- 12 Şubat 2012
- 885
- 515
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide bısey daha sorucam :) haftanın kac gunu yapmam grekıyor mesela.yaparken nerelere dıkkat etmem grekıyor.göbegımı daıma ıcıme cekerekmı yapmam lazım.bıde ben kosu bandında yuruyorum .haftanın 4 gunu bu programı uygulayıp dıger gunler kosu bandında yurımmı nasıl yapmalıyım sızce
Bu hafta Jillian 30 day ripped bitecek. Haftaya ben de 6 week 6 pack programına başlayacağım. Faydasını gören var mı?
Ben ilk Jillian 30 day shred yaptım şimdi de 30 day ripped bitmek üzere ve faydasını gördüm... :)
killer abs haftada 3-4 gün yapışıyor.
6w6p haftada 5 gün. iki programda göbek için, göğüs küçültmez. iki programda da cardio ve diğer bölgeleri de çalıştıracak hareketler var. yani kalori yakımına da yardımcı, diyetinize dikkat ederseniz incelme kaçınılmaz.
koşu bandının olması çok güzel, tabiki diğer günlerde boş durma, tempolu yürü. tabiki istediğin görünüme kavuşuncaya kadar. sonra haftada 3 gün spor yeter.
tebrikler iki programıda üstüste mi bitirdin, ara verdin mi? ben hiç o kadar disiplinli olamadım.
6w6p i yaparken de iki level arasında 2 hafta ara vermiştim, ona rağmen göbeğimden 3 cm inceldim.
Teşekkür ederim. Şöyle söyleyeyim her leveli haftada 6 gün yaptım.Amaa mesela sınavım vardı ya da ne bileyim bir yere gitmem gerekti,eve geç geldim o yüzden yapamadığım günler oldu ama yine kaldığım yerden devam ettimm. 2.5 ayın her günü yapmadım anlayacağın :) 30 day shred bitince 1-2 gün sonra 30 day rippede başladım.
63.5 kilodan 59 kiloya düştüm. :)
killer abs haftada 3-4 gün yapışıyor.
6w6p haftada 5 gün. iki programda göbek için, göğüs küçültmez. iki programda da cardio ve diğer bölgeleri de çalıştıracak hareketler var. yani kalori yakımına da yardımcı, diyetinize dikkat ederseniz incelme kaçınılmaz.
koşu bandının olması çok güzel, tabiki diğer günlerde boş durma, tempolu yürü. tabiki istediğin görünüme kavuşuncaya kadar. sonra haftada 3 gün spor yeter.
tebrikler iki programıda üstüste mi bitirdin, ara verdin mi? ben hiç o kadar disiplinli olamadım.
6w6p i yaparken de iki level arasında 2 hafta ara vermiştim, ona rağmen göbeğimden 3 cm inceldim.
Nerdeeee.... Keşke. Daha ben yeni başladım, benim ki şu an belli olmaz.Sonuc goren var mi kizlar
Gobusu dumduz olan ?
Ben sadece mekikle cok iyi sonuclar aldimoincesi sonrasi bile yaptimNerdeeee.... Keşke. Daha ben yeni başladım, benim ki şu an belli olmaz.
Ben mekik çekmeyi hiç sevmiyorum, bende de kaslar çıktı ama alt kısımda biraz yağlanma var, o giderse daha belirgin olabilir. Yan kaslarım daha belirgin. Jillian uygun bu konuda, hem kardiyo hem bölgesel karışık.Ben sadece mekikle cok iyi sonuclar aldimoincesi sonrasi bile yaptim
Ama kas ciksin istiyorum
Sagdaki yeni halimBen mekik çekmeyi hiç sevmiyorum, bende de kaslar çıktı ama alt kısımda biraz yağlanma var, o giderse daha belirgin olabilir. Yan kaslarım daha belirgin.
Çok iyi görünüyor. Kaslarının çıkmasını istiyorsan, tüm karın kasını çalışacaksın, yan kaslar, alt, üst, core kasları çalıştıracaksın. Karnı bir bütün olarak çalışman gerekiyor, jillian'ın bu programı da öyle aslında.Sagdaki yeni halim
Ben bi arastiriyim bunuÇok iyi görünüyor. Kaslarının çıkmasını istiyorsan, tüm karın kasını çalışacaksın, yan kaslar, alt, üst, core kasları çalıştıracaksın. Karnı bir bütün olarak çalışman gerekiyor, jillian'ın bu programı da öyle aslında.
bana da atabilir misin 1 yil gecmis ama:)Jillian'ın programı. Atıyorum özel mesaj olarak, umarım bulabilirim.
canim link atarmisin ripped icin indireyimBu hafta Jillian 30 day ripped bitecek. Haftaya ben de 6 week 6 pack programına başlayacağım. Faydasını gören var mı?
Ben ilk Jillian 30 day shred yaptım şimdi de 30 day ripped bitmek üzere ve faydasını gördüm... :)
kizlarrr biri yardimci olsun ga videoları bulamıyorum
ripped
six week six pack
killer abs
link gönderirseniz cok cik sevinirim
Çok iyi görünüyor. Kaslarının çıkmasını istiyorsan, tüm karın kasını çalışacaksın, yan kaslar, alt, üst, core kasları çalıştıracaksın. Karnı bir bütün olarak çalışman gerekiyor, jillian'ın bu programı da öyle aslında.
nerden indirdin?merhaba 30 günlük programını yapıyorum 3. levele geçtim onda. şimdi de bu programı indirdim.3 level var kaç gün yapılacak birisi söylebilir mi ?
Yok, link saklamıyorum hiç.Pisican nerdesin, sende guncel linkler var mi indirme icin?