Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar bu nasıl bi egzersiz programı benimde çok ihtiyacım var sıkılaşmaya ve zayıflamaya 15 kilo verdim daha 10 kilo vermem lazım banada gönderirmiziniz kızlar sizde varsa

hayır ölçü almadım, almak gerekiyor muydu ki :44: başlamadan önceki hafta spor merkezinde vücut analizi yaptırmıştım ama, vücudundaki kas ve yağ analizini yapan bir makineyle hangi bölgenizde ne kadar yağ ve kas var tespit edilebiliyor. bu egzersiz programını tamamen bitirdiğimde belki tekrar gidip yaptırabilirim. böyle daha net sağlıklı sonuçlar elde edebiliriz sanırım.

o da iyi tabi de giden cm'leri gorunce insan daha da bir heyecanlaniyor. bence yol yakinken simdi olculerini al gogus, bel, gobek, basen, bacak, kol. sonra bitirince de tekrar olcup farki bize soylersin artik :KK70:

merhaba jillian michaels 30 day shred linkini ben de alabilir miyim? 2 ay sonra düğünüm var ve benim michelin lastiklerinden farkım yok :KK70::KK52:

kizlar isteyenlere linki gonderdim umarim atladigim olmamistir, yalniz esradlr sizin posta kutunuz doluymus ozel mesaji gonderemedim orayi bosalttiginizda buradan yazarsaniz o zaman yollarim

X