aydan da fazla. sadece hafta da 3-4 gün yaparak ilerliyoruz. her leveli 2 hafta yaparak.
bende six packler oluşmadı sadece incelme oldu ama göbek problemi olmayanlarda kesin oluşur.

Bugün Jillian six pack'e başladım, haftada 3 gün yapsam yeterli olur bana. İnşallah 3 hafta sabredebilirim.

eneee pisicann, bende pazartesi killer abs ye başladım ama devam edemedim, bu hafta çok karışığım. hatta önümüzdeki hafta da. sanırım ondan sonraki hafta bende düzgün bi şekilde başlarım.

arkadaşlar benım göbek bacaklarım var acaba hangı programa baslamalıyım hıc bılmıyorumda yardımcı olursanız sevınırım tsk ederım sımdıden :)

canım sen önce 30 day shared yap istersen. sonra hangi bölgeyi istersen ona göre devam edersin.
göbek için 6w 6pack, killer abs
kalça ve bacaklar için killer buns & thighs var. hepsi jillianın.

eneee pisicann, bende pazartesi killer abs ye başladım ama devam edemedim, bu hafta çok karışığım. hatta önümüzdeki hafta da. sanırım ondan sonraki hafta bende düzgün bi şekilde başlarım.

Dün 2. günü yaptım, haftada 3 gün yapacağım, 5 günmüş aslında ama ben o kadar yapmayacağım. Killer'e ek nefes egzersizi ve doğum sonrası egzersizlerini de yap, ben doğum yapmadım ama ben de yapıyorum. Aşağıdaki linkte. Ya da sadece hani ebrunun ısınmalarda sanırım yaptığı pelvisi hareket ettirdiği bir hareket var onu yap sadece. Beli kaldırıp boşluk bırakıyor, sonra yere yapıştırıyor, o da karın için çok iyiymiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...line-donmesi-buna-yonelik-egzersizler.766706/

arkadaşlar göbek bölgesını erıten vıdeosu hangısıydı acaba.sadece göbege yönelık egzersız olan vıdeosu yardımcı olurmusunuz.yenı yenı arastırmaya basladımda cok bılgım yok .sımdıden tsk ederım cevaplarınız ıcın .)

göbek için 6w 6pack, killer abs 2 sını ıncelıcem kalcamı erıtmek ıstemıyorum bıde gögus bölgesının kuculmesını ıstemıyorum hedefım ozellıkle göbek ondan sonra bacak.cok tsk ederım :))

bide bısey daha sorucam :) haftanın kac gunu yapmam grekıyor mesela.yaparken nerelere dıkkat etmem grekıyor.göbegımı daıma ıcıme cekerekmı yapmam lazım.bıde ben kosu bandında yuruyorum .haftanın 4 gunu bu programı uygulayıp dıger gunler kosu bandında yurımmı nasıl yapmalıyım sızce

kızlar killer abs vıdeosunu tam bulamıyorum lınkını yollarmısnız bana level 1 ve level 2 yı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…