Jillian Michaels 30DAY

Dün fitness a başladım ve bu sabah feci bir kol,sırt ve karın ağrısıyla uyandım :mad: Yatıp kalkerken bile karnımı tutuyorum yok böyle bir ağrı :KK61: Ama yine de jıllıanımı yaptııım :-)

Kızlar hiç ölçüm yapanınız varmı
Önümüzdeki pazartesi 2 hafta olacak
Bi ölçelim isterseniz değişim varmı
Ben bu hafta sadece bayram artılarını verdim
Belki incelme bundan sonra başlar
Ablacım kilonda oynama olmasa bile incelme olmuştur bence. Bir önceki jıllıan grubu level bitimlerinde ölçümlerinde yazmışlar sanırım. Aslı'ya sorarız tekrardan zaten :KK66:

Ablacım kilonda oynama olmasa bile incelme olmuştur bence. Bir önceki jıllıan grubu level bitimlerinde ölçümlerinde yazmışlar sanırım. Aslı'ya sorarız tekrardan zaten :KK66:
Ben sadece diyet yaptigimdan deyil...hamileliklerden sarkmis ve kötü gözüken göbegim biraz olsun toparlandi..üst bacaklardaki selülitler azaldi...:KK49:

Ben sadece diyet yaptigimdan deyil...hamileliklerden sarkmis ve kötü gözüken göbegim biraz olsun toparlandi..üst bacaklardaki selülitler azaldi...:KK49:
Çok güzel etkisinii görmüşsüün canıım :KK76: Benim de sanki bacaklarım inceldi ve göbeğim gitti gibii :KK39: Ama jıllıan sanki bana daha çok üst bölgeyi çalıştırıyomuş gibi geliyo. :KK70:

Bu yüzden moralim çok bozuk bırakasım geliyor ama bırakmıcam ekstra yapmam lazım ama çok sıcak hava neyse bahane yok yanına bir şeyler eklemem lazım
Aslıcıım böyle düşünme lütfen.. Önceki jıllıan grubunda da görmüştüm level bittiği halde ölçüsü değişmeyenlerii. Sen de bir sonrakii ölçümde güzel sonuçlar alırsın umarıım :KK60: Gerçi ben de daha ölçmediim cuma sabahını bekliyorum bakalım ne olmuş :KK51:

Tabloya bakınca karnım gitmiş galiba 1cm o kadar çok fena gcık oldum Jillian ablaya :KK70: Bugün fena spor yapıcam :KK6:

Dün fitness a başladım ve bu sabah feci bir kol,sırt ve karın ağrısıyla uyandım :mad: Yatıp kalkerken bile karnımı tutuyorum yok böyle bir ağrı :KK61: Ama yine de jıllıanımı yaptııım :-)
Yaptığın hareketler çok zorlumuydu cnm
Aslında hiç spor yapmayan biride değilsin

Diğer tarafları bilmiyorum ama sanki karnım biraz sertleşti gibi geliyor.
Valla bende meraklandım inşallah hayal kırıklığına uğramayız

Tatlım 1 ay sonra o 4 -5 cm olur
Bence hiçde fena sayılmaz

5cm 'e kurban olurum :KK70: Şu an diğer hiçbir yerimde değişim yok daha önceede böyle sporlar denedim güzel sonuçlar alırdım bel karın bölgesinden ama bacaklar yine oynamazdı tabi şaşırdım. Umarımım sizlerde değişim vardır ben kötü beslendim başta belki onun etkisidir :KK66:

Yaptığın hareketler çok zorlumuydu cnm
Aslında hiç spor yapmayan biride değilsin
Öyle ablacım ama burda ağırlıkla ve aletlerle çalıştım. Vücut o kadar da alışık olmayınca böyle oldu :KK48: Ama alışırım heralde birkaç güne :))

Bu arada kızlar 1. level bittikten sonra ara veiyoruz muyuz 1 gün kadar ? Valla bunu bilmiyorum daha önce yapan varsa yoksa diğer kızlara soralım :KK70:

X