- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Aynen ya o sınav ölüm gibi ben kolay yapan kızın yaptığı gibi yapiyodumGüzel canıım kas ağrılarıma alıştım artık benim bir parçam gibi oldular Ama hala şınavla birbirimize alışamadık tam olmuyo bir türlü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya o sınav ölüm gibi ben kolay yapan kızın yaptığı gibi yapiyodumGüzel canıım kas ağrılarıma alıştım artık benim bir parçam gibi oldular Ama hala şınavla birbirimize alışamadık tam olmuyo bir türlü
Geçmiş olsun canım bilek ağrsıı kötü oluyo.. Ne aleti kullanıyosun kii ?Ben bi aletten destek alıyorum biraz daha kolay oluyor en azından kolumu oynatabiliyorum bileğimde sorun va diğer türlü elimi yere koyup hiçbişi yapamıyorum
Ben de en başta 5 tane zor yapıyorum. .
Tabi 180 tane yapınca aşırı terliyorum ve yorgunluk oluyo
Ama hadi bi tane daha kızım diyorum kendime
O basenler falan skisiyo ya yaparken
Oh biraz daha eridi diyorum
Ben o kızı bile zor yapıyorum Kolumu atıyorum ama kalkması ölüümAynen ya o sınav ölüm gibi ben kolay yapan kızın yaptığı gibi yapiyodum
Ben bi aletten destek alıyorum biraz daha kolay oluyor en azından kolumu oynatabiliyorum bileğimde sorun va diğer türlü elimi yere koyup hiçbişi yapamıyorum
Aynen olmuyo benim elimde squat farkı var çok kişiye de motivasyon oldu istersen gonderebilirim baya kisiyi squata baslattimKısacaa çalışmak gerek, ha deyince olmuyor yanii
Eridi fikri bile yeter yaa
Kız ben basen o sınavı cekmiyodum squat falan yapiyodum ya da mekikBen o kızı bile zor yapıyorum Kolumu atıyorum ama kalkması ölüüm
Rica etsem bir link atar mısın acaba ?
Resimlere baktım hoşuma gitti, belki yaparım :))
Aynen olmuyo benim elimde squat farkı var çok kişiye de motivasyon oldu istersen gonderebilirim baya kisiyi squata baslattim
Kız ben basen o sınavı cekmiyodum squat falan yapiyodum ya da mekik
Bu ikisine başladım ben :)
Hatta yapamadığın yerlerde ip atliyomus gibi ZıplaOlurrr gönderrr
Aynen ben de, şınav yerine başka birşeyler yapıyorum, şınav olmuyor hiç değilse boş durmayayım :)))
Valla bugün yaptım :)Bu neee
Jillianın üstüne bir de bunu yapacak bacak varsa sen de ben susuyorum
Ancak jillianı sabah yaparsam bir kaç saat sonra da bunu yapabilirim.
Çok teşekkür ederim canım, yeter ki spor olsun, bunu da yaparımm :))
Hatta yapamadığın yerlerde ip atliyomus gibi Zıpla
Çok işe yariyor:)
Süper fikir ben de yapıyım bariii yoksa olmuyo ciddenAynen olmuyo benim elimde squat farkı var çok kişiye de motivasyon oldu istersen gonderebilirim baya kisiyi squata baslattim
Kız ben basen o sınavı cekmiyodum squat falan yapiyodum ya da mekik
Tatlım bunun yararı ne tam olarak ?Valla bugün yaptım :)
Yok tatlım buraya koymadim gönderirim sanatatlibikiz squat farkını bende görmek istiyorumm buraya mı koydun yoksa ?
İki bacak birbirine değiyor ya birbirine onu ayırmak için bacak inceltmek için bacak basenTatlım bunun yararı ne tam olarak ?
Tamam kuzum bende sandım koydun albüme falan :)Yok tatlım buraya koymadim gönderirim sana
Geçmiş olsun canım bilek ağrsıı kötü oluyo.. Ne aleti kullanıyosun kii ?
Geçmiş olsun canım..
Valla bugün yaptım :)