- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Gec kaldinnAy canim ya nasilsin
Tsk canimsin eger donersem ugrarim 9. Takima...
katilmaim spora gec ksldim ama yeni gormudtum
((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gec kaldinnAy canim ya nasilsin
Tsk canimsin eger donersem ugrarim 9. Takima...
katilmaim spora gec ksldim ama yeni gormudtum
aynenben deee hem zıplamak istiyorum kanguru misali hem de millet duymasın die yavaş basıyorum yere :)Ben de sabahları erkenden yaptığım için apartman ayağa kalkacak dıye çok zıplayamıyrm
Onu takimlarimizi kurdugumuzda takim icinde karar veririz kim hangi diyeti yapiyo nasil beslenmeliyiz konusuruz :)Bu sporla bırlıkte bı beslenme listesı de olsa çok ıyı olurdu ben yarından ıtıbaren proteıne ağırlık mı versm çünkü çok tüketmıyrm
Ben deli gibi zipliyorum asagimizda bodrum kat var:)))aynenben deee hem zıplamak istiyorum kanguru misali hem de millet duymasın die yavaş basıyorum yere :)
ne güzel yaa :) keşke bizim de öle olsaydı ..Ben deli gibi zipliyorum asagimizda bodrum kat var:)))
Anladım canımGec kaldinn
((
Gec kaldinn
((
Anladım canım
Ölcülerımı aldım yarın kendım başlıcam bende...,
Canm ben kendim karar vermiyorum ki 3kisiyiz aynuram karar versin o zaman ben kural dogrultusunda fikrimi soyledimcanlar üniversite sınavı değil ya daha yarın başlanacak arkadaşımız istekili kabul edilsin benceeee, amaç hep beraber motivasyonumuzu yüksek tutarak incelmek değil mi?
Yaz kuzum ölçülerini...
Aksama acicaz insallahgöğüs 120
bel 117
göbek 117
kalça 113
basen 113
bacak sağ 63
bacak sol 63
mezura alıp geldim valla dışarıdan, liste kaçta açıklanacak ?
İyi pazarlar kızlar. Yarından itibaren farklı bir sayfadamı paylaşım yapacağız. Of ben şınav çekemiyorum ne olcak bu halim plank pozisyonunda bekledim başka bir egzersiz videosunu yaparken şınav anlarında
Canım yaş boy kilo girmemişsin...göğüs 120
bel 117
göbek 117
kalça 113
basen 113
bacak sağ 63
bacak sol 63
mezura alıp geldim valla dışarıdan, liste kaçta açıklanacak ?
Evet canım aynen...Kızlar yarın 1 levelden başlayıp bunu 10 gün yapıyoruz. İkinci 10 gün 2.Level 3.10 gün 3 Level değil mi