Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

canımm bende daha yeniyim bugün 1/5 yapacam,ilk üçgün öle baya ağrı oluyor ama geçiyor canım ben şu an çok az kollarımda ve bacaklarımda kasılma var oda çok normal ve ii kaslar harekete geçtiği için:KK9:

İnşallah 5 gün sonunda vücudum alışmış olacak ve ağrım olmayacak:)Ama bu 3 günü nasıl geçireceğim:KK9:

sebnemguducu

evet bugün de kan ter içinde level 2/2 bitmiştir çok şükür. yarına allah kerim :))) şimdi biraz dinlenip ardından zumbayla spora devam. zayıflayacağız başka yolu yok.

Bildiğin iyi bir zumba videosu var mı?Youtubetan felan baktımda ya süreleri çok uzun ya da çok kısa.

İnşallah 5 gün sonunda vücudum alışmış olacak ve ağrım olmayacak:)Ama bu 3 günü nasıl geçireceğim:KK9:

Bildiğin iyi bir zumba videosu var mı?Youtubetan felan baktımda ya süreleri çok uzun ya da çok kısa.

bende öle dedim cnm valla geçti sayılır benim,2güncük daha sabrettt:21:

ben dayanadım ölçtüm kendimi sabah uykulu bi halde hiç bi değişiklik yok zaten 4günde olmasıda mucize olurdu ama bugün kıyafettenmidir nedir göbüşüm küçülmüş sanki biraz:26:
en azından fit olacağımız günü bekliyoruz buda bi umut ve olacakta zatenn o yüzdenn devam ve sabır...:nazar::nazar:

level 3/4 bitti güzel terledim :)))yarında annemin misafirleri gelicek şimdi bissürü pasta börek yapma zamanı :p tabi küçük kaçamaklar yapıcam bende :KK56:

level 3/4 bitti güzel terledim :)))yarında annemin misafirleri gelicek şimdi bissürü pasta börek yapma zamanı :p tabi küçük kaçamaklar yapıcam bende :KK56:

:KK20::KK20:

yerken aklına çekemediğin şınavlar gelsin :))
aldığın kalorileri harcamak için kaç şınav çekmen gerektiğini düşün hatta:KK9::KK1:

çok kötüyüm biliyorum:KK47:

jiiiilyen den bir farkın yok, ben seni böyle bilmezdim :KK19:Allah eline düşürmesin aç bırakırsın sen beni:KK5:

sen bu topigin yollarını bilirmiydin be kuş:KK1: iki gülücük koyaydın da espri yaptığın belli olaydı delüüü millet yanlış anlıcakk:KK33:
napiim bana soru soran yok, danışmanlık hizmeti veremiyorum, bu yüzden kendimi spora verdim:KK4:

şınavı hakkıyla ve tam sayısıyla çekene kocaman bi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ben eksik çekiorum ve totomda çekerken nasıl duruyor kimbilir:KK1::KK1:

O zaman alkışı hakettim:)Ya ben şınavı çekebiliyorumda ip atlama hareketi gibi zıplıyoruz ya onda bacaklarım çok sızlamaya başlıyor,son 3 zıplamayı falan yapamıyorum:)Artık ayaklarım yerden kesilemeyecek hale geliyor:KK9:

sen bu topigin yollarını bilirmiydin be kuş:KK1: iki gülücük koyaydın da espri yaptığın belli olaydı delüüü millet yanlış anlıcakk:KK33:
napiim bana soru soran yok, danışmanlık hizmeti veremiyorum, bu yüzden kendimi spora verdim:KK4:

seni takip ediyorum arkadaşım:KK16: al sana gülücük:KK1::KK1::KK1: sen anlamışsın işte espri olduğunu yeter bana :KK34:

O zaman alkışı hakettim:)Ya ben şınavı çekebiliyorumda ip atlama hareketi gibi zıplıyoruz ya onda bacaklarım çok sızlamaya başlıyor,son 3 zıplamayı falan yapamıyorum:)Artık ayaklarım yerden kesilemeyecek hale geliyor:KK9:

ozaman sana :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:,,bende çekiyorum ama illaki eksik oluyor birde olması gerektiği gibimi bilmiyorum aynaya bakamıyorumki yaparken zaten yapmak bi dert nasıl bakayım bide aynaya:KK1::KK1::KK1:
aslında hareketler tek başına o kadar zorlamaz ama dediğin gibi 3kez arka arkaya zıplamalı hareket var ya ben zaten orda yoruluyorum ondan sonrasında bitsin artıkkkkkkkkkkkkkk diyerek yapıyorum:KK9::KK9:

ozaman sana :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:,,bende çekiyorum ama illaki eksik oluyor birde olması gerektiği gibimi bilmiyorum aynaya bakamıyorumki yaparken zaten yapmak bi dert nasıl bakayım bide aynaya:KK1::KK1::KK1:
aslında hareketler tek başına o kadar zorlamaz ama dediğin gibi 3kez arka arkaya zıplamalı hareket var ya ben zaten orda yoruluyorum ondan sonrasında bitsin artıkkkkkkkkkkkkkk diyerek yapıyorum:KK9::KK9:

Bugün resmen isyan çıkardım:)Söylene söylene yaptım o zıplamaları:)
Jillian yaktın beni Jillian diye diye yaptım:KK9::KK9::KK9:

Bugün resmen isyan çıkardım:)Söylene söylene yaptım o zıplamaları:)
Jillian yaktın beni Jillian diye diye yaptım:KK9::KK9::KK9:

ilk haftadan sonra alışırız diye umut ediyorum valla ayy 2gün önce yaptım hemen merdiven indim var ya sanki felç gibiydim valla o derece oluyor bacak kol kası yapıoz valla roberto carlos gibi olacaz bu gidişle:KK1::KK1::KK1:
jillian bizi yaktı yağlarımızıda yakarsa çok süper olacakkk:KK9::KK9:

ilk haftadan sonra alışırız diye umut ediyorum valla ayy 2gün önce yaptım hemen merdiven indim var ya sanki felç gibiydim valla o derece oluyor bacak kol kası yapıoz valla roberto carlos gibi olacaz bu gidişle:KK1::KK1::KK1:
jillian bizi yaktı yağlarımızıda yakarsa çok süper olacakkk:KK9::KK9:

jillian fit yapacak bizi arkadaşım inanın buna ve dayanın. yeter ki yediklerinize de dikkat edin :)))

aaa..olmaz..bekle beraber geçeriz level 2 ye..2 güncük..

benim eşim hayatta yapmaz..baklavalı istiyorum diyorum bende senin gibi bazen ertesi akşam baklava alıp geliyor:KK9::KK9::KK9: o kadar uzak bu konulardan..
yok canımyaa valla yeter bukadar,,level 2yi yapcam eminim son kararım,,koskoca 8gün bu 2günden bişey olmaz zaten 30gün geçince bırakmayı düşünmüyorum ömrümün sonuna kadar devaaaamm,,en azından incecik oluncaya kadar hergün,,olduktan son haftada 3-4gün yapıcam:KK9::KK9:geçmek istersen beraber geçelim,yookben 10günü bitiricem dersen eyvallah:KK42::KK42:
yalnız geçen 2yi izledim sonuna kadar hatta bazılarını yapabilicemmi diye baktım,çok sert hareketler var fena yakıyo,oyüzden 2daha etkili diye düşünüyorum,level 1 alıştırma gibi bişey:KK23:

varmı cm olarak incelme canım bu 20günde,ölçtünmüü:KK31:

X