Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar üst bacak, karın ve simit eritmek istiyorum ne önerirsiniz?
Killer abs
Level 1/4 tamamdir
Merhaba,
Ben bişey soracaktım bu killer abs ile ilgili.bir leveli ne kadar süreyle yapmamız gerekiyor?haftada 3-4 gün demişsiniz fakat ne kadar süreyle?yani bu 3 leveli toplamda ne kadarda bitirmek gerekiyor? :103:
Ripped in 30 la birlikte Killer ABS i de götürmeye başladım.
Level 1/3 bitti bugün.
bakalım,ölçüleri yazmaya cesaretim yok L-carnitin de içmeye başladım 2 gündür e daha karnımı eritemezsem yuh bana
Bugün yeniden başladım Jillian ablaya, ama o kadar hamlamışım ki zar zor yapabildim 20 dk
Ama tabii buna da şükür, hiç yapmamaktan iyidir.
Bir leveli haftada 3-4 gun yaparak iki hafta da bitirebiliriz. Fazlasi sıkar zaten.
Toplamda 6 hafta oluyor.
Ben 6 week i de haftada 5 gun, iki hafta yapmistim.
Oooo ikisini birden brawo walla. Rippedi hergun mu yapiyosun?
Ben o kadar cesaret edemiyorum. Bi gun pilates, bi gun killer
Eger diyette yapiyorsan super olur. Olculerini yaz bence, yada resim cek.
Bende baya ara vermistim, ilk gun zorlandim.
Sen hangisine basladin?
herşey erkek arkadaşımın 58 kg a düşersen sigarayı bırakırım,canım göbeğin çok mu çıkmış senin bu aralar demesiyle başladı o sırada ben 63-64 kg arasında gidip geliyordum.boyum 1.70 ama ben göbekten kilo aldığım için kilo aldıkça göbek ve yan simitlerim çıkıyor yüzden filan da alıyorum.
ve anlaşma yaptık kendisi zayıf biraz o 70 kg a çıkacak ben de 58 e ineceğim
bundan önce 30 day shred bitirdim ben. hemen ardından da ripped in 30 a başladım.ripped in 30 u hergün yapıyorum sabitledim onu.sadece level bitirdiğimde 1 gün ara vereceğim.killer abs i 1 haftaya yaydım.yalnız killer abs e de bu başlık sayesinde başladım başta zorlandım ama inan sinirlendiren bir motivasyonun varsa alışıyosun bi süre sonra
heh işte diyet.. bak ona çok fazla uyamıyorum işte.yani ne bulsam götürmüyorum ama tatlısız olmuyor olmuyor işteillaki hergün yemem lazım
bu arada shredden sonraki ölçülerim;
kilo:61
Bel:76 cm
orta göbek:88 cm
alt göbek: 92 cm (dedim ya göbek var 3 e ayrılıyo işte )
kalça:96 cm
ama işte ramazan geldi ödüm kopuyor sahurla iftar arası kısa..
bu arada sonraki hedefim 6 week 6 pack;biraz baktım da tırstım yani ondan
Benim problemim göbeğimle :2: o sebeple 6 wee Six pack e başladım.
30 day shred i yapmıştım daha önce, onun hoplamalarını zıplamalarını sevmiyorum.
Bundan sonuç alabilirsem Killer Abs ile devam ederim.
Senin önerebileceğin bir şey var mı, yani "önce şuna başla, sonra şununla devam et" gibi?
Ben 6 week yaparken diyet yapmiyordum ve level 1 ile 2 arasinda uzun ara vermistim.
Ona ragmen gobegim 3 cm gitti. Simdi diyetle beraber killer abs yapiyorum.
Bigun killer bigun pilates.
Ama benim sorunum sezeryan gobegi. Cok calismam lazim.
Sende 6week 6 pack e ilave haftada bir gun cardio yap.
Ya video ile yada cik disarida kos. Daha etkili olur.
Killer a gecince de ayni sekilde birgun cardio olsun.